Дали е станало Бебето?

• 2 977
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Винаги ли след първия път закъснява цикъла правих си тест една черта е
Закъснява ми вече с 6 дена нямам симптоми за че съм бременна преди 4,5 седмици съм правила преди овулация

# 16
Ти на колко години си първо и второ за закъснение на цикъла може да са много факторите освен бременност. 4,5 седмици преди ОВУ и 4,5 след ОВУ няма как да се забременне щом теста е с 1 черта след толкова време от ОВУ значи не си бременна но чакам да кажеш на колко години си

# 17
здравейте , и аз да попитам и тук ....
последна мц 27.02
не защитен акт 08.03
овулация около 13 - 14 март
цикъл 28=29 дни винаги точен много рядко е 27 26
та на 12ти болки в корема 13 и 14 страшно чувствителни гърди не е точно болка
та според вас тези сиптоми на бременност ли са или на ов

# 18
milena3411111,няма бременност,овулация ще да е.
Опити за бебе се правят около и по време на овулация,а вие сте правили опит преди предполагаема овулация.

# 19
milena3411111,няма бременност,овулация ще да е.
Опити за бебе се правят около и по време на овулация,а вие сте правили опит преди предполагаема овулация.
аз попринцип я следя с ел. календар на телефона и не знам дали е много вярно ,  но мисля ,че долу горе да , обаче почнах да се съмнябам дали ов не е била без никакви призначи на 09.03 точно на 10 я ден от цикъла , ако е била по рано може ли сега да имам симптми

# 20
Ако е била непосредствено след цикъл теста ще отчете ,но не мисля ,че се касае за бременност.
И моята овулация е без симптоми.

# 21
Здравейте! Искам да разкажа моята история и ако може някой да ми даде мнение или съвет! По принцип имам редовен цикъл но миналия месец ми закасня със два след което доиде но имах течение само 3дни което е необичайно защото моят цикъл по принцип е 6дни! Този месец трябваше да ми доиде цикъла на 11.03 но все още го няма а днес е 20.03! Днес правих тест за бременност но го правих към 18:00 а през деня бях пила кафе и обядвала и незнам дали кафето е повлияло на теста ! Другото което усещам гадене но само вечерта имам някакви признаци странни като че все едно нещо ме пробожда за секунди в стомаха и най странното е че от два дни когато си стисна гърдата първо излизат едни бели точици и след това излиза вода....моля ли кажете според вас това Какво е

# 22
Гиновева Димитрова,закъснението на цикъла може да бъде причинено от много фактори,както и продължителността му.
За 9 дни закъснение щяхте да имате светеща втора черта,кафето не повлиява на тестовете.
Изтичането на течност от гърдите не е от бременност,нещо друго ще да е.
Изтичането на коластра при някои бременни е от 5-6 месец.
Потърсете гинеколог да ви прегледа!

# 23
Здравейте как мога да забременея без той да знае пази се със презерватив и и се дърпане ме критикувайте никой не знае историята ми моля за акъл

# 24
Здравейте как мога да забременея без той да знае пази се със презерватив и и се дърпане ме критикувайте никой не знае историята ми моля за акъл

Щом не иска да е татко, най-добре да не го правите насилствено. Ще доведе само до разочарование за вас и за горкото, потенциално, нежелано бебе.

Общи условия

Активация на акаунт