Баба Марта дойде вече, мама и тати гушкат ФЕВРУАРСКОТО човече!"

• 12 873
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Привет момичета,
Днес тук е доста мрачно и дъждовно не става за разходки.
abcxyz, за пъпките да се похвалим няма ги вече, благодарение на спирта и кремче. Аз мазах с бочко место здраве, но пак имаше ефект. Изпитания метод при вас и при нас подейства. Благодарско за което!
За лохите – 37ми ден и аз съм с някакво жълтеникаво течение все още.
И при мене като при wish, нещо още си усещам шевовете като съм до тоалетна, май ще отида на един профилактичен преглед. За цикала, кърмя и не знам кога ще се появи. За сега кърма има да чукна на дърво да има и за напред.
За секса и при нас е още мираж, макар съпружеското тяло да прави намеци и приятни жестове. На мен също ми се иска но първо ще отида на преглед да видя как е положението със шевовете, че сякаш не е нормално още да болят и да усещам опъване.
За витамина Д, капвам направо на езичето, като много внимавам капките да са 2.
 За водата, не съм давала още нито вода нито чайче, за сега сякаш няма нужда наваксва си от кърмата.
Аз също гледах снимките и ми направи впечатление как малката Калина се е променила  и прилича на мама Мяуче.
Момичета пазете си кръстовете, че аз сега станах и май си прещипах нерв. Може би натоварването ми е дошло в повече.

# 256
Готово снимах големия мъж и се записваме първи в албума  Laughing
Хайде вижте колко сме пораснали и разкрасавили Wink

# 257
  • Стара Загора
Нинка много хубава усмивка има твоя Вики пу-пу да не му е уроки на детето Grinning
И аз сложих снимки на моята госпожица в албумчето за 1 месец / е там сме на месец и половина Wink/
Ние днес имахме гости - струпаха се бабите и дядовците на гости и сега Ивка спи, те я умориха от гушкане и разнасяне JoyАма и тя вече се усмихва осъзнато от 2-3 дни и ги зарадва с по някоя усмивка. Обаче забелязвам, че не обича да е на ръце - почва да се швъка, да мрънка и като я оставим на спалнята или в кошарата - млъква ShockedКротушка ми е тя Heart Eyesи мисли за мама, че сме сами по цял ден и как ще върша домакинската работа Laughing

# 258
  • София
 Здравeйте мамита, някой да е чувал за капки "лефакс" против колики...инфакол никъде неможах да намеря, а от няколко дни много се напъваме и ни боли коремчето...сега сме са саб симплекс...но пък ако има нещо по-добро споделете..Simple Smile

# 259
Забравих да чиститя на всички мами 2-месецните им бебоци! Да за живи здрави, много да ги радват и да ги слушкат!  bouquet
Честита първа пролет, макар денят да не е много пролетен.

# 260
EmilyR чувала съм за Лефакса че са по добри и от Инфакола даже. Ако ги  намериш може да заместиш Инфакола с тях..
baby.. thanks.. Hug ще пратим татко да ни вземе възглавка.. Супер... няма да се пързаляме в коритото вече.
Миленка.. ще се обадим при първото слизане към морската още.. но чакаме по добри дни...

# 261
Честита пролет! Честито и на рождениците днес Simple Smile
Лохии имам и аз някакви жълтеникави- никакви почти. Още не съм се записала в ОНЯ списък за съжаление, нищо че не ме боли вече нищо. Ама си внушавам, че ме придърпва и ме е страх нещо...и аз не знам от какво.
ВОда не дава, а само чай вместо вода. Него не го подслаждам, ама май си е само за идеята, малчо да изпива по 10-20мл. на денонощие, понякога и толкова няма. Аз му давам за изплакване и при хълцане или като много плаче да не е жаден и то ако иска.
Витамин Д го давам в лъжичка с малко кърма. Педито ме посъветва така щото било много мазно и щяло да иде по небцето, а нямало да го глътне ако го капя директно в устата.
Аз вече имам кенгуру и хайде по -бързо да идва топлото, че пощръклявам за разходки и да се видя с вас. Много ми липсват срещите ни.
Лефакса май са немски вариант на Инфакол-а. Това съм чувала, ама май и тях ги няма в БГ. Миленка, а някой посъветва ли ви за Нормофлора, консултирахте ли се с лекар? Щото се чудя да започна ли да ги давам без предварителна коснултация.
Отивам да сложа снимки!...и да гледам...

