Ева днес само пръцка и се напъва горката, дано дуфалака помогне, втори ден не ака
Сега постепенно възстановяваме ритъма "без насилие над природата" -- от веднъж на два дни, вече акаме веднъж на ден (обикновено вечер). Като се има предвид, че преди злополучния чай бяхме по 6-8 пъти девно, не е кой знае какво, но аз съм доволна.
Забелязвам, обаче, че акото е различно... Лелеееее -- каква стана тя, само л...а са ми в устата!
. А пък ако даваш и нещо против колики, още повече се засилва този анти-ефект.
. Отнема най-много 2 минути. Така съветва и д-р Спок-чо, по чийто препоръки е отгледана нашта генерация

вашите семейства и най - вече на малките бебоци
Сега май към 10 дена някъде изкарва 1 опаковка. А по принцип пише, че е 50 мл, т.е. 100 дози. Като сложиш по 6-7 хранения на ден, трябва поне за 2 седмици да стигне, ама не. 
Незнам вече и аз от какво е...
, аз не стигам до интернет, те на кафенце ходят. Добре де и мене ме водиха на ресторант, ама през деня и с цялото семейство, та всички братовчедки и тетки го гушкаха. Иначе се присъединявам към неспящите мами и татковци. Към три през нощта се буди и край на спането, през деня спи само в количката на разходка, мама разбира се не спи
, та за да преживея лягам в 9 с него щом заспи и аз скачам в леглото
, горкия тати не ме е виждал от един месец, някой и със секс се хвалеше, аз само си говоря, щото силици нямам за реализация на желанията ми.
.

Само дето не съм усъвършенствала кърменето легнала и още ми се разраняват зърната и правя почивки между опитите...вие имахте ли такъв проблем като започнахте? 

кофти ми е някак си 

аз с Виктор го нямам този проблем,но с баткото доста си патихме.Защо не пробвате да давате капките Babynos аз ги давам само двапъти на ден и то по 4капки и съм почти сигурна,че те ни помагат за акото да не сме запечени.С баткото бяхме на чай бебезан-тогава нямаше нищо друго и може би от него беше запечен,с него освен термометър сме слагали и дръжчицата на листо от мушкато-деистваше безотказно,ако иска някои може да пробва и това.

Препоръчани теми