Разделно Хранене- част 7

• 21 069
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Алекс аз също много обичам морето, но повече харесвам планината. Имаме вила в Родопите и направо нямам търпение да отидем отново. Ходим и зимата и лятото, като в приказка е там, направо е разкошно. Kremi_m, tilieva  welcome ReGe_31 искрено се надявам при теб нещата да се оправят и скоро отново да си във форма и добро настроение Ани браво за резултатите, поздравления Юзерче супер ти е рецептата, ще я пробвам почивните дни, тогава съм планирала да готвя риба. Препоръчайте ми спорт за в къщи, че докато се наканя да тръгна на фитнес все пак да правя нещо и у дома. Не знам за отслабване кое е по-добрия вариант - Тае Бо или Пилатес или някаква Аеробика?

# 241
...И тъй като съм сигурна ,че ще питаш как се казвам в действителност...
Алексче, не, нямаше да питам, затова са тук никовете и всеки си слага данните които иска. Попитах те за града Ти защото отговори на Гери преди време че си от "меката на фолка" а аз съм доста невежа в това отношение и не я знам, затова. Просто исках като дойде времето да получиш изненада не само от Аля, Тишко и 1/2 но и от нас! А с Аля и нехаресването на джанк храните си постигнала голям напредък. Кой разхожда при Вас кучето, Ти ли поемаш и таз задачка?
Шарли, а Ти всъщност захрани ли вече Ивчо? И защо чакаш подобни резултати в кг и вида като Ками чак след 1-2год, нещата могат доста по- рано да станат?! А за отслабване е важно да спортуваш и трите варианта са страхотни! А аз обожавам Родопите, най- красивата и лесна планина за обикаляне. Къде Ви е виличката около Смолян ли?
Ани33, поздравления и от мен за кг, сега наистина вече знаеш и си мотивирана и за РХ и за фитнеса, нали?!
...Позволих му...Много съм зле последните няколко дни...Ужасно ми е тъжно и празно...
РеГе31, каквато и да е причината за празнотата, Ти желая скоро да намериш сили да излезеш от емоционалната си дупка и да намериш отново целостта си. Не е необходимо да споделяш истинската причина, а и тук не е мястото, или може и да е, но само Ти трябва да си готова за таз стъпка, защото понякога споделянето помага. Бъди силна, важното е да са здрави децата, Ти и любимите Ти хора, всичко друго ще се подреди, Ти ще намериш скоро светлинката в тунела, ще видиш. Желая Ти много слънце и повече усмивки да има край Теб, хубаво Момиче!
Гери, извинявам се за грешката, аз те питах преди време но съм забравила за двете Ти кукли. И как изържат дечицата само на салатка и колбас? Ти доволна ли си от храната в градинките им? А за яйцата, не ги деля, омлета си е омлет, но го комбинирам само със зелена салатка.
Ками, с толкоз загубени кг и двамата с 1/2 изглеждате доста елегантни и по- високи. И като свалиш останалите снимки и имаш възможност, шервай, моля!
НелиВБ, а как се чувства вече Вили след болежките, забрави ли ги вече?
Герганка, аз пъстърва последно съм яла в Калифорния и останах с впечатлението че е доста масова, тогава за 1 година не се натъкнах на салмон. А за Мина, тя и сега изглежда голяма чаровница, представям си я като обновиш снимката! На кой прилича, на Теб ли или на 1/2?
Снежи Съни, а как вместваш различните хран. групи в деня си, протейни и карбсове, редуваш ли вечер?
Джоя, успех с рибата, и утре да се похвалиш. Риба ли е, заслужава си!
Тилиева, ще Те чакаме след Великденските козунаци и яйца сред нас, да знаеш!

# 242
момичета ако съм яла сирене със салата след колко време мога да ям кисело мляко (таратор)

# 243
Калида, докладвам - Peace  тортата е супер, току що я дегустирахме и щерката  много я хареса  Hug /мама също/, а тати и бати още не са но мисля че и те ще са на нашето мнение, даже получих от щерката за благодарност дълга целувка. Благодаря за хубавата рецепта,но веднага ми бе зададен въпроса кога ще направим и "на леля Ками тортата", та следващата е тя.
С тези торти май скоро бързо ще се вталя,  Embarassedкато знам че трябва да ми се сложи лепенка на устата, ама се успокоявам, че  тази вечер няма да ям нищо след тортата и ще я броя за едно неразделно ядене Thinking /така става ли?/ или само се самоуспокоявам.

