На море в Обзор 2025 г.

• 11 537
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде по Дунава
Много благодаря за предложението за бистро Обзор. Хареса ни на всички. Хапнахме разни неща на уок, защото пици и бургери има и у наше село. Алкохолните коктейли и лимонадите също уважихме. Отзивите в Гугъл се припокриват. Отидохме рано, към 18.30, поръчахме и бързо дойдоха нещата. Едното ни дете дойде по - късно, заведението беше пълно и нейните неща се позабавиха, но не е нещо фрапиращо.

# 76
  • Телиш/Плевен
Много се радвам. Blush Ние миналата година го открихме и аз бях доста скептична, предвид колко много неща има в менюто, но се изненадахме много приятно и този сезон също ще го посетим. Това бистро и Морска перла са най-добрите за мен в Обзор. Heart

# 77
  • Пазарджик
Здравейте, някои посещавал ли е хотел La boheme, Обзор. Видях, че е нов от тази година. Ако някои е бил или
ще бъде, може ли да сподели мнение. Благодаря предварително.
Ние ще сме там от 3 август. В агенцията, през която го резервирах, много ми го похвалиха. Даже искат да им се обадя след почивката да им кажа дали сме доволни.

# 78
Здравейте, някои посещавал ли е хотел La boheme, Обзор. Видях, че е нов от тази година. Ако някои е бил или
Ние ще сме там от 3 август. В агенцията, през която го резервирах, много ми го похвалиха. Даже искат да им се обадя след почивката да им кажа дали сме доволни.
Ще очаквам отзив, когато го писетите. Ние мислим за септември

# 79
  • Стара Загора
Някой има ли отзиви за хотел Фрея С, виждам , че цената им е достъпна?

# 80
Ще очаквам отзив, когато го писетите. Ние мислим за септември

И аз го загледах заради вас, но басейнът е много странен, неизползваем дори изглежда, а като знам морето в Обзор ми се ще да има басейн. Много харесвахме Аула хелиос бийч, но са се оляли просто с цени, точно двойно е спрямо резервацията от миналата година за същия период

# 81
Някой в момента в Обзор? Отиваме в петък и исках да питам как е положението?

# 82
  • Телиш/Плевен
Ние сме от четвъртък, та ако никой не пише дотогава, ще споделя как е.

# 83
  • оттам, откъдето започва България
Ние пък искахме да бъдем предните събота и неделя, но времето не даде.
Сега сме се настроили отново за събота и неделя. Дай Боже де бъде!
Ще следя мненията на всички, които са по-рано пристигнали в това мое любимо морско градче. Simple Smile

# 84
Бихте ли препоръчали хотел, първа линия, не ол, с басейн

# 85
  • Телиш/Плевен
Пристигнахме, Обзор е прекрасен и този сезон. Heart Eyes

Водата е топла, има малко вълнение, но нищо страшно, флагът е зелен. Открихме и още едно приятно заведение до брега - "Морски звуци".

# 86
Пристигнахме, Обзор е прекрасен и този сезон. Heart Eyes
Водата е топла, има малко вълнение, но нищо страшно, флагът е зелен. Открихме и още едно приятно заведение до брега - "Морски звуци".
Тъй като има питане в морските теми за цените по курортите, дали може да споделите какви са в заведенията в Обзор? Просто за сравнение.

# 87
  • Телиш/Плевен
Тъй като има питане в морските теми за цените по курортите, дали може да споделите какви са в заведенията в Обзор? Просто за сравнение.
Цените на нещо конкретно ли? Ако да, питай и утре ще потърся информация. Иначе днес пристигнахме късно и единствено това заведение посетихме, сметката беше 98 лева и включваше: Кока-кола без захар, чаша наливен натурален сок, две бири Пиринско, зелена салата с репички и варени яйца, пържени картофи със сирене, две порции пилешки хапки с чеснов сос, порция тиквички с чеснов сос, панирани калмари с чеснов сос и една мелба.

# 88
Даже евтино ми се струва за всичко изброено, супер

# 89
Цените на нещо конкретно ли? Ако да, питай и утре ще потърся информация. Иначе днес пристигнахме късно и единствено това заведение посетихме, сметката беше 98 лева и включваше: Кока-кола без захар, чаша наливен натурален сок, две бири Пиринско, зелена салата с репички и варени яйца, пържени картофи със сирене, две порции пилешки хапки с чеснов сос, порция тиквички с чеснов сос, панирани калмари с чеснов сос и една мелба.
[/quote]
Не, не питам за конкретни цени. По написаното от вас се ориентирах, че поне в това заведение цените са приемливи.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 14:08 от Fatalina

Общи условия

Активация на акаунт