Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 3

• 18 373
  • 231
  •   2
Отговори
# 195
Аз съм се насопила към офертите  20%-80%  .
Тази седмица  пак бяхме в Пловдив  в район Западен или как се казва не знам точно, но този лрай много  ни хареса.
Идеята ми първоначално  е чисто  инвестиционна, но знае ли човек как ще се завъртят нещатат.
Имате ли препоръки за комплекс  такъв ?

Мога да препоръчам нов комплекс в Остромила. На зелено, две сгради на по три етажа. Приземните апартаменти са с дворчета.

@wald защо 4-5 години? Онзи ден минах, зидаха 8-ми етаж, остава само 9-ти. До края на 2026, началото на 2027 трябва да са готови с първи етап. Впрочем, грубият строеж им е учудващо добре за цената.

# 196
Здравейте, включвам се с питанка, тъй като не сме от града,не познаваме много добре района, но си търсим имот около Пловдив, харесахме много Стамболийски, една позната препоръча Оризаре. Та ще се радвам да чуя още гледни точки относно мястото

# 197
Различни изисквания покриват. Трябва да обясните какви са вашите.

# 198
Здравейте! Моля за препоръка за адекватен и сериозен строител в Пловдив. Искам да избегна брокер и по възможност да работя директно със строителя.
Благодаря.

# 199
Строители много, апартаменти няма.

# 200
Включвам се с питанка, дали има някой от вас работил с агенция за недвижими имоти Роял, имате ли някакви впечатления за тях

# 201
  • Пловдив
Включвам се с питанка, дали има някой от вас работил с агенция за недвижими имоти Роял, имате ли някакви впечатления за тях
Аз съм доволна. Останаха коректни до последно и тяхната собственичка изключително много ми съдейства за кредит

# 202
И ние сме избрали тях, и сме с кредит също. Имам леки притеснения. Ще радвам от предварителен договор до изповядване колко време отне приблизително?

# 203
  • Пловдив
И ние сме избрали тях, и сме с кредит също. Имам леки притеснения. Ще радвам от предварителен договор до изповядване колко време отне приблизително?
На 17 юни беше предварителния договор, на 21 юни изповядахме сделката, на 26 юни усвоихме кредита. Като от агенцията се ангажираха да вземат вече вписания нотариален акт и да го занесат в банката, за да може да се усвои кредита. Целия кредит, цялата документация по него се случиха с евротръст и по телефона, без да ходя в банката. Само в деня на сделката трябваше да отида да подпиша платежните. За заети хора като мен изключително много ме улесниха и си заслужиха всеки лев от комисионната. Уникредит беше банката

# 204
Благодаря Ви! Вече съм малко по-спокойна!

# 205
Искам да попитам как ви се струват цените на гаражите и апартаментите?
 Нормално ли е например един гараж да струва колкото половин едностаен апартамент, кой купува имоти, апартаменти, гаражи на такива цени? Статистиката сочи доходи от порядъка средно по 2000 лева заплата в региона. Заради лесното отпускане на няколко заема ли се получава това? Наблюдавам пазара, пуска се нещо, което е завишено изключително и се купува за дни. Какво става?

# 206
Не само, че се купуват, ами и няма нищо на пазара.
Преди дни пуснаха в Беломорски един комплекс - Астера - с три крила по 5 етажа, дори по сайтовете го няма още, дупката едвам се започва. Днес гледам - почти всичко разпродадено! Търсенето е огромно, повярвайте.

# 207
Може ли мнение за къщите на ПИМК в Марково ?

# 208
Къщите си струват, но последно като проверявах всичко беше продадено. Ако са пуснали сега нов етап, може и да има нещо.

# 209
Не само, че се купуват, ами и няма нищо на пазара.
Преди дни пуснаха в Беломорски един комплекс - Астера - с три крила по 5 етажа, дори по сайтовете го няма още, дупката едвам се започва. Днес гледам - почти всичко разпродадено! Търсенето е огромно, повярвайте.
Къде в Беломорски? На колелото ли?

Общи условия

Активация на акаунт