Разделно Хранене- част 7

• 21 087
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Я да ви питам момичета с най-сериозни постижения в разделното хранене
според вас нисковъглехидратно разделно или ниско протеиново е по добре за по бързи резултати ?

Калида много си мила че помниш Simple Smile Малката ту ака ту не ака не знам кво не правя като хората като се има предвид че сме само на АМ

# 196
Добро и усмихнато утро на всички! Grinning

Момичета, много сте мили и добронамерени, благодаря ви за милите пожелания и поздрави.
 Hug
Калида, главоболието ми отшумя още в неделя, но в понеделник като ми казаха за бебо и дори бях забравила за него.
Картинката с бебе и звездички е много сладка, благодаря.

Старая се да спазвам часовете между отделните хранения, само до обед ми е трудно, не мога да пия кафе на гладно и не знам как да стане, хем да хапна, хем да не чакам 3 часа за да пия кафе след това. Coffee

Хапвам един плод като стана, в 9 в офиса пия кафе и хапвам нещо дребно.  food010

Снощи им готвих картофена крем супа с гъби на моите сладури, изядоха си я с удоволствие и неизменната салата в промишлени количества.
Тати избра печено месо със салата, а супичка си хапна за закуска.

Хайде на всички мамчета, весел и спорен   Nature Sun With Faceден!

# 197
Здравейте,сладурани!
Вече си изпих сутрешното кафе с вас,днес няма да правя гимнастика имам страхотна мускулна от вчерашния пилатес.Много добре се почувствах след упражнения та(въпреки че са ми малко мудни ),бях тонизирана след това.Утре ще поигаря тае-бо .
Относно яденето ,незнам защо пак някакъв глад ме е обзел,но гледам да не се отпускам.....
ще бягам че дребния ме дърпа и реве.
Алекс-  bouquet

# 198
Здравейте!
Гери.пл.- аз като стана и веднага изпивам чаша хладка вода с една лъжица мед , това става около 6,00-6,30 , а когато отида на работа пия кафе между 8,00-8,30.Ако желаеш можеш да пробваш,дано съм ти помогнала. Grinning
Джоя - аз не претендирам да съм от момичетата с най-сериозни постижения в РХ, но според мен нисковъглехидратното разделно ще доведе до по-бързи резултати. Wink
Шарли - да не забравиш да споделиш дали водата ти е помогнала. Heart Eyes
Алекс - тук съм.Просто напоследък имам много работа и не успявам да пиша рано сутрин,но чета всичко. Hug
Калида - както винаги много мила.Благодаря за пожеланието и нека всички имаме все повече моменти в които да се чувстваме красиви не само в очите на околните , но и в нашите.  bouquet
Успешен разделен ден!

# 199
  • Варна
Калида-чного мило че не си ме забравила.Аз във момента съм на два режима през деня съм на диетата на д-р Ори Хофмеклер а вечер на разделно.Но нещо не свалям и смятам да си продължа само на разделно  bouquetУСмихнат ден на всички разделни мами  bouquet

# 200
  • София
Калида,не-:(Оказва се бъбречно възпаление.Микробно число над 10^5...Sad(((
Ей,тъпи,тъпи-лекари.
Пуснах си на своя глава урината,защото според тях нямаше смисъл:( Cry

Иначе,мацки-още съм си на разделно хранене.Влязох в час...Simple SmileДа не помислите,че пак  съм се измъкнала от отбора.. Wink

# 201
Здравейте момичета, Hug

Калида,благодаря за хубавите думи,фитнеса върви много добре взехме си карти за цял месец за да не ни хрумне да се отказваме.Учудващо за мен,но много ми харесва newsm39 Grinning
Исайкова и на мен ми предстой ходене до личния,за направление за щерката за очен,като почне да ми се прави на всякакъв специалист аман,стоя като просяк,за да ми го даде. Praynig
Алекс тук съм  waveyвчера ми беше натоварен ден само ви прочетох,днес след фитнеса бързам да ви пиша,че скора ще се върне ученичката и ще ме изгони от компа. smile3512 щурата тинейджърка.
Гери.пл честито ти племенник   ylinfantда ви е жив и здрав и много да ви радва.

