Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 875
  • 735
  •   2
Отговори
# 375
Където живея,имаме турски магазини,с турски стоки, собственици на турци съответно.Обяснявали са ми,че това не е шам фъстък,а нещо, което слагат отгоре на баклавата.Ползват го само за украса.

# 376
  • Sofia
Да го пишат тогава ,че е имитационен продукт,а не от ядки  😡

# 377
Между другото, върху опаковката на турски пише, че е обикновен фъстък, а не шам

# 378
Надписа на турски е коректен, търсете вината в тези които са сложили превода.

# 379
Моля, припомнете ми коя е онази синя биядисваща мивките паста за зъби, за да не я купя пак?😀😂
Предполагам, че и всичко, на което пише Charcoal, също оцветява и се измива трудно от мивката?

# 380
Беше ми свършило какаото и реших в кекса да сложа от това зеленото 🤢
Освен черупките, имаше вкус и на спанак 🤨
Мошеници станаха и те,а преди мислих ,че продават качествени стоки 🤬
Може и грах на прах да продават😂

# 381
С малко зелена боичка всичко може да продават. Винаги съм се чудила защо баклавичките, поръсени с това нещо отгоре нямат вкус и аромат на шамфастък

# 382
Да го пишат тогава ,че е имитационен продукт,а не от ядки  😡
По спомен като го купувах миналата година платих между 3 и 4 лв ,не знам какво сте очаквали за тази цена. То и обикновен фъстък 250 грама струва повече.
Пони,защото евтините  баклави по борсите са поръсени с някакъв подобен боклук,който дори и производителя сигурно не знае какво точно съдържа. Хубавите баклави с истински ядки в нормалните баклаваджийници струват над 40 лв/кг или поне толкова бяха когато ходих последно в Турция преди 2 години, сега предполагам са станали двойни цените.

# 383
Не съм била в Турция, а и от много години не помня да съм яла баклава. Спомените ми са от един турски щанд  в Халите, в първите години на демокрацията.

# 384
Аз по това време тъкмо съм прохождала,та нямам спомени Grinning преди да отида в Турция мислех,че не обичам баклава защото бях опитвала само купени тук. Там като отидох за първи път реших ,че ще си купя за проба една от най-скъпите и от тогава съм фен на баклавата до живот,но само на тяхната истинска такава,нашенска продължавам да не ям Grinning

# 385
Уникални са им скъпите баклави на турците, ако живеех там щях да ям постоянно Simple Smile

# 386
Моля, припомнете ми коя е онази синя биядисваща мивките паста за зъби, за да не я купя пак?😀😂
Предполагам, че и всичко, на което пише Charcoal, също оцветява и се измива трудно от мивката?
На колгейт , и синята и лилавата 😁

# 387
Благодаря!
Синьо и лилаво има по опаковката ли или това е цветът на пастите?

# 388
Цвета на тези цапащите частици е такъв. И по опаковката мисля, че имаше. Аз вече никаква не взимам на марката, за да не изскочат някакви частици от някъде 🤣

# 389
Аз харесвам вноипссти Колгейт, но ми се иска да експериментирам с нов вид, но да не е от цапащите.😁

Общи условия

Активация на акаунт