Дали е станало Бебето?

• 2 174
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте! Предварително се извинявам ако темата я има или съм объркала нещо!
Та въпросът ми е.....Юли месец на 2024 имах химична бременност и 93 дена закъснение на МЦ по лекарско предписане пиех Белара три месеца последната опаковка свърших декември месец 2024 като на 22.12.2024 беше последният ми цикъл  Предполагама ОВ е между 03.01.2025 и най-Късно 07.01.2025 по скоро е била на седми януари сега като смятам а на 03.01.25 е по календар от приложението.Та имам някакви симтоми като дискомфорт в областа на матката и яйчниците все едно ще ми дойде,леко гадене виене на свят и лека темпвратура каточели много често се будя нощем от позиви за уриниране и все ми е студено особенно сутрин и вечер ядът ми се яко домати а аз по начало не харесвам домати.та какви са шансовете да е станало Бебето 2 3 дни преди дата на менструацият която уж по календар на приложението трябваше да ми дойде на 17.01.2025 правих пиклив тест и в деня на очакваната М правих но бяха отрицалтелни.та рано ли е или няма нищо като се има на предвид че чикъла ми с беларата беше на 29 30 дена имам и някакво странно течение на моменти като белтък без мирис леко прозрачно с малко бяло.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 16:14 от Вал_я

# 1
Пуснете си кръвен тест за бременност, симптоми на Б толкова рано рядко се срещат, те идват след 6-7 г.с.

# 2
Благодаря за отговора! Но кога е подходящото време за кръвен да не стане така,че и за него да е рано?!

# 3
Кръвен може да пуснете най-рано 12-ти ден след Овулация, при вас щом вече има закъснение на цикъла, спокойно може да го пуснете по което и да е време на деня. Няма нужда да е на гладно. Излиза за един ден резултата.

П.С. дори и овулацията да е била на 07-ми ( 7+14=21), евентуално може и 21-ви да е датата, но утре е 20-ти така че пак ще отчете кръвен тест

# 4
Благодаря от сърце за отзова!

# 5
Здравейте,

Последна менструация - 26.01.25
цикълът ми е на 29/30 дн
Незащитен контакт - 3, 7, 9.фев.
На 9.фев. си направих тест за овулация - две ярки черти се появиха.
Кога най-рано да направя тест?
Гърдите ми се леки чувствителни, имам леки болки в корема

# 6
Тест на 25.02 някъде

# 7
След 25.02 колкото по късно Толкова ще е и по ясна чертата.Но най добрият съвет аз от опит който мога да ви дам е да отидете направо на кръвен вие си решете! Стискам ви палци да е така както ви се иска. ❤️

# 8
Здравейте последна МЦ 06.01.2025
На преглед бях на 27.01.2025 защото следиме киста ендометриозна 3 см. и тогава докторката ми взе цитонамазка след взимането на цитонамазката имах леко зацапване около 4,5 дни , но много лекичко
Също така лекарката ми каза че тогава съм била в втора фаза на цикъла с 9 мм дебелина на лигавицата
И до днес 13.02. Цикъл няма. Попринцип последните 3,4 месеца цикъла стана нередовен. На 05.02. Направих тест беше категорично отрицателен. Дали да направя пак тест ? Има ли и други мами с нередовен цикъл? Опити за бебе имахме.

# 9
Вместо да се чудите отидете на кръвен тест 20 лв е някъде зависи в коя лабораторя отидете но не повече от 25 лв ако имате и повече от 10 дена закъснение резултата ще е категоричен от кръвния.аз вече на "пикливите" тестове не вярвам най добре направо на кръвен и взависимост от резултата направо при следящия генеколог. Успех ви желая.❤️

# 10
Здравейте, момичета!
Вчера направих един тест, а втората черта беше мноооого бледа – едва се виждаше (след 5 минути). Менструацията ми трябва да дойде след 10 дни. Следях си овулацията и имахме незащитен контакт както преди, така и след нея.
Кога според вас да направя втория тест? (От нетърпеливите съм 😃).
Имам симптоми – кратки болки в яйчниците и от време на време болка в едната гърда. Възможно ли е тестът да е сгрешил?"

# 11
Ами не може да е показал грешно, тест след минимум 8 дни

# 12
Здравей! Моят съвет към теб е следният:
1. Изчакай да имаш поне 10 дена на закъснение на МЦ
2. След закъснение пусни си направо кръвен тест за бременност той е най-достоверен аз лично на "пикливите" тестове не вярвам от опит казвам и след ако е "+" кръвният изчакай още 10-тина дена и тогава иди на лекар за потвърждение на бременността. УСПЕХ И ЧАКМЕ ДА СЕ ПОХВАЛИШ ❤️

# 13
Здравейте, момичета! Остават ми 6дена до МЦ, овулацията ми беше на 10/11 фев., работихме по въпроса с мъжа ми. Днес си направих един тест на Believe pro, който е за 1 седмица преди МЦ. Резултатът беше отрицателен. Да се отчайвам ли? 😔

# 14
Нали вече писахме, че тест преди 25ти няма смисъл?

Общи условия

Активация на акаунт