Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 709
  • 735
  •   1
Отговори
# 585

Това няма да го повторя със сигурност.

# 586
  • оттам, откъдето започва България
Би ли споделила защо?

# 587

Вкусът не ми допадна. Много изкуствен. Харесвам много протеиновите пудинги на Zott, но тези не ми допаднаха. Имах и с лешник, по-бива, но и той не ми допадна особено.

# 588
Голям боклук, не прави никаква пяна и не отстранява блажно от съдове като тигани, тефлон и подобни. За пластмасови не ми се и мисли. Даже най-евтиното веро на Медикс е по-добро от това, а TEST е мерцедес направо, сравнявайки ги. Grinning

# 589
Хм, на мен пък това ми е любимо.😊 Даже понякога го използвам и вместо течен сапун. Но аз мия само на ръка и без ръкавици и Тест, както и доста други, са ми твърде агресивни за кожата на ръцете. Мазнини по пластмаси с никое веро не ми се махат лесно, но с мазнини по съдове и чинии нямам проблем.

# 590
+1 и аз го харесвам този препарат за съдове. В момента ползвам друг на Nevos с аромат на лимон.
За омазнени тигани и тави винаги ползвам Тест гел.

# 591
Ранобудна,
Скрит текст:
как е препаратът с лимон?   

# 592
  • Sofia
Мляко с  произход  ЕС има ли вероятност да е от Бг или не 😀?
Похвалих едно сирене в другата тема,а сега видях на етикета да пише това за млякото 🤨

# 593
Храните със знак "ЗНП" са правени с български продукти. ЗНП – "Защитено наименование за произход"

# 594
dolce miele, забелязвам, че Nevos Lemon ми изсушава кожата, нещо, което не ми се случва с Balm Nevos. А иначе си мие добре нормално замърсени съдове.
Както по-напред писах, при много омазнени съдове ползвам тест гел. (но и той ми изсушава доста кожата)  Като се чета сега, може да ми е дефектна кожата. Smirk

# 595
Ранобудна, благодаря! Все се каня да го пробвам лимона, но май ще си остана на варианта Balm. Той не ми изсушава кожата.

# 596
Да, няма нужда да го пробваш. Аз мисля следващия път да купя с аромат на мента. Предполагам, че и то ще ми изсушава кожата, но ще го пробвам и ще споделя в темата на К.

# 597
  • София
Скрит текст:
Това няма да го повторя със сигурност.
И аз, преди време, бях споделила тук за някакъв протеинов десерт, мляко ли беше, пуддинг ли, не помня вече. Отврат.

# 598
Аз не бих купила вече агнешко в София за Великден. При нас има агнешко от местна ферма и купувам редовно. Няма нищо общо с купеното в София за Великден. И в агнешкия комплект имаше неагнешки неща. Това добри месарници в центъра на града да се опитат да продадат каквото могат и да използват момента. Не е добре.
Всичко друго, което си купих беше супер.

# 599
Мляко с  произход  ЕС има ли вероятност да е от Бг или не 😀?
Похвалих едно сирене в другата тема,а сега видях на етикета да пише това за млякото 🤨

Едва ли. Обществена тайна е, че млякото, което се използва у нас, в по-голямата си част е вносно.

https://agri.bg/novini/prodielzavame-da-konsumirame-vse-povece-v … i-mlecni-produkti

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 09:52 от Как' Сийка

Общи условия

Активация на акаунт