Разделно Хранене- част 7

• 21 110
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета какво ще хапвате днес.Аз нещо не съм добре със коремчето -хапнах на обед препечени филийки със масло,но за вечеря незнам какво да си направя.Защото във къщи готвя отделно за себе си  bouquet
Снежи,днес милото си е в къщи и готвих и на обяд  chef.Омлет с домати,гъби,зелен лук и магданоз на фурна и салата домати и краставици.За довечера-печена скумрия с лимон и зелена салата eatМалко ще ми дойде в повече яйца и риба в един ден,но тати сега трябва да яде силни храни,че го бори пролетна умора Grinning
Щом те боли коремчето-хапни сиренце,домати.Нещо по-лекичко.И се оправяй бързо Hug

# 211
Уау Ками !Моите най-искрени поздрави!    bouquetНевероятни сте.По-голям стимул от това няма на къде.Разбира се , че искаме още.Давай.Отивам да пия една вода , че сърцето ми спря. Crazy

# 212
  • Варна
Благодаря ти Ками за поткрепата.Смятам да хапна довечера сиренце запечено на тиган скара със салатка. Rolling EyesКами резултатите са ти превъзходни,дано и при мен да се получи.Лека вечер на всички и много цулувки  bouquetКами-а как ще хапнеш козуначетата на празника или тогава го оставяме неразделен деня PeaceТака обичам козунак със прясно млечице Embarassed

# 213
  • София
Леле, Ками! Shocked
Изглеждаш страхотно. И 1/2 ти е постигнал страхотен редултат.
Ох, искам аз  Praynig.

А щрудела звучи много вкусно - май него ще пробвам през почивните дни.

# 214
  • София
Ками-а как ще хапнеш козуначетата на празника или тогава го оставяме неразделен деня PeaceТака обичам козунак със прясно млечице Embarassed

Е-е,Снежи,за празниците се правят компромиси.Ще си хапваме и козунаци,и яйца.И аз обичам козунак страшноооо много Grinning
Аз по принцип козунака винаги съм го яла отделно.Не мога както другите хора с варените яйца на Великден SickНо пък,за сметка на това,мога да изям цял козунак Mr. Green

Благодаря ви,момичета Hug.Нали това беше целта на снимките-стимул WinkСега ще чакаме да видим вашите резултати Grinning Нали ще покажете и вие Praynig

# 215
Ками нямам думи вие сте невероятен стимул за нас "дебеланките" Hugразбира се че искаме още снимки и ги очакваме Grinning
Забравих днес да ви попитам разделно ли е ябълка със сирене?
Аз от 2 дена през деня ям това-по 2 ябълки със сирене.

Лека вечер момичета Hug

# 216
 здравейте и от мен , дами:) видях темата и реших да се изкажа и аз-като за първи път тук  Blush по разделното хранене ме запали баща ми..и от доста време насам се храня така,даже сега,когато съм на ВМ НВД пак си се храня разделно-иначе се чувствам зле(наистина),когато смесвам някои видове храни-до толкова съм свикнала  Crazy евала на всички ,които се хранят така и успех на начинаещите-заслужава си..за килограми свалени аз няма да казвам,защото те бяха най-вече мисля заради ограничаване откъм количество и без сладко,бял хляб,пици и т.н.,но ест и разделното е помогнало,колкото и да е   Party

# 217
Е ,момичета ,радвам се ,че се появихте ,направо ми беше домъчняло. Ками, направо си перфектна ,а половинката ти се е преобразил до неузнаваемост. Поздравления  newsm10

# 218
Здравейте милички и от мен!

Калида, благодаря ти за загрижеността. Неса още е на АБ, но съм малко по-спокойна. Докторката ни каза, че по всяка вероятност ще ни се размине усложнението - дано Praynig В петък пак сме на преглед. Най-хубавото е, че тя си е отново същата и като тонус, и като апетит. Сега я засилвам, защото основателно си мисля, че гадната анемия е още с нас.

В къщи "популяризирането" на рх върви успешно. 1/2 само дето си хапва всичко с хляб. Но важното е, че аз от 5 дена готвя само рх.

Ками, снимките са чудесни - прекрасни резултати и при двамата / и голям стимул за нас/.

