Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 3

• 32 352
  • 323
  •   2
Отговори
# 315
В Iconica, общите части са около 15-19% от цената на апартамент, което е пълен абсурд.
Луксозно изпълнение без съмнение, но общите части и месечните такси около 100 евро ни отказаха.

Ако трябва да избирам локация за жилище до живот,бих избрала Бунарджика/Младежки хълм и никъде другаде.

# 316
не съм виждала махалата.
малко бяхме под наем в Марица гардънс.
другата площадка с шатра не съмв видяла. Даже и да вали децата може да играят, има си затворено дворче. Приятно е.

# 317
Ние продължаваме търсенето, ако съдя по София, Беломорски има потенциал заради ниското застрояване и предвиденото озеленяване. Ако гледаме година напред, да, има известни инфраструктурни неудобства.

# 318
Беломорски е по-зле и от Остромила. След 20-30 години може и да стане добър квартал, но не и в близко бъдеще.

# 319
Като говорим за Пловдив и споменаваме с лошо тези квартали да не забравим, че в центъра всички малки улици са разбити и няма никакви свободни пространства и паркоместа.
Повечето квартали са презастроени, мръсни, с разбити улици и лоша инфраструктура.
Така че в другите райони не е много по-хубаво.

# 320
Беломорски е прекрасен квартал, дори и по-добре от Остромила! Но трябва да имаш очи да го видиш и манталитет, за да го оцениш!
И да, и там няма хляб Sweat Smile

# 321
Е, то като цяло в Пловдив вече не останаха хубави квартали.☹️ Всичко е презастроено, инфраструктурата изостава много. Навсякъде е ужасен трафик и задръствания, а градския транспорт е под всякаква критика. Но в старите квартали поне има училища, детски градини, здравни заведения и всичко ти е на една ръка разстояние и не е необходимо да се ползва кола за елементарни ежедневни нужди.

# 322
  • гр.Пловдив
Успоредно на гребната е нещо страшно,не бях въртяла скоро оттам,но Владивосток е затворена и обхода е от Спортното посока Смирненски....Град в града никне за норматив ,много симпатични блокове и блокчета..Според мен е супер локация

# 323
Да, локацията е супер. Ако им направят и улици , ще е още по-супер.

Общи условия

Активация на акаунт