Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 43 831
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Много се извинявам, че не мога да цитирам съфорумката с коментара за дезодоранта на Митчъм,
но редовно го купувам от Емаг на намаление около 6 лв за брой.
Зареждам цялото семейство само с него.
Моля, ако ви устройва погледнете и там.

# 226
Здравейте с поредните празни опаковки Simple Smile

Продукти за тяло.
Скрит текст:
Perlier White Musk Creme Hydratante&Cream Bath. Много ми допаднаха и душ гелът и лосионът за тяло. Хубава пяна, добро попиване, много приятен аромат на чисто. Определено бих ги купила отново, ще погледна и останалите аромати.
Nivea Body Lotion Firming Q10. Този лосион за тяло също ми хареса, приятен аромат, бързо попиване, кожата ставаше гладка и мека. Хареса ми и ще го купя отново в някакъв момент.
Phytocode Gentle Intimate Wash. Един любимец, който купувам от време на време и ще продължа да купувам. Доколкото разбрах ще има нова опаковака, дано не сменят и формулата.
Kräuterhof Anti-Cellulite Gel Fresh. Харесвам тези гелчета, както този, така и другият със загряващ ефект. Целулита няма как да оправят сами, но заглаждат кожата и ги купувам от време на време.
Шийт маски и ампули за лице.
Скрит текст:
Харесвам и редовно ползвам шийт маски. Тази за крака ми допадна, особено летният сезон много обичам такива. Тези на Mediheal и Missha са сред любимите ми, редовно купувам различни видове. Пачовете за очи на Purederm също много ми харесват и редовно ги ползвам, особено сутрин. Balea купувам за разнообразие и обикновено не са кой знае какво, но тези не бяха лоши.
Ампулки за лице ползвам от време на време. Много са ми удобни като вечерна грижа при пътувания. Тези два вида ми харесаха, ще си взема отново.

# 227
  • Mediterraneo
Лидълски продукти. Кремчетата за ръце не са от най- сполучливите им, но продуктът за махане на грим и околоочният крем си заслужават да се пробват.

Два душ гела, нищо особено за споменаване

Това, ако не ми беше подарък към поръчка на парфюми и бях платила за него, щеше много да ме е яд. Не върши абсолютно никаква работа! Дори с грим на марката не се справя. Мазна водичка с никакви качества.

# 228
  • на последния етаж
- многократно съм го хвалила, ползвам го редовно и вече поднових. Blue Heart

# 229
  • Street of Dreams
Лита, откъде го купуваш?

# 230
  • на последния етаж
OnDiNe_, обикновено поръчвам онлайн (от сайта или някоя онлайн аптека, която предлага марката). Има ги в някои малки дрогерии/аптеки в центъра на София, а също и в BeFit (преди години ми бяха съвсем наблизо и купувах от там). Hug

# 231
  • Street of Dreams
Научих, че са си сменили собствениците от известно време, забелязваш ли някаква разлика?

# 232
  • на последния етаж
Засега не съм ползвала новите опаковки (те и цените вдигнаха с 30-40%).

# 233
  • При децата ми

От ляво на дясно:
Мицеларната вода на "Балеа" почиства с лекота грим. Не ми щипе или люти, не изсушава кожата. Бих повторила.
От години не бях ползвала нищо на Wash Go. Приятно изненадана съм от шампоана. Добре измива косата.
Шампоана на Елсев е в постоянния ни асортимент. Много съм доволна, както аз, така и дъщеря ми. След измиване косата е с блясък и се усеща жива.
Маслото за тяло на "Гарниер" е страхотно! Много икономично при мен. Добре хидратира сухата кожа, попива бързо и мирише много хубаво!
Паста за зъби на "Дентал" - отново много приятна изненада! Почиства зъбите добре и оставя много хубав приятен и свеж дъх. Бих повторила. В момента ползвам другата им паста, но тази ми харесва много повече, заради по метновия вкус.

# 234
  • на последния етаж
- много съм доволна: попива моментално, не оставя бели следи, не мазнее, предпазва отлично. Ще купя отново.

# 235
  • При децата ми

Essence extreme shine lipgloss essence lip gloss. Хареса ми. Усеща се приятно върху устните и има хубав блясък.
Ted Baker, body wash. Подарък от Англия с други продукти на марката. Много хубав и траен аромат!
Скраба ми е подарък от Тайланд. Много нежен с фини частици, които ексфолират добре кожата, включително и на лицето. Препоръчвам. А, аромата на кокос е страхотен!

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 23:03 от Hrispa76

# 236
  • София
За този серум писах преди няколко години когато излезе на американския пазар и бях споделила,че е хубав и не съм направила грешка със спонтанна покупка. Бях го забравила.

Ако сте си харесали нещо от снимките и искате мнение,ми кажете.

За нощната маска на Collagena може ли да споделите впечатления? И с каква кожа сте?

