Цистит и бременност

• 182
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте от  3 седмици горе долу имам цистит,първоначално при уриниране имах малко кръв и някакви парчета незнам точно какво е, използвах vagisan, След няколко дни си направих тест за бременност,защото помислих,че стана спонтанен аборт, плюс това имах съмнения че може да съм бременна,но тестта беше негативен.Преди два дни направих още един тест,защото ми закъсня и беше положителен не повярвах и направих още два и трите са положителни.Притеснява ме това,че имах кървене и парченца, утре съм на гинеколог,но много се притеснявам. Какво мислите Вие ?

# 1
  • Телиш/Плевен
За парченцата не мога да кажа нищо, но има жени, които имат зацапване в начална бременност, което се счита за нормално. Така че, ако е било само това леко зацапване, е много вероятно всичко да е наред. Не съм имала спонтанен аборт, но от това, което съм чела за него, кървенето е доста, често придружено с болки. Така че не би трябвало да е това. За цистита трябва да се вземат по-сериозни мерки, три седмици е доста време, попитай лекаря си за подходяща терапия. Стискам палци за добри новини на прегледа утре! Heart

# 2
  • Варна
Успоредно с посещението на гинеколог, може да изпревариш и да пуснеш една урокултура, за да се види какво ще се изолира и отивайки на лекар да имаш вече информация. Урокултурата се пуска с антибиограма.

Общи условия

Активация на акаунт