Желая ви усмихнат и разделен ден newsm03

# 202
Оххх хора разделно ядене ама никой не казва какви количества
аз като една видна разделно хранеща се си наготвих кафяв ориз с домати от буркан, една чаша ориз (200гр) и един буркан домати и от 12 досега и го изядох  Embarassed
Голям срам така не се слабее ама нещо все гладна се чувствам дали не ми е нещо с психиката направо не знам как да се спра сег аотивам за марули че иначе не знам кво още ще изям и току виж се оказало неразделно Sad(((

# 203
  • София
sneji_suni , опитвам се да редувам въглехидрати и белтъчини. Едната вечер хапваме месо, другата в повечето случаи е нещо въглехидратно. А за обяд - според това какво има готвено (и според РХ  Wink)в ресторантите - през седмицата обикновено обядвам с колеги навън и по-рядко си нося от вкъщи. Но май повече наблягам на белтъчините. Първо, защото напоследък е много разпространено мнението, че от въглехидрати се пълнее и за това много от новите диети ги изключват. Второ, защото напоследък много ми се ядат сирене, кашкавал и мляко и повече на тях наблягам със салатки.
Kalida , радвам се, че отново си сред нас. Ами не правих за мен баница със спанак, защото предишната вечер бяхме на гости и се прибрахме късно. На другата сутрин късно станахме и гледах набързо да направя баницата с яйца и сирене само за мъжете ми. Някой друг път ще направя и със спанак, за да мога да хапна и аз.

# 204
Верче ,ще споделиш ли как правиш баницата със  спанак?  bouquet

# 205
  • София
Верче ,ще споделиш ли как правиш баницата със  спанак?  bouquet
Ами аз досега не съм правила - мислех да задуша ситно нарязан кромид лук и спанак (лапад) в малко олио и малко вода. След това да прибавя някакви подправки - копър, магданоз например. И това да ми е плънката. Чудех се дали да не сложа и жълтък - според табличката може да се комбинира с тестени.
Така и не я нахправих тази баница. Може би в събота ще я пробвам.

# 206
Благодаря ти за бързия отговор  bouquet

# 207
  • Варна
Момичета какво ще хапвате днес.Аз нещо не съм добре със коремчето -хапнах на обед препечени филийки със масло,но за вечеря незнам какво да си направя.Защото във къщи готвя отделно за себе си  bouquet

# 208
  • София
Верче,погледни в рецептите.Там има баница със спанак,с праз и разни такива WinkМожеш да сложиш жълтък,да.
Имам една рецепта за щрудел,става просто невероятно.Мъжа ми иска постоянно да му го правя  chef
Щрудел с гъби и зеле

Необходими са:
1 с. л. масло или зехтин или олио, без значение
4 чаши зеле
2 чаши спанак
2 глави лук
1 ч. л. сушен копър или 2 с. л. пресен
1/2 ч. л. сол
магданоз

За гъбения пълнеж:
1 с. л. масло или зехтин
250 гр. гъби
1 ч. л. лим. сок

Още:кори за баница, около 1/2 пакет
и малко масло за намазване на корите

Маслото се разтопява в тиган, прибавя се зелето и лука, задушава се до омекване на зелето и се прибавя спанака, бърка се още малко и се добавя копъра, магданоза и солта и се маха от котлона. Сместа се пресипва в голяма купа.

В същият тиган се загрява маслото, поставят се гъбите и се запържват първо на силен огън, докато омекнат, като се бъркат често. Дърпат се от котлона, прибавя се лим. сок и се смесват със зеленчуците.

Един лист от корите се напръсква с масло, от горе се поставя втори и после трети, като се действа по същия начин. Разтила се от сместа в/у кората и се навива на руло, като крайчетата леко се прегъват на вътре за да не излезе пълнежа. След това се процедира по същият начин, докато свърши пълнежа. Рулцата се поставят в намазана с масло тава и се пекат докато добият златист цвят, около 30 минути.

# 209
  • София
Момичета,изнамерих няколко снимчици.Нали ви обещах Wink
Ще ги оставя 2 дена,в петък ги махам,че мъжа ми е много против да пускам негови снимки в нета Mr. Green
Първо на тати Laughing
1 месец преди РХ 110 кг.
1 месец преди
2 месеца след като започнахме
10 месеца след 94 кг.
1 година след 87 кг.Heart Eyes
И моите Mr. Green:
1 месец преди да започнем РХ 66 кг. Sick
5 месеца след това 52 кг.
10 месеца след това/аз съм най-отляво,изцяло в черно,с русата коса/ 50 кг.
10 месеца след/аз-по средата/ 50 кг. /
10 месеца след

Мои снимки ще ви пусна още,имам от днес,но още са във фотоапарата.Стига да искате Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 16:31 от ками

Общи условия

Активация на акаунт