Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 847
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
А дали има значение относно качеството в кой регион се произвеждат продуктите "Родна стряха"? Thinking
Миналия великден всички яйца "Родна стряха" бяха от Полша. Така си и пишеше на тях. "Произход Полша-пакетирани в склад на Родна стряха." Няма нищо родно в тая стряха Simple Smile
Хм миналата година на корите яйца тези на промоция по 30 бр , пише че са от някакво бългрско село, забравих му името.....сега дали са наистина от селото или занесени в селото и после взети от там, друг въпрос Simple Smile

# 316
Аз такива пудинги за торта не ползвам, брашно, яйца, мляко, ванилия, захар. Въобще не е по-трудно или пък времеемко да се забърка един домашен крем.
Не бих си купила препарата за съдове на Бинго. Веднъж взех, защото гледах, че много го купуват, обаче въобще не ми допадна.

# 317
От с. Дончево са яйцата на РС, поне в нашия регион, защото сме близо до този птицекомбинат

# 318
Не знам дали пак бих купила инстантно кафе на Лор, ужасно трудно се отваря капачката му. Като кафе е добро.
Скрит текст:

# 319
От с. Дончево са яйцата на РС, поне в нашия регион, защото сме близо до този птицекомбинат
При нас също. Полски яйца съм виждала, когато заредят от белите, но те не са на Родна стряха.

# 320
По незнайна причина вкъщи е попаднал сок закупен от Лидл. Няма такъв отвратителен вкус-дори Степ-четата от едно време бяха екстра, на фона на тази напитка. Още повече, че има нарисувана маракуя, а поглеждайки е със съдържание 0,1%.

# 321
  • Пловдив
Не знам дали пак бих купила инстантно кафе на Лор, ужасно трудно се отваря капачката му. Като кафе е добро.
Скрит текст:
Премести го в друг буркан.

По темата - течен сапун пълнител на Балеа - никакъв аромат...

# 322
  • Mediterraneo
Аз такива пудинги за торта не ползвам, брашно, яйца, мляко, ванилия, захар. Въобще не е по-трудно или пък времеемко да се забърка един домашен крем.

Всички знаем как се приготвя сладкарски крем. Пудингът си е пудинг, в сравнение с него, домашният крем е доста по- времеемко занимание.

# 323
Готвя всичко, но никога не съм успяла да направя читав варен крем и сос бешамел. Майка ми правеше страхотен крем, даже без брашно, яйцата го сгъстяваха, аз не мога да го постигна, купувам инстантен бешамел.

# 324
Изключително неприятен вкус на безумна цена.

# 325
Търсих го този тахан в Лидл, може би по-добре, че не можах да го намеря.

# 326
В гръцката седмица също има тахан, за мен е много по-добър от този.

# 327
  • Mediterraneo
Този е точно от гръцката седмица.

# 328
На мен ми прилича на ориенталската.
Гръцките етикети са с по-тъмно синьо.

# 329
При нас бяха по време на турската седмица

Общи условия

Активация на акаунт