# 262
Момичета знете ли какво забелязах? На малката понеже и изписаха един куп лекарства за пъпките които уж са на алергична основа и аз реших да не и давам еспумизана, че станаха много неща за даване. И ... забелязах, че със или без еспумизан - няма никаква разлика .. абсолютно никаква. И се чудя после да го давам ли пак, че и купихме и още едно шишенце ... Дали пък са решили да ни изоставят коликите.. едва ли.. но днес изобщо не се е кривила а не е пила нищо за колики. Да видим...
За лохиите - при мен са толкова колкото да не е без хич, т.е. почти ги няма, ама почти.
За секса - понеже аз през ноща почти не спя защото малкото чудовище ме буди по 5 пъти да яде и все още предпочитам малкото време което ми остава да поспивам, че нямам и сили за секс все още. Но иначе забелязах, че желанието ми се върна още като ни изписаха от болницата  Grinning
А за това, че си обичаме много бебчетата - това е невероятно чуство, обичам я най много от всичко и от всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Както и всички майчета  Simple Smile

# 263
  • Варна
....... Миленка, а някой посъветва ли ви за Нормофлора, консултирахте ли се с лекар? Щото се чудя да започна ли да ги давам без предварителна коснултация.
Отивам да сложа снимки!...и да гледам...

Да , ходихме при педито

# 264
Хайде и аз сложих 2 снимки на моето Викторче...
Честита първа пролет- дано скоро се оправи времето да яхаме количките и да нападаме градинките  Grinning Grinning Grinning

# 265
  • София
Мерси за инфото sky angel, намерила съм една аптека и обещаха да ми ги внесат......Simple Smile

# 266
  • София
Ето ме и мен най-накрая Simple Smile
аз напоследък не мога да седна сама на компютъра, все съм с мойта сладурка, защото май съм я свикнала да си спи на мен. уж заспала и като я оставя започва едно крещене направо. оставя ме на спокойствие само за 5-10 минути и айде пак. ето пак се разплака докато напиша това. вие незнам как успивате вашите бебчовци. какво да я правя, а не ми се иска да я оставям така да се дере Sad
айде изчезвам
приятна вечер  Hug

# 267
Включвам се пак с едно предложение за ново албумче. Понеже ние с Ясна имаме няколко снимчици, на нас и бебончетата ни, бих искала да ги поместя. А все си мисля,че ще има и още, а и се надявам да се виждаме повече мами и да слагаме там снимките. Та нещо като срещи на февруарските мами с бебенцата или подобно. Давайте идеи за име на албума и да слагам там снимките.
Днес ходихме на Метро, купих на малчо от по- големите памперси, добре опазиха от цапане.
И пак днес подадох докс за еднократната помощ от 200лв.
Приятна вечер и безколикова нощ ви желая.

# 268
  • София
Здравейте мами и бебоци,
Честита пролет на всички   bouquet, да си пожелаем по-спокойни нощи и само слънчеви, безоблачни и щастливи дни с нашите малки съкровища  baby_neutral
Днес цял ден се опитвах между другите "дребни" задължения да чистя и къщата. Горе-долу се справих, но се чувстват капнала  Sick
Wish, аз като новобранец да те попитам: Къде е това албумче, където са снимките. Да вземе и ние да излезем от анонимност вече. Не че мама ще има време преди неделя да качва снимки, но поне да го разгледам и да видя вашите бебоци.
За лохите: аз май вече се поизчистих. От 2 дни няма нищо, но все пак 34-ти ден в къщи и секса все още е мираж... Rolling Eyes Следващата седмица ще ходя на преглед, за да съм спокойна, че съм се възстановила и ще действаме  Laughing
Относно NORMOFLOR: Според мен е ВАЖНО и затова ще ви отнема малко повече време. Знам, че всяка майка сама преценява какво да дава на детето си. Но работя във фармацевтичния бранш. Вярно, не съм лекар, но лекари около мене бол. Занимавам се с административни дела. Както и да е. Прочетох листовката на NORMOFLOR-а и ме притесняват две неща: Първо, струвами се, че е за доста по-сериозни случай от колики и е предимно за възрастни хора, за лечение на диария е, следователно е нормално да имат зверски запек горките бебоци. Второ, Производителят ДеоДан ООД не ми говори нищо... освен, че е българска фирма. Все пак SAB-a е на PFIZER, а еспумирана (ако не се лъжа е на Berlin Chemie). Все пак PFIZER са оригинална компания, а не генерична. Предполага се, че тяхното лекарство (най-малкото) е с по-малко странични реакции. За пример: Нали нормално хората пият Аспирин или Упсарин, една ли някой се истезава с Ацетизал. Това просто е едно мнение, не искам да ви се налагам. Мисля за бебовците. Аз на моя не бих рискувала давала. А относно това, защо и как лекарите препоръчват и изписват лекарства мога да напиша роман  lalalala
Преди малко се опитах се да намеря информация за лекарството или за производителя в сайта на "Изпълнителната агенция по лекарствата" - няма такава !!! Така че, не знам, преценете си вие  newsm78

# 269
На първа страничка ... там където са датите и списъка на нашите деца, отдолу има гоям надпис "НАШИТЕ СНИМКИ ХУБАВИ" щракаш върку надписа и ти се отварят снимките...
ако искаш да добавиш натискаш "вход" пишеш потребител и парола избираш си албумче и добавяш снимките там! Simple Smile
Ако не ме разбра ще обясня по-подробно! Simple Smile
Хайде слагай снимки да видим и твоето слънчице!

Общи условия

Активация на акаунт