# 244
  • Някъде на път....
..........................
Тилиева, ще Те чакаме след Великденските козунаци и яйца сред нас, да знаеш!
newsm10

# 245
Остана ми малко време да се вредя на компютъра и седнах да драсна  ред.
Днес съм изтощена от разходки ,във Варна времето беше слънчево и почти 7 часа бяхме навън.
Излезе ми резултата от цитономазката и слава богу всичко е наред.Водихме и Еди на очен лекар и там нещата са добри Praynig.Вече се поуспокоих,само нещо гърлото ме дразни и се страхувам да не се разболее.след малко ще го натъркам с нишъдър. Sick
Калида ,майка ми си замина миналата седмица,свикнах на хубаво да ми гледа детето и в началото на седмицата ми беше малко нанагорно ,но вече влезнах в ритъм.
Относно яденето днес бях на половин кофичка обезмаслено кисело мляко и половин ябълка ,след 3 часа хапнах 2-3 банана в морската на крак и вечерта пилешко филе с шепа гъби и зелена салата.
Алекс-днес се качих на велото -незнам защо така реших,утре съм на тае-бо че ми липсва вече Crazy
Лека вечер на всички пожелавам и до утре.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 246
Здравейте и от мен,
Тази вечер успявам по-рано да седна на компютъра. При нас всичко е нормално. Тази вечер сготвих печено пиле с гъби и огромна салата. Всички бяха доволни. С две думи за два месеца май успях да наложа разделното готвене в къщи - дано

welcome на новите момичета в групата

Спокойна нощ smile3524

# 247
момичета ако съм яла сирене със салата след колко време мога да ям кисело мляко (таратор)
Аз бих хапнала млякото след 2 часа и половина. След млечните продукти се изчаква около 2 или 3 часа зависи какво точно се яде.

Калида, Мина много прилича на татко си и наистина е чаровна бузанка.
Аз нещо съм пропуснала рецептата на тортата и сега ще се осведомя, за да мога да я направя за Великден.

# 248
  • Варна
Добро утро от нас ранобудните  Mr. Green Kalida резултатите ги чакам след година-две защото килограмите са ми доста ooooh! , не че няма да има и по-скоро, но до идеалното тегло към което се стремя все пак. А иначе Родопите са моята любима планина също, а вилата ни е над едно малко градче Брацигово се казва, това е до Пещера, та от там на горе, дълбоко в планината. То си е обособена вилна зона мястото и не е развит комерсиалния туризъм, тоест няма хотели, ресторанти и всякакви подобни заведения само частни вили, та затова природата е запазена максимално непокътната. dani_djenkova много се радвам на добрите резултати от цитонамазката и очния преглед. Аз мисля да се пробвам с пилатес първоначално. Качих си няколко филмчета по темата та започвам от днес и да видим до къде ще го докарам.
Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 249
Добро утро майчета  Simple Smile. Нещо ми е криво тази сутрин ,поскарахме се с тинейджърката  argue,току що пристигна да ми се извинява, обаче не ми мина Weary. Пия си кафенцето и виртуално общувам с вас ,дано ми олекне. Шарли ,това е чудесно ,и за резултатите ,и за пилатес  Peace.  И аз обичам планината ,но ми е по -хубаво на морето, дори само да седя на брега и да го съзерцавам, ми  е достатъчно  newsm10. Мади ,аз успях за сега само с дъщерята ,синчето и баща му не искат и това е. Моята половинка беше слаб ,докато не отказа цигарите, след това напълня с 10 кг, сваля няколко, когато му дойде музата и после пак ги качва. А сина ми е по слаб и от мен. Дани Дженкова ,велоергометъра е чудесно решение ,и аз имам в къщи, ползвам го повече като загрявка, около 20 мин на 4- 5 степен   Grinning.Нели каква торта бе мила, солана ли ,аз пак не съм разбрала ?Калида, забравих, че ти си безкрайно деликатен човек ,а аз наистина много ще се радвам на вашите поздрави  Hug. Кучето е най -вече моя грижа, не че ми тежи, защото си го обичам, но да го имаме не беше мое желание. Какво да се прави, всички са мнооого заети .Джоя ,треската е бяла риба, сухичка, аз много я харесвам ,приготвена в алуминиево фолио, с лимонче ,зехтинче, подправки ,може да сложиш и малко зеленчук и сметана ,завиваш и печеш. Юзерче ,и аз ще пробвам рецептата с риба, звучи ми вкусно. Цунки на всички. Чао .

# 250
Реге ,наистина ще се радвам да се видим лятото във вашия прекрасен град   Grinning.Мила пожелавам ти това което те мъчи, да минава и заминава, каквото и да е то   Hug.

# 251
Здравейте и от мен!Най после е  smile3558 любимият ми ден от седмицата.Очакват ни много празници този и следващия уикенд.
Дани_Дженкова - радвам се ,че всичко с изследванията е добре.
Според мен сиренето си е белтък и трябва да изчакаш 4 часа.Но изчакай отговорите и на по-опитните.
Реге 31 - дано проблема ти се реши бързо Praynig
Радвам се че всички харесвате рецептата ми , дано и като я опитате да е така.
Успешен разделен ден! lovekiss

# 252
Добро утро, мили момичета! Благодаря за милите думи на всички. Не мога да се похваля още с по-добро настроение, но е твърде рано, зная. Ще ми мине с времето. Ще ми се да си напълня дни с емоции, ангажименти, за да имам по-малко време за мислене. Ама трудно се получава, защото напоследък в офиса нямам никаква работа и за съжаление имам предостатъчно време за мислене. Сутрин не ми се става направо /а и 6,15 с новото време/ наистина ми идва твърде рано/ като зная какъв ден ме чака. Така ми се иска да е само нощ и да спя спя и да не мисля за нищо.
Вчера бях и на родителска среща. Май не трябваше да я пускаме Грета по-рано на училище. Отивам на срещата и разбирам, че това е среща само с родителите на "проблемните деца"  Shocked И моята сред тях  EmbarassedДобре че проблемът е по-скоро в дисциплината отколкото в учението, ама и там не проявява достатъчно старание. Трябва здраво да се стягаме, че до края на учебната година има само 5 седмици.
Последната седмица не ям през деня, а като съм сама и вечер, ама снощи се понасилих да приготвя нещо. Направих броколи с 3 вида сирена. Първо приготвих броколите на пара, а после ги запекох с настъргани отгоре сирене, кашкавал и синьо сирене. Много вкусно стана. И мъжът ми го хареса, въпреки че направи коментар за покупките ми от снощи в Пикадили, т.е че съм купувала само нискокалорични неща. Купих ниско-маслени сирене и кашкавал, а специално за кашкавала той знае коя друга марка предпочитам. Така де, много ми се сърди, че се ограничавам в яденето. Е, напоследък поне не ми коства усилия на волята и май паднах до 52. Естествено, можете да се сетите, че сега това не ме радва кой знае колко.

Приятен ден и уикенд на всички и дано следващата седмица ни зарадва с по-топло време и пролетно настроение!

# 253
  Здравейте и от мен lovekissНапоследък не съм много редовна в писането Embarassed/въпреки,че ви мисля ежедневно Hug/,но по цял ден сме на разходка със София,като се прибера,се залавям с приготвяне на вечерята,после-хайде покрай бебка да се завъртя....и той денят свършил Grinning
  Днес е едно облачно тук.... ConfusedАко не излезем на разходка,ще пусна някоя и друга рецепта в Готварския Peace
   Реге,стискам палци Praynig
   Относно смесването на млечните,неведнъж съм казвала,че аз ги смесвам/колкото и да е неправилно според някои автори/-не смесвам само два вида белтъчини-напр.сирене и месо Naughty
  Dani_djenkova,радвам се за теб Hug
  Алекс,горе главата,я се усмихни newsm53 smile3521-надявам се,че кривото настроение вече е отминало WinkПредполагам,че в тази възраст,в която се намира щерка ти, е малко по-трудно на моменти общуването,да не говорим,че моите спомени оттогава са непрестанното чудене защо сякаш говорим на различни езици с родителите ми?!?
   Аз няма да споделям за моето хранене напоследък,срам ме е Embarassed-изтървах му края,и което е по-лошото-нямам никакъв,ама никакъв самоконтрол EmbarassedЩе пиша по този въпрос,като вляза в разумни граници Cry

# 254
Добро утро, милички Grinning
Как сте тази сутрин и аз като USER

мисля че ще бъде много хубав уикенд и от сега се настройвам за почивка и положителни емоции.

РеГе31 - миличка, пожелавам ти вътрешен мир и спокойствие, заслужава си човек да се тормози, ако може да промени нещо, ако не по добре да го приеме. Знам, че е лесно да даваш съвети от страни, но се надявам всички ние да успеем да ти вдъхнем кураж и спокойствие.
Юзерче, ще пробвам рецептата ти, звучи вкусно.
Алекс и аз съм фен на бялата риба, по този начин не съм я правила и ще пробвам.
Шарли, там района около Пещера и Брацигово ми е слабост - 1/4 от мен е Пещерка, много го обичам този край, а децата обожават пещерата Снежанка.
На новите попълнения smile3501 за решението.

От мен успешен и усмихнат newsm10 newsm47 разделен ден!

Общи условия

Активация на акаунт