Та въпросът ми е.....Юли месец на 2024 имах химична бременност и 93 дена закъснение на МЦ по лекарско предписане пиех Белара три месеца последната опаковка свърших декември месец 2024 като на 22.12.2024 беше последният ми цикъл Предполагама ОВ е между 03.01.2025 и най-Късно 07.01.2025 по скоро е била на седми януари сега като смятам а на 03.01.25 е по календар от приложението.Та имам някакви симтоми като дискомфорт в областа на матката и яйчниците все едно ще ми дойде,леко гадене виене на свят и лека темпвратура каточели много често се будя нощем от позиви за уриниране и все ми е студено особенно сутрин и вечер ядът ми се яко домати а аз по начало не харесвам домати.та какви са шансовете да е станало Бебето 2 3 дни преди дата на менструацият която уж по календар на приложението трябваше да ми дойде на 17.01.2025 правих пиклив тест и в деня на очакваната М правих но бяха отрицалтелни.та рано ли е или няма нищо като се има на предвид че чикъла ми с беларата беше на 29 30 дена имам и някакво странно течение на моменти като белтък без мирис леко прозрачно с малко бяло.