📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 52 206
  • 666
  •   1
Отговори
# 480
Пас и от мен. Ако има Saff в специалната им кутия ще взема обаче.

# 481
И аз затова няма да я поръчвам, не си сменям грижата за косата с нищо, че ми е притенциозна и тъкмо съм намерила моите продукти

# 482
Инфо за предстояща кутия от RUMI:

Прекрасна

В този много динамичен за мен май месец, минавам само да ти споделя, че до броени дни предстои нещо много вълнуващо!
Аз и екипът ми подготвяме единствената индивидуална лятна козметична кутия в България, в която ти подбираш любимите си продукти
Освен абсолютните любимци от RUMI, сме подготвили и нови продукти като изключителен, подхранващ, възстановяващ крем за тяло с био ретинол, както и олио за премахване на грим и почистване на лице с рициново масло, истинска наслада за кожата ти са тези продукти 🥰
Най-хубавото, ще можеш да вземеш индивидуалната козметична кутия със 70% отстъпка!

Очаквай до броени дни!

# 483
Аз си бях купила от Кибрит кутията с продуктите на Руми и честно казано не съм доволна от нищо вътре. Става въпрос за тази от миналия осми март. Нищо като действие или усещане; единствено успокоението, че докато кърмех се мазах с уж натуралните  продукти.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 20:48 от HKl

# 484
  • ту тук, ту там
Аз също нищо не харесах на Руми. Не бих си дала парите за неин продукт отново, още по-малко на редовна цена. 😱

# 485
Ето и от BgBox подсказките. Иначе блясък във всяка кутия Simple Smile Голямо блестене ни очкава Laughing

🌞За слънчевия месец ЮНИ сме подготвили ТОП марки, за да очаровате лятото. 🎁 През първия летен месец ще откриете 5 козметични продукта на стойност 105лв. 🤩 Любимите Shimani с нежна грижа с COLLAGEN Reform®; Премиера на плажен продукт от Kiflab; Продукт за тяло от BIOBAZA; Пробиотик и пребиотикт за лице - здравословен баланс на кожния микробиом от български бранд.

# 486
Не е единствена. pick n dazzle отдавна са открили топлата вода.

Скрит текст:
Инфо за предстояща кутия от RUMI:

Прекрасна

В този много динамичен за мен май месец, минавам само да ти споделя, че до броени дни предстои нещо много вълнуващо!
Аз и екипът ми подготвяме единствената индивидуална лятна козметична кутия в България, в която ти подбираш любимите си продукти
Освен абсолютните любимци от RUMI, сме подготвили и нови продукти като изключителен, подхранващ, възстановяващ крем за тяло с био ретинол, както и олио за премахване на грим и почистване на лице с рициново масло, истинска наслада за кожата ти са тези продукти 🥰
Най-хубавото, ще можеш да вземеш индивидуалната козметична кутия със 70% отстъпка!

Очаквай до броени дни!

И аз не съм доволна. Единствено пяната как да е, но ми омръзна и я подарих на свеки. Останалите неща даже не помня какво направих с тях. Вероятно са заминали или пак за подарък или съм ги преназначила за крем за ръце. При всички положения няма да повторя неин продукт.

Скрит текст:
Аз си бях купила от Кибрит кутията с продуктите на Руми и честно казано не съм доволна от нищо вътре. Става въпрос за тази от миналия осми март. Нищо като действие или усещане; единствено успокоението, че докато кърмех се мазах с уж натуралните  продукти.

# 487
Също не бях очарована от продуктите на Руми, а пък миризмата...бяхме в командировка с колежка и тя втората вечер най-учтиво ме помоли да не се мажа с вечерния крем. Казах й, че е скъпа козметика, а тя ми предложи нейния на Mixa с коментар, че е евтин, но не мирише така ужасно.

# 488
  • USA
Аз също не съм впечатлена от Руми. (А каква реклама им бяха спретнали,включително тук).
 Съвсем стандартни натурални продукти без да правят чудеса на кожата.Най-голямото ми разочарование беше пяната за лице (която ми стои в склада и не знам какво да я правя) - нито чисто добре,нито пяната е от онези гъстите.Абсолютен провал ми е,все едно се мия с вода.

Имах 2 кутии поръчани миналата година.Още неща са ми останали като вмомента ползвам едно лосионче за тяло. Ок е без повече. Ухае на билки.

# 489
И аз поръчах две кутии от Руми и приключих с нея...но не мога да се съглася ,че крема мирише чак лошо и че този боклук Микса е нещо уау...

# 490
Микса на миризма е окей, но продуктите им при мен не са вършили почти нищо за кожата.

# 491
Микса на миризма е окей, но продуктите им при мен не са вършили почти нищо за кожата.

И аз не мога да разбера от къде им дойде славата ма микса, най-обикновени продукти.
Чакам с нетърпение вече you worth it кутията, така и не разкриха повече продукти. Но като чета коментарите по групите, май ще се забави.

# 492
Green apple, и моята кутия я няма.

# 493
Микса на много хора се харесва, явно влияе добре на хора с чувствителни кожи:

# 494
Аз имам един крем на микса гел крем за лице, прозрачен, не ми допадна, ама и аз го взех за 3-4 дена докато ми дойде една поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт