Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 349
  • 352
  •   2
Отговори
# 270
  • Street of Dreams
Точно тя е, изпреварили за ме докато снимам новата опаковка

# 271
Ще си я запиша в тефтера. От темата тук си водя записки и когато ходя в Бг купувам по ваши препоръки.
При мен избелването в кабинет е невъзможно. 5 пъти пробвах на различни машини и нямам нерви вече.
Такива зверски болки изпитвам,че разчитам на пасти за зъби и лентички.

Имам мангото на Кокосолис,още не съм го отваряла. Евентуално след 3г ще се включа с мнение. Laughing

1. L'oreal Air Volume mega mascara - спирала за обем и дължина,която дъщеря ми препоръча. Пък на нея я препоръчали приятелки от училище.
Много добра,наистина прави страхотно издължени мигли.За съжаление последните пъти,когато ходя до хипермаркета,не я намирам.

2. Tarte TarteGuard spf 30 - Застояла слънцезащита,която изхвърлям на половина празна. Имах още една опаковка,която навярно съм изразходила.

3. CeraVe Hydrating Mineral sunscreen spf 50 - друга слънцезащита на моя харесвана марка,която обаче въобще не харесах. Ужасна е. Oставя бял филм,не се измива, гъст крем,лепнещ... Блякк.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:29 от Adoralova

# 272
  • При децата ми

1. Balea Пяна за бръснене с авокадо и витамин Е - Нищо особено за мен, но дъщеря ми я хареса.
2. Рол-оните на Nivea са ми сред любимите. Основно тези без алуминий ползвам. Сега реших да разнообразя.
3. Essence спирала за екстремно обемни мигли I Love Extreme Crazy Volume Mascara - Много хубава, бюджетна спирала! Купувам я по препоръка на дъщеря ми. Извити, подредени и обемни мигли. Дъщеря ми не остава без нея. Ще продължавам да я купувам.
4. Essence iпирала за извиване и дължина Lash like a boss - Купих спиралата на намаление и за тези пари върши много добра работа! В сравнение с другата на Essence тази не ми хареса толкова, но за тези пари е супер.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 23:37 от Hrispa76

# 273
  • на последния етаж
- този серум озарява, хидратира сравнително добре, но не всички частици от перлите попиват добре винаги. Това ме дразни и няма да купя отново.

# 274
Аз го нанасям на мокро лице.Харесвам го.

# 275

И аз се включвам в тази тема, поради свръх много козметика 😀.

1.  Измивната пяна на Skin1004 е подновена, добре почиства, не ми дразни кожата.
2. Дезедорантите на Dove са ми любими, сменям аромата, като този с праскова ми е абсолютно любим.
3. Интимния гел на Nivea няма да го повторя, "дозатора" е ужасен, излиза адски много продукт.
4. Душ гелът на Balea - нищо особено, стандартен, този на Nivea обаче ми е един от любимите аромати.
5. Течния сапун на Balea - не бих повторила, за съжаление обаче имам още няколко в наличност.
6. Кремът на Filorga - абсолютен любимец, със сигурност когато приключа този който ползвам в момента, ще го купя отново. Попива бързо, не оставя усещане за мазна кожа, а за сочна и мека. Топ продукт за мен.
7. Червилото - балсам на Collistar, доста плътен цвят, имам още едно в същия цвят, ползвам само лятото, тъй като ми идва прекалено ярък. Другият му плюс е, че се задържа доста дълго върху устните.

# 276
  • на последния етаж
- нелош измивен продукт, странно се усеща кожата ми при употребата му - някак хлъзгаво. Иска ми се да пробвам и нещо ново, засега няма да повтарям.

# 277
  • При децата ми

Серум, който бих купила пак. Добра хидратация, придава свеж вид на кожата. Не мазнее и попива добре.

Тестери, които ми бяха дали при покупка от аптека. Харесвам и ползвам слънцезащитните кремове на ISDIN.
Сенки, на които видях дъното, защото част от тях се счупи и ги хвърлям. Много ми харесаха. Прекрасен розов цвят, който стои естествено на клепача. Пигментиран и наситен цвят, озаряващ много приятно очите. С удоволствие бих си купила същите, но не ги намирам никъде.

