Картите на Мадам Ленорманд (16 тема)

• 1 737
  • 20
  •   1
Отговори
Добре дошли в 16 тема!

Темата е предназначена за обменяне на опит и е предназначена за всички любители на гадателските карти на Мадам Ленорманд. За да сме си взаимно полезни, моля, снимайте картите си и споделяйте Вашето тълкуване.

НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ:
    - груб език, включително иронизиране на останалите потребители и надменно отношение;
    - рекламата е абсолютно забранена;
    - молби за четене на карти, без да се споделят карти и лично тълукуване;
    - моля, не изпращайте лични съобщения на останалите потребители, без изрично да са Ви поканили да го направите или да са потвърдили, че можете да им пишете

Популярните карти на Мадам Ленорманд представляват колода от 36 карти, с които лесно може да се гадае. Картите имат изображение, което съвпада с името на всяка карта. При този оракул е важно да се обръща внимание на името на картата, а не само на изброените значения, т.е. всичко, което може да ви дойде на ум при вида на всяка една карта може да има гадателско значение. Никога не подценявайте интуицията си. С картите на Мадам Ленорман може да се гледа и само с изправени карти. Това го решава всеки самостоятелно. Винаги взимайте предвид заобикалящите карти и се стремете да формулирате ясно въпроса, чийто отговор търсите.

СТАРИТЕ ТЕМИ
ПОДРЕДБИ
ЗНАЧЕНИЕ НА КАРТИТЕ
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 23:34 от Rebel Rebel

# 1
  • София
Благодаря за новата тема! Картите са за ежедневни въпроси с точни отговори. Кратки събития и много точни.

# 2
Още една полезна връзка за комбинации на картите Ленорман:
https://galaxy-tarot.com/znachenie-i-kombinacii-na-kartite-lenorman/
не е реклама безплатно е Simple Smile)

# 3
Здравейте, интересува ме какви книги на български използвате за да се обучавате с оракул Ленорман. Гледам в различни източници обясненията на картите се различават. На английски срещам затруднения. Какви подредби ползвате най -често.  За голямата подредба срещам много слаба информация. В ютуб пак ми се вижда доста объркваща. Видях първия пост, но от линка на руски излиза онлайн гадаене.

# 4
Здравейте, интересува ме какви книги на български използвате за да се обучавате с оракул Ленорман. Гледам в различни източници обясненията на картите се различават. На английски срещам затруднения. Какви подредби ползвате най -често.  За голямата подредба срещам много слаба информация. В ютуб пак ми се вижда доста объркваща. Видях първия пост, но от линка на руски излиза онлайн гадаене.
На български аз почти не съм срещала информация. От време на време си сверявам значенията на този сайт Пътуване с Емма. Иначе аз харесвам Donnaleigh’s Tarot and Lenormand, но е на английски.

# 5
Аз харесвам видета на Lisa loves Lenormand в Ютюб. Много хубаво обяснява значенията и комбинациите на всяка една карта. Отделно има и видеа за голямата подредба за взаимоогношения, кариера и т.н

Аз писах в темата през лятото за въпрос за бъдещето на взаимоотношенията между мен и един мъж. И двамата сме обвързани с деца. Тогава Еа ми хвърли карти и няколко момичета любезно се включиха с прогноза. Картите бяха кофти. По спомен първите две кръст и планина, та така и нищо не се е случило помежду ни. Така или иначе от лятото досега минах през ада да се тормозя душевно и емоционално по тоя мъж, по Коледа имахме доста мъчителен период, в който бих казала, че и двамата се измъчвахме вътрешно криейки това, че се харесваме. Послу аз се посъвзех, наложих си дя не го виждам 5 -6 седмици, подредих си малко ума и емоциите и сега определно съм по - добре, но щом се видим пак същята рябота. Оня ден го улових, че ме зяпа тайно. Отделно не може да ме гледа в очите, но усещам прояви на загриженост, малки жестове, но типично по скорпионски е много предпазлив. От юли досега съм наредила хиляди подреби и се уча всеки ден. Общо взето с просто око винаги се вижда, че винаги около нас - сигнификаторите излизат тайни чувства, жена му кято препядствие, кучето, сърцето...ние сме приятели, но се появиха и чувства. Той е много, много емоционален и винаги карти, които  указват емоции, потайност, лилии, букет,сърце кръстопът и т.н. се въртят около него. Кръста винаги е наоколо също.
Единственото, което искам да помоля сега, е, някой да бъде така любезен само да ми изтегли карти на въпросите :Как ще се развият взаимоотношенията между нас в следващите 2 месеца и какви са чувствата му към мен. Аз ще се опитам да тълкувам. Иска ми се някой друг да изтегли вместо мен. Благодаря предварително, момичета!