За статистиката: започнах рх преди 2 месеца от 66кг. В момента съм 63кг, а целта ми е 59кг. Но да ви кажа честно вече не са ми толкова важни кг. Много се радвам, че не се чувствам като прасе и отново се харесвам.
  love001 на всички

# 219
Ками,поздравления-наистина страхотни резултати сте постигнали!!!!Съпругът ти младее много, така със свалените килограми.
За протокола аз започнах рх 63 кг сега варира,59-58кг.Целта ми е поне 55. Crazy

# 220
Здравейте момичета!записвам сеи започвам да чета старите темички!
пусно не мога дапазя дието, но вече казвам край!
хващам се сериозно да свалям, че не се търпяповече!

# 221
...видях темата и реших да се изкажа и аз-като за първи път тук...
soft_flame , много се радвам че пишеш при нас и споделяш опита си, ще е доста ценен за всички ни. Надявам се скоро да има и втори и ...ен- ти път, нали?! От колко време си всъщност на РХ? А Татко Ти здравето ли го беше подтикнало към тоз начин на хранене?
... записвам се и започвам да чета старите темички!...
Креми-м, добре дошла и на Теб, успех Ти желая, но като Те знам колко си целеустремена и как отстояваш това в което вярваш, скоро ще постигнеш желаният външен вид само въпроса е да го поискаш силно.
...да видим дали няма да ме изненадат за именния ми ден...
Алексче, а кога е той и дано Ти направят исканият подарък, ние също ще се облагодетелстваме покрай Теб. Страхотно е че Аля издържа на РХ, имам впредвид без снаксовете, десертчетата, явно има доста силна воля да буде по- различна от приятелките си!
Снежи Съни, как се справяш с Ори и с РХ?! Ти вярно че беше от първите които бяха впечатлени от новата диета на Хофмеклер, но не Ти ли е тежко основната храна да приемаш само вечер, не става ли така пренатоварвана на стомаха, а оттам и болежки? А за маргарин с фибри не бях чувала, какво ли не измислят вече за да си спечелят купувачи различните производители?! Ти пробва ли го, или си твърдо на масло?
Ками, много хубава метармофоза ни показа- как от едно младо семейство, се ражда живота, ентусиама и усмивката и любовта само благодарение на нов начин на хранене. Сега разбир защо 1/2 не иска да се отказва от РХ, новото му Аз отговаря на същността му- фин и елегантен бизнесмен и съпруг на една красива и амбициозна млада жена!
Юзерче, а колежките свикнаха ли на разделните Ти обяди, Ти носиш ли си от вкъщи или го караш на кисело мляко и плодове?
Джоя, защо толкоз си се забързала да сваляш кг, ами че то тялото Ти все още е в хормонален дисбаланс след бременноста?! До лятото остават още няколко месеца и те ще са достатъчни на организма Ти да следва нормалният си ход и да си възвърне старата форма. А за диетите, според мен доста добре го е казала Софт Флайм/ ограничаваш сладките изкушения, белият хляб, пиците, чипсове и т.н. Ти го знаеш много добре начина, нали?!/ Дано скоро намериш разрешение за нормализиране на стомахчето на Никол, много е малка да има лениви черва.
Исайкова, и каква е следващата стъпка, открили са възпалението и сега отново ли е на АБ Кристи? А Той как се чувства, пишка ли нормално, или има някаква болка?
...А за обяд...наблягам на белтъчините. ..със салатки...
Верче, ами то няма лошо, обяда да е белтъчен а вечерята въглехидратна, така осигуряваш на тялото си дневната дажба и от карбсове и от протейн.
Дани Дженкова, приятно подскачане утре на таебо- то, Вие отново ли сте си само двамката с Еди, мама тръгна ли си?
Гери, с какво изненада тримата си мъже снощи? Няма ли скоро да се събуди поетическата Ти тръпка?
Ани33, според мен е напълно разделно- ябълка и сирене, ако приемаш такава комбинация/ тук много масово съчетават сирената с плодове/, защото аз нещо не мога да ги възприема всеоще.
Шарли, как мина разходката до морската градина, само не казвай че си ограничила Ивчо само до близкият парк?
РеГе31, липсваш ни, морска Чаровнице, къде си?! Как е настроението, нали не си му позволила да падне под определеният минимум?!
ДидиП, усмихната Мамо, как си?! Как са близначките, те растат с всеки изминал ден и Те ангажират сигурно все повече и повече, но каквото и да Те отдалечава от нас, не забравяй че ни липсваш, нали?!
Софи, къде се загуби, да не сте ходили пак някъде на освежаване с 1/2 почивните дни? Как е порасналата Ти вече 4мес кукличка, кога мислиш да започваш захранването?
Туйг, как си Бременелке?

