Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 3

• 17 993
  • 223
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
От къде да знам. Така ми казаха собствениците на сградата, в която взех гараж Преценили са, че за дветв им сгради по на 4-5 етажа, точна този вид дограма ще им излезе скъпо. Сега, нали не ми казвате, че няма как да са ми го казали, и че няма как да е скъпо за тях, защото вие не го вярвате😊✌️
Нищо не казвам. Пимк слагат PVC дограма среден клас, естествено има и по-евтино изпълнение. Скъпа дограма е алуминиева, дървена, комбинация от двете - отвън алуминиева отвътре дърво. PVC с каквито и да е стъклопакети е по-евтина от алуминиева или дървена със същия стъклопакет.

# 46
Значи, понеже пишеш общо, а аз говоря за конкретна сграда, излиза, че ги зашитавам. Тази сграда, за която става въорос е с много качествена и скъпа дограма. Докато  бях там да гледам за гаража, слагаха дограмата на ПИМК и говорих и с майсторите, които потвърдиха. После чух същотони от собствениците на съседната сграда, в която имам гараж. Може да е практика на ПИМК, но конкретно за това, което видях, изобщо не става въпрос за ниско или средно качество. Алуминиева с троен стъклопакет. Когато отида отново, мога да питам и за марката 😊

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 19:41 от red soul

# 47
  • Пловдив
Кажи коя е сградата аз сама ще разбера, че ми стана любопитно.

# 48
Ще ти се развали мнението за ПИМК✌️След Великден ще ти споделя. Тогава ще съм в България и ще си внасям  вноската за гаража.

# 49
Здравейте, нахлувам в темата да ви следя, но и търся препоръка и съвет. Избрала съм Пловдив за вложения на свободни пари. Защо Пловдив ? Защото цените на имотите все още ми се струват нормални ( сравнявайки с Варна и София) и ми се струва доста перспективен. Но градът не го познавам изобщо, знам че има достатъчно брой добри университети и си мислех да е в района им за евентуално бъдещите ми студенти Wink.  Изобщо отворена съм за съвети, за квартали, строители Simple Smile

# 50
  • Пловдив
За инвестиции с цел отдаване под наем търсете ново строителство в района Пещерско шосе. Колкото по-близо до ВМИ толкова по-добре.

# 51
Благодаря, аз нямам намерение да отдавам под наем изобщо, в момента ми се струва, че ще имам повече главоболия и разходи, отколкото ползи.

# 52
  • Пловдив
Тогава изключително Гребна база и Остромила/Беломорски. Строителството продължава, инфраструктура няма и не ми се мисли какво ще се случи, като се понаселят.

# 53
Е, какво да се случи. Най-вероятно ще изградят инфраструктурата.
До сега е нямало, защото е било поле, нормално е.

# 54
Момичета, имам един малко страничен въпрос. Имам казус със имот и бих искала да се посъветвам с адвокат. Можете ли да ми препоръчате добър такъв, който е специализиран в имотно право?

# 55
Имам идеалния кандидат.
Юрист е, има агенция по недвижими имоти, на нас ни движи цялата сделка, ние само трябваше да подписваме и да присъсетваме.
Да дам ли номер за контакт?

# 56
  • Пловдив
Ще изградят някой ден, ако има възможност. Например продължението на Пещерско шосе в частта Отдих и култура не може да се разшири. Излазът от Остромила в посока кръговото бива, но в посока Коматевско в час пик пробвали ли сте? А сградите даже не са всички населени. Представете си канализацията как е проектирана и какво може да поеме, както и елзахранване. Неслучайно в Южен периодично нямат я ток, я вода. Когато се прави на парче и без градоустройствена мисъл, положението е такова.
Но всеки си преценява.

# 57
Коматевско е абсолютно недоразумение. Кой се е съгласил да е само с една лента в посока??
Чудя се, ако трябва да мине линейка, как ще се случи това.

# 58
  • Пловдив
Коматевско е абсолютно недоразумение. Кой се е съгласил да е само с една лента в посока??
Чудя се, ако трябва да мине линейка, как ще се случи това.
Миналата седмица ми се случи линейка на Коматевско. Един миксер с бетон се качи на тротоара, два-три джипа също, другите коли качихме и ние по някоя гума, че имаше и пешеходци по тротоара..... и така със зор ама стана работата.

# 59
  • София / Пловдив

Няма къде просто. Пещерско няма начин да се разшири. Живеещите в "новия квартал" просто ще трябва да се примирят с кошмарно придвижване с 5км/ч.
Нещо подобно вече се случва в Кичука, без да са населени всички новодомци.

Общи условия

Активация на акаунт