Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 748
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Бюрек чушки от била. Стари и мерише на стара панировка а на витрината питах кога са направени най долно излъга от тади сутрин.5 и нещо лв за чушка в боклука

Най-вероятно наистина са пържени тази сутрин, но са ползвали сигурно отдавна замразени заготовки.

# 556
  • Sofia
И аз не харесвам макарони,прекалено са ми сладки,а крема е много малко…,но скоро ми донесоха едни много вкусни и красиво декорирани 😍,с достатъчно пълнеж и приятно сладки 😋
Правят ги някъде в Манастирски ливади.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:22 от Doli

# 557
Един път правих макарони, харесаха ми, не знам доколко сполучливи станаха. Втори път няма да си го причиня, голяма игра е, правих ги цял следобед, до късно вечерта. Купувала съм от Лидл, от френската седмица, харесаха ми. Не помня дали съм купувала и от 100 грама сладки. Аз си падам по сладко, така че ги обичам, за съжаление, по здравословни причини, рядко ги хапвам.

# 558
И аз не харесвам макарони,прекалено са ми сладки,а крема е много малко…,но скоро ми донесоха едни много вкусни и красиво декорирани 😍,с достатъчно пълнеж и приятно сладки 😋
Правят ги някъде в Манастирски ливади.
Сигурно са от
Скрит текст:
Mishka bakery

# 559
  • Sofia
Да,те са 👍🏻😋

Сега опитах кашкавал Саяна…😖,отврат 🤢,кисел,като гумен…🤮

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:26 от Doli

# 560
  • русе
Тампони за почистване на грим от dm, супер меки и разпухкани. Партидата ли е лоша или са влошили качеството им.

# 561
  • Кърджали
Бюрек чушки от била. Стари и мерише на стара панировка а на витрината питах кога са направени най долно излъга от тади сутрин.5 и нещо лв за чушка в боклука
Ако са от студената витрина, те са си готови и не ги правят там.

# 562
А продават ли чушки печени, които човек да си направи сам чушки бюрек? Обичам ги много. От Билла не бих купила готова храна от топлата витрина. Купих един път и беше отвратително.

# 563
А продават ли чушки печени, които човек да си направи сам чушки бюрек? Обичам ги много. От Билла не бих купила готова храна от топлата витрина. Купих един път и беше отвратително.

Продават, в буркани. Не са кисели, само стерилизирани.

# 564
Това и щях да предложа. Готовата храна от супермаркетите в повечето случаи е голям компромис с вкус и качество, с редки изключения. Продават печени чушки (ЧС вече е писала), а и пресни, които можеш да си изпечеш.

# 565
Печени май има и замразени.

# 566
Печените в буркан имат едно голямо предимство - вижда се добре дали са дебели и месести или не, дали са добре обелени или не, и изобщо дали са ОК.

# 567
Тези кори повече няма да купя. Преди седмица ги ползвах и бяха влажни и сякаш току що пакетирани, днес обаче са сухи и начупени. Трудно ми беше за направя баница. Срок на годност до 20.05..

# 568

Продават, в буркани. Не са кисели, само стерилизирани.

Коя марка?

# 569
Не гледам марки, гледам чушките вътре в буркана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт