На море в Обзор 2025 г.

• 11 540
  • 155
  •   1
Отговори
# 105
Може ли инфо за цени за цадър и шезлонг на централния плаж?

# 106
Може ли инфо за цени за цадър и шезлонг на централния плаж?

30 лв е комплектът

# 107
8 лв чадър,(сянка),8 лева шезлонг и 8 лв постелка
Аз ползвах само сянка

# 108
  • Стара Загора
Здравейте, ние нощувахме в Бяла, но посетихме доста от заведенията, които препоръчвате тук. Много сме доволни от Бистро Обзор, огромни порции за гладни хора, почти всички на околните маси си искаха кутийки да приберат нещо за вкъщи. Ако на някой му се разхожда за хапване в Бяла, мога да препоръчам Yard Bar&Grill. Друго прехвалено е Окото, но е претъпкано и скъпо, и рибен ресторант Чайка до пристанището, но порциите са малки и повечето неща сме ги яли по-вкусни на други места.

# 109
Всичко супер, но много духа. И предните дни ли беше така?

# 110
  • Някъде по Дунава
Вчера бяхме в Обзор, само за един ден на плаж, връщайки се от друго място. Не духаше, нямаше вълни и много ми хареса. Единствено водата беше по - студена , в сравнение с Ахтопол, където бяхме.

# 111
При нас всичките дни си духаше и имаше вълни,първия ден беше по - тихо,нз може ние да нацелихме такова време

# 112
Вчера морето в Обзор беше равно, без вълни и вятър. Къде духаше? Ние сме на южния плаж

# 113
И днес след 12 ч се раздуха и има вълни. Флага беше зелен, отдавна вече е жълт. Южен плаж. Явно имаме различно възприятие за " духащо време ".

# 114
Прекарахме на Обзор общо 16 дни, само в два от тях имаше по-сериозен вятър. През останалото време не е като да нямаше, но и в никакъв случай не беше пречка за ходене на плаж (а сме с 2-годишно дете). Климатът и въздухът в Обзор са феноменални, започвам да се замислям за инвестиция в имот там. Прекрасен курорт.

# 115
Днес водата е ледена…

# 116
  • Някъде там
И на нас ни предстои почивка в Обзор. Ще сме в Сънрайз Ол Суитс Резорт. Надявам се да ни хареса.

# 117
Днес водата е ледена…
Е, все пак мина Илинден и водата се обръща, но чак пък ледена! По прогноза е 25.2 градуса, което си супер температура на водата, поне за мен.

# 118
  • Далечният изток
Няма как да се е обърнала на Илинден, защото според поверието се (пре)обръща на Преображение. Нищо общо нямат двата празника.

# 119
Потвърждавам, че е ледена. Почти нямаше хора във водата днес. А аз търпя студена.

Общи условия

Активация на акаунт