Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 690
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Тези, които цял живот купуваме в София, какво ядем? И тук има хубаво агнешко, ако знаеш откъде. Все от магазини в София купувам, дЕдо на село никога не съм имала. Да не би тези агнета да са гледани на балконите? Нали и те идват от някъде.

# 601
dolce miele, забелязвам, че Nevos Lemon ми изсушава кожата, нещо, което не ми се случва с Balm Nevos. А иначе си мие добре нормално замърсени съдове.
Както по-напред писах, при много омазнени съдове ползвам тест гел. (но и той ми изсушава доста кожата)  Като се чета сега, може да ми е дефектна кожата. Smirk
Просто е по-суха кожата ви. И моята е такава. Нацепва се, боли. Трябва да се ползват ръкавици, но не ползвам. Не мога да свикна да върша работа с латексови ръкавици, да си мия ръцете с тях с течен сапун като пипна нещо мръсно като чистене на прах и др. дейности, и после да са мокри, въпреки да ги попия с кърпата си за ръце. Пак са влажни. После да се чудя как да ги изсуша след приключване на работата.

# 602
И една чиния да е я мия с ръкавици. Преди няколко години така бързах преди Коледа, цял ден мих без ръкавици, излизах на студа, ръцете ми станаха на нищо и още ми стоят едни тъмночервени петна оттогава.

# 603
Аз и една чиния с ръкавици да измия, после пак си измивам ръцете със сапун...Така че ми е важно верото да е ок и за ръцете ми.

# 604
И аз ги мия със сапун, когато сваля ръкавиците, но сапунът е по-мек. Аз ползвам силно веро, ако мия нещо на ръка, обичам да сърца.

# 605
  • Пловдив
И аз всичко с ръкавици правя, уж не ми е чувствителна кожата, но на една вила, кожата под нокътя ми се нацепи почти седмица едвам пипах каквото и да било.

# 606
Като си измиете ръцете с тези.латексови ръкавици, после стават неизползваеми. Дори да се подсушат с кърпа, кухненска хартия, пак са влажни. Като пипнете нещо после, предметът се навлажнява. А ръцете под тях също се намокрят. А когато ги свалите, и после пак да ги поставите на ръцете, когато са влажни, много трудно се поставят.

# 607
Ползвам нитрилни ръкавици без проблем.

# 608

Високопротеиново мляко на бор чвор.  Вкус, цвят и консистенция на нещо химическо.
Другият вариант с беритата също е дъното. Този е една идея по-поносим.

# 609
На Бор-Чвор нищо не купувам, на Тонус също.

# 610
Само аз ли не съм купувала нищо на Бор Чвор или поне не помня?

# 611
Тези високо протеинови всякакви неща явно са много модерни, аз съм на високо протеинови хранене в момента, готвя си вкъщи, палачинки, браунита, манджи, при толкова сезонни плодове, как пък да не си купя високо протеиново мляко с плодчета...

# 612
Модерните уж здравословни храни са ми много смешни. Много претенции, пък като прочетеш състава - тръпки да те побият.

# 613
Модерните уж здравословни храни са ми много смешни. Много претенции, пък като прочетеш състава - тръпки да те побият.
То не е и смешно - като се има предвид как умуват да не потребяваме месо и млечни продукти (естествени), които са основни източници на протеини, не е чудно, че се налагат с изцяло рекламна и пропагандна цел "високопротеинови" продукти, които иначе не само не са здравословни, но и са пълни с химия - затова и така миришат/се усещат на вкус, но пък приучват постепенно човек психически да приеме да получава протеини от какви ли не продукти на химията, вместо от обичайните нормални храни. Аз се чудя кой изобщо се връзва и защо изобщо се купуват- яжте си нормална разнообразна храна, протеини никога няма да ви липсват (освен ако не тласкате гюлле или не сте щангистки, да речем)

# 614
Като човек който редовно ползва протеинови боклуци ,ще кажа само едно.
Има хора ,които работата им не позволява да седнем и да се нахраним като хората и ядем нещо ,което засища ,яде се за 1-2 Мин. и не отнема време за хранене.
Аз работя без почивка и понякога нямам време за вода ,камо ли да седна и да се храня
Ползвам протеин на прах ,протеинови блокчета и тем подобни. В къщи се готви редовно и боклуци не ям ,а се храня нормално. И аз искам като повечето да имам почивка и да седна да се нахраня на спокойствие с нещо приготвено в къщи ,но това е положението ,не всички разполагат с фиксирани почивки.
И не ,не всички имат почивка през работното си време ,а се работи нон-стоп до откат.
А когато излезе колежка в отпуска ,тогава време и за такива екстри като ядене дори и за една минута не съществува.
Та не всички имат възможността да се хранят на работа за съжаление. И добре ,че са тези боклуци за да имам що годе някаква енергия и чувство за ситост.

Общи условия

Активация на акаунт