Баба Марта дойде вече, мама и тати гушкат ФЕВРУАРСКОТО човече!"

• 12 869
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
Охоооо гледам че ни споходиха похотливи мисли вече  kissИ при мен е така -"наместиха"се хормоните и всичко вече е както преди / че цяла бременност нямах желание за креватни изпълнения / Само дето първия път бях като девствена / доктора беше прав че мъжо ми ще го черпи  Joy/, а аз бях забравила какво е дефлорацията  rotfImao rotfImbo, но вече съм ок  smile3521 и готова да си наваксам пропуснатото  luvbedВсе се чудя ако Ивка се събуди в тоз момент......... newsm12

Aз пък имам чувството че съм 3 пъти по-широка!  Embarassed
Като стигнем до "пробването" ще питам мъжа ми как я намира! Wink
За сега съм си само с мераците! Simple Smile

Мяуче, току що разглеждах снимките ви. Simple Smile
Толкова сте ктасиви! Пу-пу!
сички бебенца са невероятни, но не знам защо вашите снимки ми направиха най-слино впечатление... особено онази на която ти си с очила! Simple Smile

Внимание! Внимание!
Всички мишки на събрание!!!
 smile3503 newsm62 newsm03
Имам предложение. Ще направя ново албумче със снимки на бебоците на 1 месец... Нека имаме различни албумчета с различните възрасти на децата ни!
Как мислите? Сега са всичките на едно място, а ще е хубаво да ги виждаме как растат  в отделни албумчета...

Аз продължавам да не мога да слагам снимки в албумчето, но всичките ми снимки са в подписа ми, който иска да ги види!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 12:38 от wish

# 241
  • Стара Загора
[Внимание! Внимание!
Всички мишки на събрание!!!
 smile3503 newsm62 newsm03
Имам предложение. Ще направя ново албумче със снимки на бебоците на 1 месец... Нека имаме различни албумчета с различните възрасти на децата ни!
Как мислите? Сега са всичките на едно място, а ще е хубаво да ги виждаме как растат  в отделни албумчета...[/b][/i][/u][/color]
Аз съм за  Peace

Честити 2 месеца на Вики на nina_j и 1 месец на сладурковците на bopsi и sky angel. dancing

# 242
Ама че съм заплес. То има и двумесечни бебета вече ...
Честито на Вики на мама nina_j !   Hug
И за двумесечните трябва да има албумче! Simple Smile

# 243
Така така..  честита ви първа пролет! Много слънчеви дни от тук нататък ви желая и повечко разходки! 1stroller
Черпя с торта гараш (че ни любима)   cook  Никсън става на месечка. Да ми е живо и здраво синчето!
Нинка, bopsi честити ви месечки и на вас. Живи и здрави, вечер да спинкат, денем да се смеят малките бебобци!   ura
Лохии: налични, оскъдни, не ме впечатляват особено.
Пита за 40-те дни: питка с мед ще завърти нашата баба и ще поканя съседката с децата, че още не са виждали нашия шампион. Повече хора не смятам да каня. На който когато му е удобно идва, а и не искам да става калабалък край детето. Другите обичаи покрай питата ще си ги спестя. Чиста молитва ще отчета в близката църква с бебо и с тати.
Вода за пиене: не см давала със захар но съм сигурна че в болницата не са му спестили това. Сега държа винаги готово едно шише уж за измиване на устичката след ядене ама няма много практическо приложение. Сърди и се на водата и я плюе. Иначе колко време се преварява вода? Аз я варя 20 мин, но четох  някъде че и 5 са достатъчни.
Витамин Д: давам разреден с мляко през ден по 2 капки с пипетката от Инфакола, че с лъжичка ми ги плюе. И така ще ми ги върне ако не  му отиваха директно в гърлото..
Да питам baby doll: купуваше възглавничка за къпане наскоро. От къде, колко и има ли ефект в анатомичната ваничка. Ние го слагаме легнал ама е малко късичък още и слиза много надолу.
Дрешки и аз прибирам умалели вече. Растем основно на см ама сме бързички - 57см вече Simple Smile

# 244
Честит ви първи месец  Hug Бъдете много здрави!

За възглавничката - купих от Бебчо, с нея е много по-добре, защото не се изхлузва надолу във ваничката  Peace
Аз и с Калоян ползвах такава много дълго време (докато не започне да сяда детето)
Струваше 5 лева.

# 245
И аз не давам вода още по-малко със захар. И в болницата не е пил. Там му даваха глюкоза и първата седмица като се прибрахме продължихме с глюкозата, че много упорита жълтеница ни се падна на нас. Сега вместо вода му давам чайчето на Хип. То и толкова го пие де. Понякога между храненията като се разбуди и се размрънка му давам, но не изпива повече ор 20-30 мл. на ден.