# 222
  • Варна
Добро утро дами, първо искам да кажа на Ками smile3501 това за резултатите, твоите и на съпруга ти, направо ми изпълнихте деня в мечти и планове как ще изглеждам след година, две. Юзерче вчера започнах да пия вода тогава, когато огладнея, даже пих и един чай с лъжичка мед - имаше ефект определено, минаваха си трите часа, че и отгоре без да съм гладна, благодаря ти за съвета, мисля, че ще проработи  bouquet Kalida за мое огромно съжаление я ограничих Ивчо до близкото кафе даже, тъкмо излязохме и стана ужасно мрачно и студено и аз реших, че може и да завали, та се спряхме в едно кафе до нас. Е то е открито, има и детски кът и градинка с дървета, та си представяхме, че сме в градината. Поздравления и на всички други за резултатите, по-голям стимул от вас не бих могла да имам, благодаря ви, че ги споделяте с нас Hug Днес планирам да хапвам зелена салатка с пиленце, мммм дояде ми се чак, отивам да си пия кафето, че много за манджи се замислих, а не е на добре. Хубав ден момичета newsm51

# 223
Добро утро мамчета   Grinning.Първо- добре дошла на Креми    bouquet.Сигурна съм ,че ще успееш да свикнеш да се храниш разделно и ще ти хареса .Успех  newsm10.Калида ,именният ми ден е на 1 април ,тоест на един от най- хубавите християнски празници -Цветница .И тъй като съм сигурна ,че ще питаш как се казвам в действителност, отговарям веднага- Теменуга. Моята дъщеря ме прекръсти bishop на Алекс ,тоест на нея си и така ме знаете всички   LaughingА за снаксовете и другите" мъртви" храни, аз съм много щастлива, че Аля ги избягва и рaзбра, че от тях няма полза .Снежи ,за маргарина съм чела много лоши неща и затова предпочитам истинското масло. Джоя ,твоето бебче на кърма ли е ,питам ,защото когато дъщеря ми беше само на кърма, не акаше всеки ден и аз бях доста притеснена, но педиатърката ме успокои, че при някои деца така се получавало ,докато не се въведе и друга храна .И наистина ,когато я захраних, започна да се изхожда редовно   Grinning.Исайкова ,дано това да е последната диагноза и да се назначи адекватно лечение на детето. Пожелавам ви от сърце скорошно оздравяване   love001.Дани Дженкова ,много се радвам ,че си имам съмишленик за тае бото  yes.Ти как се чувстваш, аз тези дни съм малко отпаднала, може би пролетна умора или пък съм прекалила с натоварването.  Ани33 ,аз харесвам плодове със сирене, но преди това го обезсолявам, по принцип не ям много солено ,пресъхва ми устата и не се чувствам добре. Шарли не веднъж съм казвала ,че завиждам на морските мами, толкова обичам морето ,че нямам търпение да дойде лятото и да отида там. Реге, ти нали беше от Бургас ,аз всяко лято ходя на гости на сестра си, тя живее в Бургас .Тази година ако отидем ,ще ти се обадя, ако искаш, да се видим  Grinning. Ще ми бъде много приятно и интересно, още повече ,че и ти като мен обожаваш спорта.  Диди, Софи, да нацелувате сладурите   love001  love001.Целувки на всички  Kissing HeartЧао.

# 224
Добро утро момичета,
драго ми е сутрин да започвам деня си с вас.

Калида, имам само един мъж и две дъщери на 2 и на 8 години.
Инъче снощи ги преработих с салата от краставици и репички, таратор и салата от извара с краставици и чесън.
Инъче те двете ми моми си добавиха и луканка към вечерята де, а пък ние с татко им по една малка водка със сода.

Така че общо взето на салатки го изкарахме снощи.

Момичета, имам въпрос, децата ми много обичат варени яйца, видях обаче че трябва да се консумират отделно жълтъка от белтъка, вярно ли е, как правите омлет тогава?

Вчера съпруга ми беше служебно в София и е успял да види племенника ми, даже го е снимал на телефона си, еми не че е наш ама е много сладък, макар и доста мъничък.
ЧАО!

Общи условия

Активация на акаунт