Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 419
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Златка още говори на диалект.

# 346
Миглите на Петя Бо., да не забегнат като на Захажаева😂, малко аланкат залепени

# 347
Леле, бай Злати много е погрознял. Но пък Петя е потресаващо дразнеща. Този момък не ми е познат, да не е от бричка.бг?

# 348
Бачорски каква приспивна визитка има, скукаааа 🥱

# 349
Гущерова=Монро?! Фиеберже! 😏
ЖДБ!

# 350
  • Пловдив
Леле, бай Злати много е погрознял. Но пък Петя е потресаващо дразнеща. Този момък не ми е познат, да не е от бричка.бг?
да, той е...

Светлана нали се разведе???

# 351
Леле тази Гущерова съвсем нелицеприятна е станала.. имаш пари и не знаеш как да ги използваш, ужас .. то иначе спасение няма.

# 352
Да, той е. Беше участник и преди 100 години в предаването на Нова "Острвът на изкушението".

# 353
ФаберДЖе яйца! Светлето ще забавлява.

# 354
Светлана, Златка и Джулката изглеждат проооооосто ужасно. И трите са съсипани от корекции. Направо ужасна история.

# 355
Ох, светлото хем грозна, хем тъпа. Искала умен и интелигентен мъж, хахаха! Бачорски засега ми е ок

# 356
Оооох, Светле, Светлееее, той и да е умен, няма да разбереш. 😂 Какво означава един мъж да знае как да се държи с една жена? Като тебе ли? 😂 Той чуекът като те чуе и ще избегаааа😁

# 357
  • София
Дънди как успява да пуска смешки, които грам не са ми смешни Rolling Eyes

# 358
А какво момче беше Иво Аръков едно време … потрес 😕

# 359
Буюклиева не е от най-тачените певици, ама ако махнем Вип Брадър, който беше преди 100 години, къде другаде се е появявала скоро, че така всички групово да казват, че им е втръснало от нея? Аз лично не си спомням някъде да съм я мяркал последните 5 години, че да ми е омръзнала. (поне засега Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт