Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 8

• 26 040
  • 526
  •   2
Отговори
# 495
Някой да е видял нещо хубавичко в Амазон сега на Прайм? Simple Smile

# 496
Привет! Форма за кекс търся! Благодаря!
Силно препоръчвам тази:
https://2styrkela.com/forma-za-keks-riess-classic-red-masiven-em … -24-sm-22337.html
Личен опит.

# 497
Джорджия, кажи ми, че става за СМ и поръчвам веднага Simple Smile
И аз се оглеждах за кексова форма, благодаря!

# 498
Джорджия, кажи ми, че става за СМ и поръчвам веднага Simple Smile
И аз се оглеждах за кексова форма, благодаря!
Ох, какво да ти кажа — по спецификация не я препоръчват за СМ, но една съфорумка в тази тема беше писала преди време, че има същата форма и я мие в машината безпроблемно.
Аз съм я пускала в миялната веднъж и нищо не ѝ се случи, но като цяло я мия на ръка.

Иначе — страхотни кексове пече!

# 499
Благодаря, ще поръчвам значи!
Абе, аз пак в СМ ще мия (и на WMF съдовете с незалепващо покритие препоръчват ръчно миене, но ги мия в СМ, че са си и тежки), ама друго си е със съвсем чиста съвест, без елементи на гузност  Simple Smile

# 500
Благодаря, ще поръчвам значи!
Абе, аз пак в СМ ще мия (и на WMF съдовете с незалепващо покритие препоръчват ръчно миене, но ги мия в СМ, че са си и тежки), ама друго си е със съвсем чиста съвест, без елементи на гузност  Simple Smile
Ще останеш доволна!

# 501
Поръчах я и ще дам отзиви. Сега, ако ми е калпава рецептата или ми е малко майсторлъкът, не ще да обвиня първо формата Simple Smile  
Най-много да ти пратя кекса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
Поръчах я и ще дам отзиви. Сега, ако ми е калпава рецептата или ми е малко майсторлъкът, не ще да обвиня първо формата Simple Smile  
Най-много да ти пратя кекса Stuck Out Tongue Winking Eye
Имам изпитана рецепта за кекс. Само кажи и ти я споделям.

# 503
Ами моята уж от стомана и някакво покритие отгоре от Айко и замина от съдомиалната... Хич не ми се дават толкова пари за форма, ама поне ще знам, че е хубава. Благодаря!

# 504

Моята препоръка е тази емайлирана форма на Dr. Oetker: https://amzn.eu/d/7a5HRyL
Двоумях се между нея и формата на Riess, която коментирате, но мога да кажа, че въпреки първоначалното си предубеждение съм много доволна от избора си.

# 505

Моята препоръка е тази емайлирана форма на Dr. Oetker: https://amzn.eu/d/7a5HRyL
Двоумях се между нея и формата на Riess, която коментирате, но мога да кажа, че въпреки първоначалното си предубеждение съм много доволна от избора си.
Тъкмо се чудех коя беше марката с по-приемлива цена. Мерси!

# 506
Джорджия, уж имам доста рецепти (изпитани все, включително лично), но ние сме повече по тортичките и скоро не съм правила кекс. Само да пристигне формата и се поправям!
Kalina1985, можеш ли да споделиш коя точно е твоята форма?

# 507
Обещах да дам отзив (поне от първото ползване, че за следващи е рано още) на препоръчаната от Джорджия форма за кекс: https://2styrkela.com/forma-za-keks-riess-classic-red-masiven-em … -24-sm-22337.html
Формата е тежка и стабилна, с дебели стени, което, наред с тъмния цвят, позволява добро и равномерно изпичане,  кексът се отдели лесно - намазах я само с краве масло, без брашно.
Преди ползване я измих ръчно, че ми беше празна СМ и нямаше кога да чакам, но след готвене я измих в СМ. Гледах с лупа упътването - пише, че може да се мие в СМ с деликатен препарат за чаши (демек с гел). Така и направих, че и другите ми съдове от зареждането не изискваха чак капсула (таблетки не ползвам). Мисля обаче, че и с капсула не би се повредила, защото аз и кристалните си чаши мия ежедневно с капсули и за години няма нито една поразена.
Пък и рецептата си я биваше (благодаря, Джорджия, и за препоръката, и за рецептата!) и двама души за една вечер и един почивен ден  изядохме приличен размер кекс (с въздържание изкара вчера цял ден, иначе и толкова нямаше да оцелее Simple Smile )

# 508
Каква е рецептата ?

# 509
Джорджия ще каже рецептата, може и в кулинарната тема, ако прецени и даде съответно линк към нея.
Вилемина, благодаря за препоръката за комплекта стоманени съдове на Тефал - взех ги за подарък на зет ми, надявам се да остане доволен.

Общи условия

Активация на акаунт