# 246
Здравейте мацки , аз рядко пиша , но ви чета ежедневно!
Честита първа пролет на вас и бебчовците! Да са ни живи и здрави , че май вече те са всичко за нас  smile3503
Лохиите и при мен все още са налице , бяха поспряли за около седмица и айде пак  smile3515
Аз да се похваля - май нямаме колики , нито плачка много , нито се превива , ама аз й давам профилактично от чая на Hipp още от третата седмица , тя и без това вода не пие , но за чайчето умира!
 luvbed аз се разписах одавна , едно от малкото неща заради които се радвам , че родих секцио  newsm53
Хайде още веднъж честита първа , първа пролет на бебоците

# 247
Честит първи месец на всички бебоци днеска.  bouquet
Аз съм за албумчетата по месеци,тъкмо за това си мислих снощи,че ще е хубаво да го направим.
Днеска моя юнак много спинка,нещо си сънува и си мрънка,ама нощеска сигурно ще ни разкажи играта Mr. Green

# 248
  • offshore & overseas
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАМИ И МАЛЧОВЦИ, които празнуват днес!!! И честита ни първа пролет!!    bouquet

Мяуче, току що разглеждах снимките ви. Simple Smile
Толкова сте ктасиви! Пу-пу!
сички бебенца са невероятни, но не знам защо вашите снимки ми направиха най-слино впечатление... особено онази на която ти си с очила! Simple Smile

Благодаря ти, wish-и. Много мил комплимент!  Hug(напоследък нося предимно очила, защото нямам нито сили, нито нерви, да си слагам лещи -- добре, че предвидих този момент и се снабдих с по-шикозни рамки newsm52) И снимките на Пламъчко са супер (аз още преди седмица забелязах линка и ги разгледах, както и тези от Париж Heart Eyes). Наистина, всички бебчовци са сладки бонбончета baby_neutral и всяка мама си обичка и харесва най-много нейното гардже.   mamma

А като стана дума за очила се сетих за вчерашното издание на "Един с/у всички". Там срещу т. нар. "мафия" играеше една мис Пиги с очила Animal Pig. По едно време се наложи тя да "разпита" двама души от мафията, единият от които също очилар smile3553. След като, благодарение на въпросния господин, мис Пиги улучи правилния отговор, тя заключи многозначително: "Ама много сме интелигентни ние с очилата, бе!  bowuu" (или нещо такова), на което сър отговори красноречиво: "Аз ПОНЕ със сигурност!" НАПРАВО Я ЗАКОПА!! Hands Clap

Аз не споделих преди, но на предишната консултация (като бяхме на 1 месец) излезе, че сме пораснали с 9 см, което не ни беше направило кой знае колко дълги, щото ние си бяхме късички по рождение, но все пак си е постижение, нали? Wink Инак грамажа не беше впечатляващ -- само 1 кг в плюс. Аз като амбициозна мама кърмачка очаквах къде къде повече  bombs. Ма явно не ми е много мазна манджата, дет има една приказка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 249
Ми Мяуче тя Калинка на кого да се метне-ще бъде финна като мама.......е пак добре си е качило детенци Peace

# 250
Ми аз пуснах двете нови албумчета ама сега не мога да се ориентирам кои снимки са за там че да ги преместя ...
Ще трябва мамите сми да я свършат тази работа или някой да ми подскаже малко, на коя снимка колко е голямо бебето... Simple Smile

# 251
Ми аз сложих снимки в албумчето за 1 месец,но нещо не виждам за 2-та месеца newsm78.Тези снимки които съм сложила в  първия Вико няма още навършен месец.

# 252
Хехе Simple Smile
Албумчето се пълни с "порастнали" красотички! Simple Smile
nina_j , там е албумчето за 2 месеца, но е празно още! Simple Smile

# 253
  • offshore & overseas
wish, идеята ти е страхотна!! И аз мислех да предложа, ма ето, че ти ме изпревари....  Mr. Green Що се отнася до преместването на снимки от един албум в друг, хич не е препоръчително, защото снимките трябва да се придвижват една по една -- за жалост не може вкупом!  #Cussing out

# 254
Мяу, и аз отдавна исках да те похваля колко ти е порастнала Калината! Бравос на нея, а и на теб де Wink А очилата много ти мязат, хвърляй лещите... при боба.
Уиш, чудесна идея за албумчето. Добре, че си ти да внесеш малко ред и организация! Понеже има доста анонимни снимки, даподсетя мамите като качват снимки да надписват кой кой е, че като си харесам някой зет, не знам към кого да се обърна Laughing
И в този неприятно зимен ден да ви кажа - честита първа пролет! Ние се пробвахме за разходка, но след половин час като ми посиняха пръстите, се отказах и се прибрахме.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт