Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 742
  • 356
  •   2
Отговори
# 240
  • на последния етаж
- чудесен балсам, подходящ за ежедневна употреба и чувствителен скалп. Ползваха го основно тийнеджърите у дома. Бих купила отново.

# 241
  • Някъде по Дунава
- чудесен балсам, подходящ за ежедневна употреба и чувствителен скалп. Ползваха го основно тийнеджърите у дома. Бих купила отново.
За съжаление линията я спират. У нас много се тачи шампоана и се заредих с едно голямо шише.

# 242
  • на последния етаж
Не знаех, ще заредя и аз ако намеря.
Току що приключих и този бързосъхнещ топ лак:

Страхотен е! Дава чудесен блясък и не се отдръпва. Ще купя отново.

# 243

Поредни опаковки от мен.
Гледам да не купувам вече козметика(освен ако нещо специално ми е необходимо) ,а да поизпразвам склада,защото ще се местим догодина.

1. Dove Original roll on - Aко правилно помня,точно в тази тема много се хвалеше ролката на Дав и затова я купих преди много време. Винаги ползвам грижа против изпотяване без алуминий и Дав е голямо изключение.
Ухае чудесно, наистина предпазва добре,не мокри дрехите,но не е състава,който търся.Иначе разбирам защо е харесван продукт.

2. Rumi Anti aging Body lotion - Боди лосион на Руми от кутия,която бях си поръчала преди време.Чудесен състав без синтетични оцветители,аромати,минерално олио,парафин и силикони. Ок като хидратация, ухае специфично на билки и треволяци.Като типичен натурален продукт.Не ме дразни,изразходих си го без мрънкане, но не е Уау продукт,който ще хваля като незаменим.Като цяло не съм впечатлена от продуктите на Руми.Ок без повече.

3. Nokko Vitamin C clay mask - Пак от някаква бг бюти кутия.Ужасна маска за моето лице,пари ми, зачервена кожа.Пробутах я на дъщерята и тя не я хареса.Изхвърлям я 1/4 ползвана само. Дори не знам каква е тази марка,българска ли,внос ли..

4. Charlotte Tilbery Super Radiance Resurfacing facial  - Тази ексфолираща маска обаче ми е голям любимец и изхвърлям втора опаковка. Наскоро поднових. Ползвам я точно по това време на годината - септ/ноември. Добре ми се отразява на кожата,избистра я и сякаш й дава нов ристарт. Съдържа киселини и се пазя от слънце,доколкото е възможно тук. Започне ли дъждовния сезон във Флорида,знам,че й е време. Препоръчвам я с две ръце.

5. Philip Kingsley Elasticizer - Този тоолкова популярен продукт за коса,който обаче при мен не даде никакъв резултат. НУЛА. Все едно нищо не съм слагала на косата. И като нощна грижа ползвах и нищо. Как е възможно,не знам..на фона на хиляди положителни коментари при мен да се случва така..Отдавна се мотае из банята и го хвърлям макар да има може би 1/4 от продукта.

6. Deep Sleep Body cocoon lotion  - И завършвам с лосион за тяло,този път с много масла,които да подпомагат един солиден сън. Аз съм синя проблеми нямам,но е хубаво лосионче.Дори миризмата на лавандула не ме дразни толкова много,защото е смесена с други аромати (масло от карите, лайка, масла от цветя разни). Една идея по-рядка консистенция,но попива бързо и не оставя мазни следи. Има го и под формата на спрей (за чаршафи и възглавници),за които също съм писала тук.И двата продукта са мой избор в кутия на ФабФитФън.

# 244

Гелът за бръснене на Балеа - любим, този аромат е страхотен и летен.
Душ гелът на Фа ми е много любим за лятото - кокосов аромат, нежен към кожата.
Early morning sun лосионът на Victoria’s secret също страхотен летен аромат и добре хидратиращ, мирише ми хем леко на плаж и цитруси.
Олиото на Caudalie и то е много хубаво - хидратира много добре, ароматът също - летен, плажен и деликатен.
Кремът за тяло на Нивеа 5в1 е единствения на Нивеа който ми харесва - попива много добре, хидратира, приятен какаов аромат, но бързо свършва.
Кремът за ръце на Нивеа с масло от шеа също ми допадна-икономичен е, хидратира добре и приятен аромат.

Loewe Agua drop дори не го запомних как мирише. Нищо особено.
Guerlain aqua allegoria mandarin basilic ми дойде доста цитрусов и пикантен.
Carner barcelona la playa е плажен кокосов аромат, но ми дойде доста синтетичен.
Victoria’s secret bombshell isle не е лош, но твърде сладникав ми дойде.
Nice bergamote essential parfums е доста приятен цитрус, леко солен го усещам. Ще се замисля за бутилка другото лято.

# 245
  • Mediterraneo

Душ гелът на Нивея е хубав, откровено мъжки аромат, силен и траен след къпане. Този на Сиен е някаква лимитирана серия, не се пени изобщо, но пък оставя кожата мека и свежа. Почти не се усеща аромат.

Дезодорантът е собствена марка на дрогерии Росман, голямо попадение за мен. От години използвам само Дав, реших да пробвам тези- по нищо не им отстъпват, а са три пъти по- евтини. Деликатни и трайни аромати. Пръскам се, работя 8 часа, продължава да се усеща. Купила съм различни да ги пробвам.
Крем за ръце на Хималая- не се спогодихме много, не попиваше добре, но и не хидратира така, както очаквам. Имала съм много по- хубави кремове за ръце.

Крем за лице на Ланком- изключителен! И в най- големите жеги успях да го ползвам, когато не понасям нищо по лицето си. Ефирен и въздушен, попива бързо, хидратира, чудесен!
Sure е английската Рексона, няма слабо звено- трайност и аромат на ниво, не щипе при нанасяне, не оставя бели следи.
Шампоанът също е много хубав, оставя косата мека, подредена и наистина чиста, без да я изсушава.
Топ лак на Есенс- подновен, редовен асортимент вкъщи.

# 246
  • Deutschland
Тарталета, на мен този ми е абсолютен фаворит. Дано не го спрат

https://www.rossmann.de/de/pflege-und-duft-isana-parfum-deodoran … g/p/4068134015778

# 247
  • При децата ми

Празни опаковки и от мен.

Дезодорантът на "Нивеа" го ползва дъщеря ми. Много е доволна и в момента ползва друг аромат на марката.
Измиващият гел на "Балеа" сме го ползвали и преди. Доволни сме, добре почиства, не люти на очите и не изсушава.
Слънцезащитен крем на "Нивеа". Добре предпазва от слънцето. Подходящ е за суха и нормална кожа. Ползвах го в градски условия и на плажа. Доволна съм.
Рол-они-те на "Нивеа" са от постоянния асортимент вкъщи. Хвалила съм ги много пъти. Любимец ми е този без алуминий.
Чиста активна молекула с ретнол на Etat Pur. Много ми хареса! Попива бързо и лесно. Кожата се усеща по-стегната. Ползвах ретинола в студените месеци.
Паста на зъби "Colgate". Купувала съм тази паста няколко пъти. Харесва ни и ще продължавам да я купувам.

# 248

Нова порция празни опаковки от семейство ултра консуматори.

1. Baby Bubble Wash and Shampooo И друг път съм писала за този 2в1 продукт. Синовете ми през ден киснат във ваната и продукти за къпане много се харчат вкъщи. Винаги купувам изчистени формули,за да съм сигурна,че не ги заривам с химикали от малка възраст.
Много приятен аромат, хубава пяна, мие добре косичките,но не се справя така добре както детски шампоан на Гарние например. Това лято в България им купих този с кайсията и косите им са били най-чисти и свежи точно от този шампоан. Малко отклоних от темата,но ви го препоръчвам с 5 ръце. (за шампоана)

2. Raw Sugar Kids Bubble bath + Body wash strawberry/vanilla - Отново измивен продукт + пяна за вана на хубава,отново изчистена от химии марка. Те имат богат асортимент продукти за тяло за цялото семейство.Особено детската им серия са в много сладурски опаковки с най-различни аромати. (ананаса ми е любим)
Отново богата пяна и добре измити тела и косички.Ухае страхотно ягодово. Не люти на очите. Задължително подновявам.

