Какво повече НЯМА да купя - 27

  • 79 869
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Мнения: 3 272
Съгласна съм с Балкай за хартиените форми.  При мен също залепват - и при солени, и при сладки мъфини - половината кексче остава по хартията. Откакто ползвам силиконови, нямам такива проблеми.

# 361
  • Мнения: 10 750
Проблемът ви е в тестото.

# 362
  • Мнения: 12 326
Аз имам някакви хартиени формички, въобще не са маркови. Рядко правя мъфини и то само един вид - с банани. Първият път ми залепнаха и останаха по формите. След това започнах да наливам по малко разтопено масло във всяка формичка и да го разклащам, но и да остане малко на дъното. Това доведе до рязко подобряване на вкуса на мъфините и до лесно изваждане.

# 363
  • оттам, откъдето започва България
  • Мнения: 12 635
+ 1 за силиконовите форми, много съм доволна. Откакто ги имам, хартиени не купувам.

# 364
  • Мнения: 453
Маскарпонето  на Бор Чвор , което е всичко друго , но не и маскарпоне. Отвратително беше .
Някаква маса подобна на желирана сметана , която 10 мин. разбивах на най-силната степен на миксера
и остана на бучки.
Щях да го хвърля , но правих торта за рожден ден и вече беше късно за да ходя до магазина за друго .
Пълен кенсъл на всичко на Бор Чвор.

# 365
  • Мнения: 2 585
^^ Това ми напомня и защо никога не бих купила скир от подобни производители.

# 366
  • Пловдив
  • Мнения: 1 430
Аз не съм доволна от цеденото на Бор чвор.Преди като че ли беше много добро, в сравнение с Олимпус, който ми беше като някакъв сладникав крем, нямащ общо с нашето си кисело мляко.Сега обратното.

# 367
  • Мнения: 7 748
Аз пък от скорошна покупка на цедено мляко Олимпус никак не съм доволна, писах тук - нишесте ли, друго ли имаше вътре за сгъстител, не знам, но се усещаше много, буквално не се ядеше и го изхвърлих. Не бих го повторила.

# 368
  • София
  • Мнения: 31 415
На "Добротица" цеденото мляко е хубаво.

# 369
  • Мнения: 12 326
Няколко пъти взимам от Лидл гръцки йогурт с 10% масленост. Не се води цедено мляко, но снежанката става много добре с него, има хубав вкус. Може и да съм писала в темата, дано не се повтарям.

# 370
  • Sofia
  • Мнения: 29 264

На цвят са го докарали,има си и смлени черупки вътре,но този странен горчиво-лют вкус не знам от какво е 😖

# 371
  • Deutschland
  • Мнения: 7 836
След като и последния пакет мая Йоткер приключи, взех руска. Дано ми хареса. Разни тутманици и подобни ги правя с три пъти пресято брашно от една и съща марка, всеки път по една и съща рецепта и само с Йоткер маята тестото става гадно и лепещо. Хем меся, хем псувам като хамалин. Това е руската, ще видя дали няма да я запиша и нея в темата

# 372
  • Мнения: 2 037
Аз я харесвам на Йоткер, но отскоро съм супер доволна и от кауфландската K- classic. Хем е евтина, хем върши работа.

# 373
  • Мнения: 2 852

На цвят са го докарали,има си и смлени черупки вътре,но този странен горчиво-лют вкус не знам от какво е 😖

Това е основно смлян грах и боя.
Купувала съм такова за украса на десерти ,че ми трябваше наситено зелено около миналия Великден, но напълно осъзнавайки че няма как да купя 250гр шам фъстък за 3-4 лв и вътре има всичко друго, но не и ядки Grinning

# 374
  • Sofia
  • Мнения: 29 264
Беше ми свършило какаото и реших в кекса да сложа от това зеленото 🤢
Освен черупките, имаше вкус и на спанак 🤨
Мошеници станаха и те,а преди мислих ,че продават качествени стоки 🤬

Общи условия

Активация на акаунт