На море в Обзор 2025 г.

• 11 541
  • 155
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде по Дунава
Ние всъщност ще нощуваме в Бяла. Но ще бъдем на плаж един ден в Обзор, тъй като едното дете ще работи там и ще се възползваме от почивния ден, за да се видим.

# 61
Здравейте, някои посещавал ли е хотел La boheme, Обзор. Видях, че е нов от тази година. Ако някои е бил или
ще бъде, може ли да сподели мнение. Благодаря предварително.

# 62
Здравейте,  не съм почивала в Обзор. От близо 25 години. Предполагам доста е променено. Търся 2 апартамента  първият със 2 спални ,като едната да е с две легла  кухня оборудвана. Вторият може да е едноспален. Ако има басейн ще е супер близо до плажа  мисля че централният . На по тиха улица но не много далече  от центъра . Като идеята ми е да ги наема за 1 месец. Можете ли да ми предложите?

# 63
  • Някъде по Дунава
Моля, споделете за приятно заведение в Обзор без жива музика.

# 64
  • Телиш/Плевен
Морска перла и бистро Обзор Heart

# 65
Морска перла и от мен.

# 66
  • Някъде по Дунава
Много интересно меню има бистро Обзор. Има ли къде да се паркира наоколо или въобще някъде по центъра? За понеделник става въпрос.

# 67
  • На плажа
Здравейте,  не съм почивала в Обзор. От близо 25 години. Предполагам доста е променено. Търся 2 апартамента  първият със 2 спални ,като едната да е с две легла  кухня оборудвана. Вторият може да е едноспален. Ако има басейн ще е супер близо до плажа  мисля че централният . На по тиха улица но не много далече  от центъра . Като идеята ми е да ги наема за 1 месец. Можете ли да ми предложите?
Попитайте във фейсбук групата Visit Obzor
Guinness пред кметството има платен паркинг.Или около и зад автогарата.Надоло навсякъде е с платени частни паркоместа за къщите за гости.

# 68
  • София
Препоръпчайте ми място за цаца и бира. Едно 7-годишно ще ви благодари, тъй като за 6 дена AI не спря да мрънка за цацата.

# 69
  • Телиш/Плевен
Препоръпчайте ми място за цаца и бира. Едно 7-годишно ще ви благодари, тъй като за 6 дена AI не спря да мрънка за цацата.
В Златната рибка беше вкусна цацата миналата година...

# 70
  • оттам, откъдето започва България

То има места, но още не е сезонът.

# 71
  • Някъде по Дунава
Обещах да споделя за времето. Вчера пристигнахме. Днес е много приятно, топло, но не прекалено. Има леко вълнение. Водата е малко хладна за моя вкус, но се свиква.

# 72
  • оттам, откъдето започва България
И ние се канехме този уикенд да посетим любимия Обзор, но отложихме за другата седмица.

# 73
  • Телиш/Плевен
А ние ще сме там в първите дни на юли. Вече нямам търпение. Heart Eyes

# 74
И ние нападаме след 4ти, дано да е хубаво времето, а морето - спокойно. В този ред на мисли - къде да ходим да плажуваме, мислех освен централния плаж да опитаме и на Иракли как би било. Други идеи/предложения?

Общи условия

Активация на акаунт