Разделно Хранене- част 7

• 21 084
  • 301
  •   2
Отговори
# 225
  • Някъде на път....
Здравейте, и аз започвам разделно хранене след Великден!  Peace

# 226
Здравейте момичета, Hug

Креми welcome Тилиева очакваме те след празника.

Дойде моя ред за хвалба най-накрая килограмите станаха вече 3  newsm44 кантарчето ме зарадва тази сутрин.
Алекс обръщам се към теб,ти си нашата гордост в спорта-защо нямам мускулна треска?Тренираме по 50 мин. с много малки почивки от 1 мин.толкова ли са ми зле мускулите,вчера правих коремни преси и днес никаква болка,само кръста,но то не е от неправилно правене с него от дете си имам проблеми.

Радвам се,че комбинацията с плод и сирене е разделна,аз не мога без сирене и кашкавал.До преди да се омъжа ядях всичко със сирене дори шоколад,(гадничко)хвана ме срам от свекърва ми и свекъра и доста намалих комбинациите.Толкова ги обичам,че някой път като ми се дояде нещо сладко ям кашкавал. Grinning
Сега отивам да ръкоделствам needle

Желая весел,усмихнат и разделен ден newsm62

# 227
  • София
Добрютро,момичета  food010  Ние днес се поуспахме и чак сега закусваме Mr. Green

Kremi_m, tilieva,добре сте дошли при нас Hug

Ани,браво за свалените килца Grinning.Давай все така Wink

# 228
Ани ,при всеки е различно. При мен например, когато се натоваря повече, мускулната треска я усещтам на втория ден и я избивам с още натоварвания /както се казва клин -клин избива/. В нашия клуб тренировките продължават 1ч. и 15 мин. с две почивки от2 мин. Треньорът периодично сменя комплексите ,за да няма привикване и тогава усещам напрежение в мускулите.  Grinning

# 229
Мои снимки ще ви пусна още,имам от днес,но още са във фотоапарата.Стига да искате Mr. Green Joy Joy Joy

Искаме, искаме! Браво, Ками! Поздравления за страхотните резултати!

Този щрудел изглежда много интересен, може да се пробвам да го направя, като и дойде обаче подходящото настроение, че нещо липсва напоследък.

# 230
РеГе31, липсваш ни, морска Чаровнице, къде си?! Как е настроението, нали не си му позволила да падне под определеният минимум?!

EmbarassedПозволих му, Калида. Много съм зле последните няколко дни  Cry Ужасно ми е тъжно и празно заради нещо, което обаче няма как да споделя тук. И сега яденето ми е последната грижа, даже почти нищо не съм яла последните няколко дни. За съжаление наблягам на цигарите и алкохола вечер. Ама не ми пука за последното, много ме боли наистина и просто вечер ми се пие. Понякога човек осъзнава, че е бил щастлив, чак когато загуби това щастие.

# 231
Реге[/b], ти нали беше от Бургас ,аз всяко лято ходя на гости на сестра си, тя живее в Бургас .Тази година ако отидем ,ще ти се обадя, ако искаш, да се видим  Grinning. Ще ми бъде много приятно и интересно, още повече ,че и ти като мен обожаваш спорта.  Диди, Софи,

Алекс, разбира се, че искам. Това е страхотна идея! Лятото го чакам с нетърпение, ама толкова далечно ми се вижда сега. Тази седмица е страхотен студ в Бургас и този вятър... #Cussing out Дано, обаче юли да е горещ, че тогава съм се писала в отпуск.

# 232
Здравейте  wavey
Ани - поздрави за - кг. newsm74.Аз знам , че плодове със сирене не може ,защото те се ядат самостоятелно и на гладно,но щом Алекс ти е писала , че може - хапвай./Все пак тя е от по-веща в  РХ/.
Алекс Heart Eyes
Добре дошли на новите момичета!Поздравявам ви за добрия избор!
Гери.пл - аз не деля жълтъка от белтъка на яйцето.Правя си омлет или варени със салата от безскорбялни зеленчуци.
Калида колежките не само че свикнаха с моето РХ , но дори искат на обяд да им казвам какво да си вземат от стола и да е разделно.Е сутрин и вечер не ядат разделно , но избора си е техен.Понякога като кажа , че ми се яде сладко и те ми казват - а не разрешаваме.Вече имаме стол и по - често си взимам храна от там,като се съобразявам да е разделна и по-рядко нося от вкъщи.А за млякото с плодове - вече не го ям за обяд ,а през уикенда като следобедна закуска.

# 233
Момичета за пръв път ви предлагам една рецепта.Дано да ви хареса !Мисля , че я няма в готварската ни книга.
Маринована скумрия
1 кг.скумрия
1ч.ч. вода
1 к.ч. оцет
1 к.ч. олио
сол
1 ч.ч. доматен сок
дафинов лист
Рибата се нарязва и всичко се слага в тенджера под налягане за 30 мин. или в обикновена за 50 до 1 час
Добър апетит!

# 234
  • София
Юзерче,браво,ще ти бъдат благодарни колежките после Laughing

Рецептата изглежда вкусна и различна.Веднага си я слагам в Готварската книга Wink

# 235
Момичета а треската ква риба е и филето от треска как се готви че не намерих нищо в рецептите а искам утре на риба да бъда

# 236
  • Варна
Здравейте момичета  bouquetкак сте днес.КАЛИДА-на мен не ми е трудно да съчетават двете диети защото през деня почти не огладнявам.Даже на сила хапвам и плодовете-пия повечето вода.А вечер ми е по лесно защото самият корем се свива и не позволява да хапваш повече.Ето вчера вечерта съм хапнала доста зелена салатка със 1 чаша червено винце,а след това 1 чинийка супа спаначена със малко сиренце.Днес още не съм хапвала  bouquetЦелувки на всички мамчета  bouquet

# 237
     newsm10 smile3501Ками, супер сте - направо страхотни резултати. 1/2 и той беше възхитен от резултатите ви /е като мъжка солидарност наблегна на резултатите на мъжа ти/. В тази връзка искам да те питам -  колко сте високи за да се ориентираме в съотношението ръст/килограми.
Вчера взех решение, че 2-3 пъти на ден ще гледам снимките ви за да се стимулирам. Направо двамата сте жива реклама на разделното хранене.
Калида тя моята разделничка за сега опира само до млякото с мед опира, но не отказва и другите храни от РХ. Днес ще правим тортата с кисело мляко, а през ваканцията тората на Ками.
Исайкова с риск да ставам досадна с хомеопатията, но бих ти пепоръчала да заведеш детето на хомеопат защото аз самата  си имам дългогодишни проблеми с бъбреците /от 19 годишна/, но единствено с хомеопатията ми затихнаха проблемите от 3-4 години. Ако искаш на лични мога да ти пратя адреса на една добра хомеопатка в София/има добри отзиви и по форумите за нея/.

# 238
  • София
Нели,той е 187,а аз-165 Wink

# 239
Gerganka, при Вас пъстървата ли е най- разпространена? При нас на особена почит е сьомгата. А Мина на каква възраст?
Най разпространената риба  е сьомгата, но аз си избрах пъстърва защото по рядко я купуваме заради костите. Мина е на две години и два месеца. Снимката която съм сложила тук е от лятото, но ще я сменя.

Общи условия

Активация на акаунт