# 237
  • на последния етаж
- много хубав почистващ балсам, същия или по-добър от този на Банила Ко. Ще продължа да купувам и двата според цената. Mr. Green

# 238

Бронзанта на Нивеа ми е абсолютен любимец. Равен тен, не оставя петна.
Кремът на Олиосета също ми е любим финиш, не оставам без него. Меки краища, мирише приятно.

Mon reve gravity спирала в цвят бургунди. Много прилична и бюджетна спирала, не слепва, този цвят почти изглежда като черно.
Radiant twist up mascara в минито което ми бяха подарили сякаш повече я харесах. Тази се размазваше.
Caligraph pro catrice очна линия - любими са ми, твърд писец, бюджетна, икономична.
База за сенки wet n wild доста е силна, направо имам чувството че като на лепило се залепят сенките за нея 😅

Essence lip oil любимец. Много приятно, хидратира и не ми лепне и сякаш обем създава.
Clarins lip perfector цвят rose shimmer, много приятен цвят, също хидратира.

Шампоанът и маската на Joico blonde life са ми любимите хидратиращи продукти. Много мека и гладка коса.
Маската на Кокосолис я използвам по дължините преди миене. Отразява ми се добре на косата.

Олиото за целулит на Кокосолис много го харесвам и хабя редовно. Зоната около дупето много добре я омекотява. За да се махне целулит естествено трябва комплексна грижа.
Стикът срещу изпотяване на Caudalie също ми е любимец. Икономичен е, хубав и ненатрапчив аромат и се справя добре с предотвратяването. Само цената му е малко неприятна и дебна промоции.

Alien goddess и Barenia са мо абсолютни любимци и вече са подновени.
Bois imperial за мен беше разочаровнаие въпреки, че е много харесван. Много натрапчив и цитрусов ми дойде.

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

1. Bath&Body works - Among the clouds fragrance mist
Дъщеря ми е огромен фен на мист за коса и тяло. Има много,и аз покрай нея "намазвам",които вече са й омръзнали и е предпочела друго ухание. Този така се озова при мен.На мен не ми е любим аромат,прекалено сладникав и ванилен.Има и берис също. Типично ухание за тийнейджърки. Много силен,синтетичен.Иначе да, държи прилични 3-4 часа върху коса и дрехи и като за ароматна водичка,върви добра работа.

2. St Ives oatmeal&shea butter shower gel - душ гел с масло от карите и смлени овесени ядки.Съпруга ми е купил сет от 3 туби (всяка по 650 мл).Да му писне на човек.Пенлив,ухае добре, без парабени.Какво друго да кажа - стандартен душ гел,върши си работата. По натам отново ще го видите на снимки.

3. Korres Olive Blossom shower gel - Докато сме на вълна душ гелове,още един,но този път на Корес.Много ми харесват продуктите им за тяло.Специално този душ гел не ме грабна,защото ухае силно на зехтин,примесен с подправки,но прави кожата много мека на допир. Също така подхранва и хидратира без нужда от крем за тяло след баня.Няма да купя повторно само и единствено заради миризмата.

4. Garnier Micellar Cleansing Water - небезизвестна мицеларна вода в темата (моят вариант е с розова вода и мой предпочитан). Каквото и да кажа,вие вече го знаете от личен опит. Това ми е втора опаковка и ще подновя в бъдеще.Върши чудесна работа и не пари на очите.В България е на половин цена от това,което плащам в Щатите.Сякаш под 10 лв в ДМ. Тук скъпичка я продават - $10-11 долара в известна верига хипермаркети във Флорида.В Уолмарт (друга верига) понякога я намирам за $8.

5. CeraVe Anti Dandruff Hydrating Shampoo - Подходящ шампоан за съпруга ми. Следващия път,когато пазарувам,ще му купя отново.Колкото повече му расте косата (с дълга,до раменете,гъста коса),толкова повече пърхут му излиза.Преди нямаше никакъв. Този шампоан го спасява,макар да имаше един друг по-добър от него.В момента ми изскочи името от ума,но и в България е много популярен.Цял ден ще умувам за името сега..  Rolling Eyes Smiley

6. CeraVe Acne Control Cleanser - Пореден продукт на марката,които купуваме.За дъщеря ми,макар вече да отминахме фазата с акнето. Силно пенлив, почиства добре,доказан на пазара бранд.Нищо лошо не мога да кажа.
 И друг път съм го показвала в темата.Това сигурно е 5-та тубичка,която купувам.

7. Радика Невенко билков мехлем - Една натурална помада от билки,която ви препоръчвам с 20 ръце за изпръхнали устни,лакти и суха кожа.Проблема е,че бързо гранясва и никога не мога да довърша до край продукта в бурканчето.Имат най-различни видове помади,но Невенко мисля е най-продаван.Има ги онлайн,в аптеките и струва около 6лв.

Общи условия

Активация на акаунт