# 278
  • на последния етаж
- прекрасен крем! Flowers Rose Ползвах го цяло лято и в началото на есента - хидратира отлично, подходящ е за суха и чувствителна кожа. Със сигурност ще купя отново.

# 279

Купен по препоръка от форума, един от евтините любимци. Измива много добре, не пресушава и е супер икономичен, дори не помня кога последно го купих. Има лек аромат, какъвто се среща в сладоледите с вкус на пъпеш, но в никакъв случай не е неприятен. С една дума - добро супер бюджетно попадение, което пак бих повторила.

# 280
  • При децата ми
Доволна съм много и аз от гела на "Билка". Купих го препоръки от тук и много ми хареса. Съотношение цена - качество е супер! Ще си го купя пак.

Парфюма ми хареса. Свеж аромат, траен при мен.

Дезодоранта на "Нивеа" ми е пореден. Ще продължавам да купувам.

# 281
\

1. Olaplex Bond maintenance shampoo N4 , Bond maintenance conditioner N5
Мисля,че съм писала за тези продукти в темата,защото ми е второ ползване. Много харесвам продуктите на Олаплекс.Шампоана е силно пенлив и леко пресушава,но тогава идва балсама,който е като гъста маска,разплита,омекотява,подсилва косъма.
С две ръце препоръчвам марката.

2. Clarins Instant Light Lip protector
- балсамче/глос на марката с леко розовеещ,прасковен нюанс на устните. Омекотяват ми устните заради маслото от карите в състава,но самия балсам лепне леко и не е много траен.
При едно хранене/пиене и е изчезнал.
Моят е в нюанс 05 Candy Shimmer (мисля,че са 15 вида в най-различна цветова гама).
Изхабих си го,но не смятам да купувам,защото $30 не си заслужава по мое мнение.

3. Maelys B-TIGHT Lift & Firm Booty Mask - Това тук е продукт с голям хайп в американските соц мрежи и инфлуенсърките.Голям хит тази пролет. Крем за бедра,който стяга кожата и подпомага отстраняването на целулита. От онези кремове със затоплящ ефект. При някои жени затоплянето е било толкова непоносимо,че са отмивали крема, аз нищо особено не забелязах освен леко парене в рамките на 5 минс.
Разбира се, никакъв ефект. Купих си го от любопитство и смятам,че това са най-лошо изразходените ми $50 тази година що се отнася до козметика.

4. Terraceutics Overnight Restore Lavender Oil night cream Това е крем от бг бюти кутия,която си поръчах докато бях в България това лято. Голямо хвалене на тези кремове (предлагаха нощен или дневен като аз взех нощната версия). Нищо специално не мога да кажа, леко подсилен аромат на лавандула,но не чак толкова,че да ме дразни.Попива добре и не мазнее. Нито ми направи кожата по-различна,нито зазля. Такива кремове с масла колкото искаш тук.
88 лв - абсурдна цена. Между другото сега в сайта им го предлагат за 30 лв за кремове с изтичащ срок до 12.2025

# 282
  • на последния етаж

Купен по препоръка от форума, един от евтините любимци. Измива много добре, не пресушава и е супер икономичен, дори не помня кога последно го купих. Има лек аромат, какъвто се среща в сладоледите с вкус на пъпеш, но в никакъв случай не е неприятен. С една дума - добро супер бюджетно попадение, което пак бих повторила.
И у дома е любим и винаги наличен. Децата и мъжът ми го ползват ежедневно, аз също посягам към него от време на време.
От мен този нощен крем:
- топи се в кожата, богат е, подходящ за сухата ми и чувствителна кожа. Бих купила отново.

# 283
Започнах това олио за ръце по твоя препоръка. Разкош. Определено ,ще ми стане редовна покупка ,заедно с измивният сапун на Balea Med Ultra Sensitive.
Много благодаря за препоръката. 🥰🌹

# 284
  • на последния етаж
Супер! Радвам се, че съм била полезна! Hug

Общи условия

Активация на акаунт