3. Miss Dior EDT - парфюмна вода, сравнително трайна с много приятен,пролетно-летен аромат на цветя и цитруси.Виждам го много подходящ за тийн и млади жени около 20-те. И самото шишенце тип сладка Лолита ми се връзва повече на млади момичета. Въобще аромат,който би се харесал на всякаква възрастова група.Загубила съм панделката,която стои закачена на капачката.

4. Living Proof Restore Targeted repair cream - крем без отмиване,които имам от много отдавна.Още в старата опаковка. По едно време бях силно заинтересована от марката и бях ползвала няколко тяхни серии,а специално този крем за повредена и суха коса (точно моята) беше сред любимците ми. Толкова разресана,мека,подсилена и красива коса трудно съм постигала с финиш. Нямам представа дали още се продава.

5. Trader Joe's Shea Butter & coconut oil hair mask - бюджетна маска за коса,за която вече съм писала тук - богат коктейл от масла и екстакти (качвам снимка на състава). Продава се във верига американски супермаркети.Това ми е втора или трета тубичка,но няма този първоначален ефект,който имах с първата. Може би и косата ми има други нужди. Мои приятелки всички си я купила след моя препоръка и не помня да е имало една,на която да не е допаднала. Ползваха и върху косите на дъщерите им. По спомен някъде $4-5 струва и е буквално жълти стотинки. Не мисля скоро да подновя.

# 249
  • на последния етаж
- не ми намалиха бръчките, но ми беше приятно да ги ползвам, особено лятото (държа ги в хладилника) - много освежаващи и хидратиращи. Купувам различни подобни маски, бих купила и тези отново.

# 250
  • на последния етаж
- подновен!

# 251
И аз си купих заради добрите отзиви ,които даваш. ☺️Ще бъде пробван.
Скоро не съм публикувала ,но ми беше много натоварено ,така че скоро и аз ,ще пусна пост с празни опаковки.

# 252
  • на последния етаж
Благодаря за доверието, mavina1380!
Дано ти допадне, сподели после. Simple Smile

# 253
Благодаря за доверието, mavina1380!
Дано ти допадне, сподели после. Simple Smile
И аз благодаря! 🌹
Задължително , ще споделям мнение!

# 254
Отдавна не съм публикувала нищо в тази така полезна и хубава тема.

Интимни влажни кърпи Nature of Agiva ,които са много нежни към кожата и почистват добре. Ще взема отново.
Серум за лице Skincyclopedia със серамиден комплекс ,харесвам много продуктите на на тази марка.
Пробвах вече доста техни продукти и с удоволствие ,ще си купувам отново.
Този серум успокоява раздразнената кожа ,перфектен за супер чувствителна като моята. Перфектен на супер цена.
Душ гел Balea Lovely Fruits ,нежен към кожата ,много свеж ,нежен и ненатрапчив аромат. Напоследък купувам все по-често продуктите на Balea ,както и по-бюджетни марки ,защото са много достъпни като цена ,но и много добре се чувства кожата ми от тях. Напоследък цените са доооооста нагоре и се замислих като човек ,който основно ползваше аптечна козметика ,как ще мина на козметика ,която е много по-бюджетна и също толкова добре ми действа на кожата.
Да , определено по-голямата част от козметиката ми ,ще бъде дрогерийна.
Balea крем универсален ,който е просто божествен. Ползвам го само като крем за ръце преди лягане нощно време.
Мирише уникално ,а кожата ми става мека ,нежна и си купих още два от серията с други аромати.
Единственото ,което не ми харесва на тези метални кутийки ,че се отварят много неудобно и задължително прехвърлям кремчето в по-удобна кутийка.
Слънцезащитен крем-гел Eucerin spf 50 ,моят фаворит. Заредила съм се с още 2-3 бр. Не омазнява ,попива веднага ,няма кир ефект ,перфектна околоочна толерантност. Перфектен!
Estee Lauder нощен крем за лице за чувствителна кожа ,много приятен.
Не попива много бързо ,но кожата ми го обичаше. Няма да купя заради цената.
Подарък ми е от сестра ми.
Имам още продукти ,които ще публикувам ,когато имам повече време.

Общи условия

Активация на акаунт