# 6

Здравей, alllure!
Ето изтеглих ти карти. Нямам много време за обстойно и дълго тълкуване на подредбата. Може да се включи и някой друг.  Мъжа и Жената сте вие. Кучето мисля, че излиза като твоя мъж. В първи дом излиза букета, подарък, щастливи новини, след това е работа семейството в дома ти. Виждаш пред Мъжа излизат неясноти , трудности, които като че ли отминават. Той е загрижен за здравето и благополучието си. Предстой му пътуване или разраствана на сделки, пада се до теб? Срещи между вас и служебно израстване, закрила за него. Лилиите са в дома на пръстена , брака. Не ми харесва, че в дома на мишките е кръста и в дома на сърцето е змията. Той държи и обича жена си. В центъра, обаче той е в дома на слънцето. Мисля, че по следващите карти ще се отключи любов, късмет. Нещо хубаво между вас. Той премисля, претегля, а теб те спира мъжът ти. Децата и тяхното бъдеще е важно!
Това най-общо. Може и ти да тълкуваш!

# 7
Момичета, помолих модератор да изтрие последния ми пост. Струва ми се, че споделих доста лична информация и го оценявам като грешка. Благодаря на didadar за интерпретацията на картите. Оценявам отделеното време.
Накратко моята интерпретация беше, че човекът уважава съпругата си, но обичта по -.скоро е от нейна страна. Около змията картите са кофти, както и тези от него към змията. По слънцето, ключа, сърцето е детелината ще докладвам дали ще се случи нещо. Благодаря още веднъж!

# 8
Здравейте! Ще съм много благодарна, ако може някой да ми хвърли едни карти и на мен. Въпросите ми са два, макар че то се препокриват. Ще се оправят ли финансовите ми проблеми? и Ще си намеря ли работа? Благодаря предварително!

# 9
Като имам време, ще ви изтегля карти, gyshimishkata!

# 10
gyshimishkata, ето картите  по твоя въпрос!

Подредбата е за работа, финансите ще се оправят след това.
Ще има новини, известия за работа. Човек или ситуация свързани с някакви интриги, хитрости. Хиляда плана в главата. Покровителство и нещо ново, промени, дори нова работа. По звездите мечтите ще се сбъднат, ще дойде нещо по съдба. Ще имате и покровителство от човек с власт и пари, имаме квин мечка и квин на цялата подредба слънце. Ще се оправи финансовото ви положение. Всичко хубаво и ще чакам обратна връзка.

# 11

Ще има ли любовна връзка между мъж и жена?
Според мен да. Сърцето е огледално на дървото. Би трябвало да е стабилна връзка, която ще се развие плавно, постепенно. Луната е огледална на парка. Някъде на вечерно парти може би ще започне?Корабът в средата на подредбата как да го тълкувам?Благоприятно развитие или нещата ще се случат по време на пътуване? По принцип чета, че често луната се тълкува като емоции, но и работа. Това ме обърква. И още един въпрос : При подредба от 5 карти правим ли квинтове и ако да, то с кои карти?Кое тежи повече - огледалното тълкуване или комбинирането на картите две по две, започвайки отляво надясно?
Благодаря много на отзовалите се.

# 12

Ще има ли любовна връзка между мъж и жена?
Според мен да. Сърцето е огледално на дървото. Би трябвало да е стабилна връзка, която ще се развие плавно, постепенно. Луната е огледална на парка. Някъде на вечерно парти може би ще започне?Корабът в средата на подредбата как да го тълкувам?Благоприятно развитие или нещата ще се случат по време на пътуване? По принцип чета, че често луната се тълкува като емоции, но и работа. Това ме обърква. И още един въпрос : При подредба от 5 карти правим ли квинтове и ако да, то с кои карти?Кое тежи повече - огледалното тълкуване или комбинирането на картите две по две, започвайки отляво надясно?
Благодаря много на отзовалите се.
Въпроса е отдавна, но вечер ми се пише преди да заспя! Централната карта е кораб, това е сърцето на подредбта. В ляво 1 карта предпоставки от миналото, 2 възможности за решение на проблема,  4 план , желания, съвети и 5 резултат. Това е най-често използваната подредба в Ленорманд от 5 карти. Имаше една книжка на Зайченко, преди време. Сега не зная дали може да се открие. Основите на оракула бяха там.
Може би любовта ще срещнеш на път, на събирания и партита ще затвърдите връзката и по дървото ще се развива бавно, но успешно.
Квинтове се изчисляват само при триади.

# 13
Здравейте ,ще може ли някой от вас да ми хвърли едни карти .Ще съм много благодарна. Въпросите ми са 2 . Ще се стане ли реалност най-важното и съкровенно мое желание ? 2.Ще си намеря ли работа свързана с него ? Благодаря предварително.

# 14
Здравейте. Търся някой,който гледа на карти Ленорман

Общи условия

Активация на акаунт