📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 238
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Смисъл стават, незнам дали си заслужават парите. Не съм много впечатлена.

Пак същата кутия, аман!
Не са ли хубави продуктите?
Загледах я...

Само да ви кажа , че серума е с ретинол. Видях в сайта, но какъв точно е не видях.
ПРедполагам , че няма да е нещо сериозно , но все пак ..

# 196
  • Бургас
Да, видях, благодаря.
Не мисля, че е за моята изключителна суха кожа.

# 197
Аз се включвам да похваля Моята козметика. Поръчах си кутията вчера и днес вече е доставена.

# 198
Смисъл стават, незнам дали си заслужават парите. Не съм много впечатлена.

Пак същата кутия, аман!
Не са ли хубави продуктите?
Загледах я...

Само да ви кажа , че серума е с ретинол. Видях в сайта, но какъв точно е не видях.
ПРедполагам , че няма да е нещо сериозно , но все пак ..

Съставът на серума не е зле, ретинола е чак накрая на листа, значи според мен е от типа "сложен само така", поне моята кожа не усеща резултат от ниски концентрации

И като цяло винаги ако не пише процент май е просто под някаква реално действаща концентрация.
Но пък колаген и алантоин са на челни места

# 199
Някой взе ли Бг бокс ? Simple Smile

# 200
Ето го бг бокс. Само аз ли имам 2 еднакви продукта в кутията. Всичко е мокро вътре Sad

# 201
Ето и Бел харесва ми на мен, всичко ще си ползвам.

# 202
И на мен ми харесва Белето, днес или утре ще я взема. Всички неща ще ползвам, дано ружът да ми пасне. На Иенгис исках да пробвам някой продукт също, така че предвид цената е добра кутията.

# 203
Ето го бг бокс. Само аз ли имам 2 еднакви продукта в кутията. Всичко е мокро вътре Sad
Една дама качи тази снимка във фб групата:
Явно са сгрешили и са ви сложили две флорални води вместо капките. И вероятно някоя от тях е изтекла. Пишете им.

# 204
Писах на бг бокс, ще ми изпратят липсващия продукт и нова флорална вода, заради разтеклите се 2 води. Изключително положително впечатление ми направиха.

# 205
Писах на бг бокс, ще ми изпратят липсващия продукт и нова флорална вода, заради разтеклите се 2 води. Изключително положително впечатление ми направиха.
И аз съм мнение, че имат отлична комуникация и винаги светлавично решават проблемите.

# 206
Някой дали знае какво имаше в адвент календара на Чарли за 8-ми март?
Беше ми интересен, но заради коледния се въздържах.

# 207
Излезе ми рекламка за тази кутия, ако някой я хареса

https://www.arlen.bg/product/30729/promo-byuti-kutia-s-top-produ … ty-march-box.html

# 208
  • В морето
Да споделя и аз моите кутийки от BgBox, сега ги отварям и направо снимам, много съм доволна!

# 209
  • Сливен
Почистващото масло на unita  е страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт