Картите на Мадам Ленорманд (16 тема)

• 1 411
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,

можете ли да ми отговорите на въпросите с хвърляне на карти: Ще си запазя ли работата? Ще ми се подобри ли състоянието на корема (имам болки и някакво “движение“)? Ще чакам ли дете в близко бъдеще (сега не съм бременна)?

Благодаря

# 16
Хвълих си тези карти ,но тъй като съм нова малко съм зле с тълкуването.Може ли някой да помогне. Подредбата е мечти .

# 17
Здравейте! Да раздвижим темата с един въпрос: колко колоди Ленорман имате и коя ви е любимата?
Аз имам две, едната е от Алиекспрес (ако си спомням правилно) с напечатани основните значения, другата ми е Thelema Lenormand. Втората ми допада много и на нея се уча. Вие сте...

# 18
Здравейте! Да раздвижим темата с един въпрос: колко колоди Ленорман имате и коя ви е любимата?
Аз имам две, едната е от Алиекспрес (ако си спомням правилно) с напечатани основните значения, другата ми е Thelema Lenormand. Втората ми допада много и на нея се уча. Вие сте...

Имам поне 20, работя с една, някакво произведение на Али Експрес 😄

# 19
Работя с чиро Марчето, имам поне 10, Харесвам и Гранд Таблерото.

# 20
Здравейте, става въпрос за мъж, с който е двамата сме семейни. Въпросите ми са дали ще ме потърси в близко бъдеще и дали ще имаме тайна връзка. Много ще съм благодарна ако някой съдейства.

Общи условия

Активация на акаунт