📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 54 428
  • 692
  •   1
Отговори
# 450
Ако има вече някоя, получила кутийка за м. май, нека сподели! Simple Smile Благодаря!

В инстаграм видях какво е съдържанието, може там да погледнеш. На мен изобщо не ми хареса. Добре, че не я поръчах.

# 451
Аз съм много разочарована от крем дезодоранта на yong fox, който беше в кутията на Др Дерм. Страшни бели следи оставя и трябваше да изхвърля две тениски заради него.
Иначе се двуомя за кутията на кибрит, не знам какво ме спира да я поръчам.

# 452
Кутията на Bellеbox за юни кога ще може да се поръчва 🙄

# 453
Здравейте някой поръчал ли си е кутията на Goodbox за месец май

# 454
Здравейте някой поръчал ли си е кутията на Goodbox за месец май
Аз я поръчах, но все още не е дошла.

# 455
  • Wonderland
Good Box м. май
Скрит текст:

Описание на продуктите:
Скрит текст:

# 456
Good Box м. май
Скрит текст:

Описание на продуктите:
Скрит текст:
не е зле 😊

# 457
Някой получил ли е BG box за месец май?

Вчера дойде и щракнах.
Пих два пъти от чая да ви кажа доста е приятен има вкус на свежи билки, на лимонена трева сякаш. Не съм усетила да има слабителен ефект ( за сега ), но пък усещам засищане. Емулсията на фитокод много ми харесва. Лосиона с дубайски шоколад мирише много яко и бързо попива. Другите неща още не съм пробвала.

# 458
Сбъдна ми се желанието за  Sachajuan, много съм доволна от кутията на Гуд бокс. Практични неща и добри брандове, всичко ще се ползва.

# 459
Само като видях крема за коса и на секундата поръчах. Надявам се в следващите месеци да пуснат и шампоана от серията.🥹 Скраба също ще влезе в употреба, общо погледнато доста силна кутия според мен. Наблягат вече да не са всички за лице и само по едно за тяло и коса. Последните няколко месеца са ми интересни кутиите им на мен. Поръчах и още една кутийка с парфюмче на Sentier. Другите 5 продукта са били в предишни издания, но тогава в комбинациите нещо не ми е било достатъчно да поръчам.

# 460
Кога ли ще обявят лятната кутия на Гуудбокс? Всяка година колежките ми я взимат за рожденият ден, който е след 20 дена. Би трябвало да я обявят вече, ако е като предните две години ще я взема пак😃

# 461
Маската за коса на "Морава Балм" от кутията на Harmony е разкош!

Обещава блясък, и го постига. Косата ми е чуплива, много гъста, но с тънък косъм. В момента е жизнена и жива, блестяща като свила (каквито са красивите коси в приказките).

Заливат се блокчетата с вряла вода, бърка се енергично в продължение на няколко минути, докато се разтворят напълно - и това също много ми харесва, защото по някакъв начин съучастваш в магията Heart

За пръв път разбирам и оценявам какво значи "мека коса" - още докато я плакнех, преди да нанеса шампоан, усещах изключителна мекота между пръстите, такова нещо аз и с продукти на прехвалените Керастаз не съм постигала. Пишеше, че не е необходимо да се ползва балсам, и действително - изобщо не е нужно. Браво.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 00:13 от Cassius

# 462
Много съм доволна и аз от кутийката на GoodBox, последно съм поръчвала месечна от тях през януари 2024, и след това една Apicia и Nostrum тази година, но тази ми допада, всичко ще ползвам този път!

Маската на Морава я имам от една кутия и така и не съм я отворила, но сега като чета Cassius щя взема да я вадя от запасите Simple Smile те нали са за това Wink

# 463
Като са запаси, които си чакат реда, да погледнете срока на годност (знам, знам, че е излишно напомняне).

(Подсеща ме това за нещо от много, много отдавна - от времето, когато на Женски пазар продавачите хвалеха стоката си на висок глас: "аййййде на пресния магданоз, две връзки за лев-че!", или - "обувки, обувки, два лева чифтаааа" и подобни. И някакъв човечец, циганин, снове насам- натам - продава тебешири против хлебарки. Нито производител упоменат, ни срок на годност. Като един бдителен гражданин питам: "Да не са с изтекъл срок на годност?"  И възмутеното отсреща, дълбоко обидено - "Кааак ще са с изтечен срок на годност тебеширите бе, госпожо!.." Simple Smile)

Taffta, кажете после, моля, дали Ви е харесала маската. Аз си поръчах голямата им кутия - с твърд шампоан, балсам, същата маска, барче скраб за тяло и измивното за лице.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 11:23 от Cassius

# 464
Поръчах си и аз Гудбокс, изкушихте ме ☺️. Междувременно чакам кибрит другата седмица и после с нетърпение чакам летните кутии.
Кибрит готвят нова кутия, като гледам коментарите най-вероятно ще бъде със Saff. Може ли отзиви за марката, до сега не съм използвала техен продукт ☺️
Забелязах, че се обринах и получих петна от серума City Cocoon, който беше в кутията за Април на  бгбокс. Някой друг с такъв проблем има ли 🤔

Общи условия

Активация на акаунт