📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 42 101
  • 537
  •   1
Отговори
# 465
Даа, идва нещо ново от Кибрит. Ако Avant и Yenges имат и те шафран, направо незнам... Но ако е Saff - с удоволствие! Те ще изкарват нов продукт на 15-ти май, предполагам, че ще е слънцезащитен с цвят (това явно е новият хит, всички брандове ще се отчетат още тази година). Но както и да е, тяхната козметика ми харесва много и ще поръчам, ако са те!

Съвсем скоро ще те поканим на разходка в уханни шафранови полета 🌸, улавяйки нежните отблясъци на залеза... 🌅
Можеш ли да познаеш кой бранд се крие в #лятната ни специална кутия? 🤫✨
a) Saff
b) Avant
c) Yenges
Очакваме твоя отговор в коментарите...

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:40 от Taffta

# 466
Дано да е Saff Heart Eyes изглежда ми обещаващо

# 467
Чакам you are worth it, но снощи мернах това и го поръчах:

Дори и да са 4 шийт маски, ще ми е от полза.

# 468

Сподели какво е, като го получиш 🙏

Чакам и аз с нетърпение вече you worth it. Кога изпращаха?

# 469
You are worth it май изпращаха 14-18.05

# 470
Би трябвало да са 10 шийт маски, аз съм го гледала в Лили този комплект, но не си спомням точно.

# 471

Една мацка качи в групата тази снимка скоро:

# 472
Ясно, истината е някъде там, значи друг от тези видове комплекти е бил с десетте шийт маски...

Междувременно BgBox обявиха лятната кутийка:

Spirit of Summer
лимитирана лятна кутия
PRE-ORDER с доставка от 19ти май
🌞 Специалната лятна кутия на BgBox е тук за вас. Кутията SPIRIT OF SUMMER е вдъхновена от цветовете на слънцето и морето. ⛱ Събрала в себе си 4 висококачествени продукта за лице и тяло на стойност 155лв. 👙Посрещни лятото подготвена и се наслади на здравословен тен и красива кожа. Пълна слънцезащита с 50SPF за цялото семейство.

SPIRIT OF SUMMER 54,90 лв.

*Първите 100 поръчки ще получат безплатен подарък изненада

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 20:26 от Taffta

# 473

Аз винаги съм се чудила как точно им излизат сметките с тези абонаментни кутии… 27 лв и вътре ‘стойност над 300’? Наскоро една приятелка от Англия ми прати снимка на някакъв вътрешен ценови списък за продукти, които се използват точно за такива кутии — било warehouse цени за Англия, и честно казано ми стана неприятно. Става дума за продукти, които и тук съм виждала в разни кутии, но се оказа, че ги взимат буквално за по 3-4 паунда.Тя ми каза, че нейна позната работела в такава кутия там, и имало специални серии на продукти с друг състав, по-евтино производство, правени само за абонаментни кутии. На външен вид същото, но вътре  съвсем различно и редовно изпращали за бг. Пълнеж. Даже нарочно слагат завишени “каталожни” цени, за да изглежда, че получаваш нещо луксозно, а реално качеството било доста съмнително. Та се замислих, че може би и тук е така внасят точно тези евтини версии, лепват им висока стойност на етикета и готово. А ние се радваме, че сме хванали сделка на века… Тук се вижда за mudmasky и able skincare каза че на the balm нещата са по 0,50 и направо не знам.  Бизнес бизнес ама чак пък толкова..

# 474
Аз за български брандове (понеже тяхното производство не е чак толкова голямо) съм чувала, че заделят от маркетинговия си бюджет така да се каже, за да спонсорират тази цена, но пък според мен работи - аз много брандове така открих и си купувам техните продукти, когато ми свършат и няма по кутии.

# 475
Е...много ясно...Марки като Авант и др.съществуват само заради кутиии и са цените им са балон .Аз като св зарибих колко боксове ми минаха през ръцете ,докато се научих да планирам поръчките.Сега взимам само ако нещо в кутията е наложена марка на пазара и системно струва ,още по-добре цели кутии -Saff ,dr Derm,Колагена ,Руми Илиева, Корейски и т.н. даже понякога поръчвам по две и повече .Ей сега слънцезащитите ми излизат супер изгодно на др Дерм ,имам и от Колагена и ще избутам кажи-речи половината лято и повече лято.Имам кремове за два месеца напред и пяна за миене.

# 476
Аз също вече купувам кутии само, ако нещо от кутията така или иначе ползвам, с тези кутии се затрупах с ненужни продукти, шийт маски поръчвм от този сайт, винаги има на добри цени.

Купувам от тук серуми, слънцезащити и много ланеж понеже са ми любимци. Често има промоции, чака се дълго за доставките, но това не е нещо което ми трябва ей сега веднага. Имам шийт маски мноооогоо, взимам всички, и абсолютно всички са много хубави, нямам неизползван продукт. На скин 1004 съм поръчвала какво ли не на медикуб също на ануа си бях взела тонер за 3 евро. Та от там се запасявам редовно.

# 477
Е...много ясно...Марки като Авант и др.съществуват само заради кутиии и са цените им са балон .Аз като св зарибих колко боксове ми минаха през ръцете ,докато се научих да планирам поръчките.Сега взимам само ако нещо в кутията е наложена марка на пазара и системно струва ,още по-добре цели кутии -Saff ,dr Derm,Колагена ,Руми Илиева, Корейски и т.н. даже понякога поръчвам по две и повече .Ей сега слънцезащитите ми излизат супер изгодно на др Дерм ,имам и от Колагена и ще избутам кажи-речи половината лято и повече лято.Имам кремове за два месеца напред и пяна за миене.
Ами да, май си има смисъл да се гледат повече български продукти, поне могат да се проследят и ти идва адекватен пълноразмерен продукт.Корейски само отделно от кутии, че там пък ептен не знам

# 478
Здравейте, взех моята кутика Кибрит и споделям съдържанието.
Много ми харесва и нямам търпение да пробвам PHA пилинга.

Скрит текст:

# 479
Надявах се на кибрит, но този шампоан и балсам не ме грабват. От мен ще е пас.

Общи условия

Активация на акаунт