Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 3

• 21 283
  • 249
  •   2
Отговори
# 240
  • Sofia
В кои райони:квартали на Пловдив има повече роми (освен тяхното Столипиново)?

# 241
Във всички вече. Снощи бяхме до Пловдив Плаза Мол, ми че то целия Изгрев се беше изтропал там, говорят си на езика, че и с екстравагантните им дрехи, по чехли някои от дамите... Значи Тракия, Централен, Каршиака, предвид махалите... Може би в Смирненски няма толкова...

# 242
  • Пловдив
Някакви отзиви за новостроящите комплекси на бул"Северен" ?Локацията поне е супер
Кое й е супер на локацията?

# 243
  • гр.Пловдив
Някакви отзиви за новостроящите комплекси на бул"Северен" ?Локацията поне е супер

Лесен изход от града
Само нови комплекси в целия вилает,изглежда широко и просторно на фона на нивите
Близо до централната част и широкия център

# 244
  • Пловдив

Лесен изход от града
Само нови комплекси в целия вилает,изглежда широко и просторно на фона на нивите
Близо до централната част и широкия център
Щом това ви устройва значи са подходящи за вас. Иначе имат хубави разпределения повечето от тях.

# 245
Ако някой ден оправят Брезовско има лесен достъп до града, да. В близост сравнително има парк, реално Главната ти е на 30 минути пеша. Кауфланд на 1 километър, Лидл на толкова пак в другата посока.
Грубият строеж е доста грамотен, сградата се очаква да вземе акт 16 до края на 2026. Това за първата, за другите не знам. В първата също не съм сигурен, че има останали апартаменти.
Надявам се да е ок, защото си взех апартамент с гараж... Grinning

# 246
  • Пловдив
В Пловдив почти от всяко място ти е на 30 минути пеша, въпросът е през какви улици минаваш, докато стигнеш до нея. За мен Гагарин е най-смотания квартал на Кършияка, а това строителство е и след него, някъде в полето и до заводите. Къде е най-близкият парк? Единственото поддържано пространство в близост е в Панаира, ама чак парк не е.  За двете квартални училища нищо добро не съм чувала, а това трябва да е водещ мотив, ако имам малки деца.

# 247
Цитат
Къде е най-близкият парк?

Ако става дума за сградите на Томов на Северен, то най-близкият парк е Рибница.
Дори има одобрено финансиране за цялостно обновяване там.

# 248
Здравейте! Знаете ли какво ще се строи на кръговото в Остромила-Беломорски?

Пимк строят комплекс Оникс когато слагаха оградите преди дупката беше на 1350евро

# 249
  • Пловдив
Някой с отзиви , или нещо да е чул за la casa new york - трите сгради , които се строят в края на бул.6-ти Септември , в посока Прослав?

Общи условия

Активация на акаунт