📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 367
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Много жалко! Не знам аз ли имам нереални очаквания, те ли наистина са супер безотговорни, но доста подобни мнения прочетох, не сме единствените разочаровани! То нищо фатално не се е случило, всеки греши, предполагам имат много абонати и се допускат грешни, но би могло да има и коригиращо, компенсиращо поведение, подходящо отношение, а аз не видях нито извинение, нито нищо. Ако не ми предложат да поемат доставките, които ми нахакаха излишно от небрежност, няма да си взема кутиите!

# 436
  • Пловдив
Поръчах си юнската кутия на Бгбокс, от 6-7 месеца сигурно не съм поръчвала кутия, звучи ми добре:
🌞За слънчевия месец ЮНИ сме подготвили ТОП марки, за да очаровате лятото. 🎁 През първия летен месец ще откриете 5 козметични продукта на стойност 105лв. 🤩 Любимите Shimani с нежна грижа с COLLAGEN Reform®; Премиера на плажен продукт от Kiflab; Продукт за тяло от BIOBAZA; Пробиотик и пребиотикт за лице - здравословен баланс на кожния микробиом от български бранд.

# 437
  • София
Много жалко! Не знам аз ли имам нереални очаквания, те ли наистина са супер безотговорни, но доста подобни мнения прочетох, не сме единствените разочаровани! То нищо фатално не се е случило, всеки греши, предполагам имат много абонати и се допускат грешни, но би могло да има и коригиращо, компенсиращо поведение, подходящо отношение, а аз не видях нито извинение, нито нищо. Ако не ми предложат да поемат доставките, които ми нахакаха излишно от небрежност, няма да си взема кутиите!

След 15-то число на месеца не може да се правят допълнения към кутията. Аз съм абонирана, онзи ден поръчах новата книга с порезки и писах в бележката към поръчката ако може да дойде с майската кутия. Вчера ми звъннаха от офиса на Charly Wilde и казаха, че понеже някои кутии вече са пратени, няма да могат да ми я сложат в една доставка и предложиха да я обединим с юнската кутия (което и приех). Ще кажа дали доставката е безплатна тогава. Предишни пъти съм си плащала и двете доставки също, но винаги ползвам промокода от споделяне на коментар в сайта им, с който падат проценти от общата цена и доставката излиза почти безплатна Simple Smile

# 438
Надявам се да не забравят какво сте се разбрали и да постъпят коректно! Аз също бях подготвена ако майските кутии се изпращат след няколко дни да дойде първо едната поръчка, после другата и щях да си ги плащам отделно, проблемът се случи от това, че през 5 минути регистрираха двете кутии в две отделни поръчки с две доставки - до един и същи човек, офис и телефонен номер! Аз не мисля, че това да сложат две кутии в един плик е много сложно и изисква заявка 15 дни по-рано, още повече че нямат дни разлика в изпращането им, а само 5 минути. Много утежнено се случват работите, за неща които трябват да радват. Не ми харесва този подход към клиентите!

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 22:51 от Aниka

# 439
Според мен много драма за нищо. Не че защитавам кутията на Чарли - те провят много глупости, ама…

Повечето сайтове са автоматизирани - всичко е почти автоматизирано - влиза поръчка, товарителницата се генерира автоматично, фактурата се генерира амтоматично, автоматично излиза на служителите по складове да обработят, куриера минава, взима, изпраща. За да се обединят поръчки ръчно трябва да  се коригира всичко по пътя. Аз съм правила поръчки от About you, Fashion days и тн. с минути разлика, познайте дали някой ми обърна внимание.

# 440
Всичко е така и дано такива да са ни проблемите! дразнещо е, че писах, звънях, но никой изобщо не ме отрази да каже поне видяхме, не видяхме, съжаляваме, не съжаляваме Simple Smile

# 441
Поръчах си юнската кутия на Бгбокс, от 6-7 месеца сигурно не съм поръчвала кутия, звучи ми добре:
🌞За слънчевия месец ЮНИ сме подготвили ТОП марки, за да очаровате лятото. 🎁 През първия летен месец ще откриете 5 козметични продукта на стойност 105лв. 🤩 Любимите Shimani с нежна грижа с COLLAGEN Reform®; Премиера на плажен продукт от Kiflab; Продукт за тяло от BIOBAZA; Пробиотик и пребиотикт за лице - здравословен баланс на кожния микробиом от български бранд.
Да и аз, интересно и различно звучи. Тази кутия и гуудбокс най си заслужават откъм попадения и съотношение цена-качество според мен. Поръчах си и от калъфките на бгбокс - доволна съм, нежни и красив цвят.

# 442

Ако е пристигнала, може ли да снимате съдържанието?

# 443
  • Пловдив
Ще пристигне юни, сега пращат майската.

# 444

Много мило, че картичката е надписана на ръка.

Ароматът на парфюмното олио е като на едновремешните вносни дъвки  Heart Само дето освен чисти растителни масла, е упоменато, че съдържа точно това - парфюм (а не ароматът да произлиза от вложени в състава етерични масла от ванилия и мандарина...)

Протеиновата маска за коса са пет симпатични блокчета - производител са "Морава Балм", не съм ги чувала досега.

Колагеновите прахчета - освен да добие представа човек за вкуса, за друго няма как да състави мнение, защото са за два дена.

Покрай първата им кутия се запалих по ароматни свещи и накупих от различни български производители. Да видим като как ще е този пясъчен восък. Пише, че е "изцяло натурален продукт, получен при обработка на палмово масло. Биоразградим, възобновяем и безопасен за природата. При горене не пуши и не отделя канцерогенни вещества". Ама палмово масло... Ще се осведомя : )

Показах ви. Честит празник! Събирам сергийката и сядам да си допия сутрешното кафе на спокойствие.

PS: Абе мила работа:

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 10:36 от Cassius

# 445

Много мило, че картичката е надписана на ръка.

Ароматът на парфюмното олио е като на едновремешните вносни дъвки  Heart Само дето освен чисти растителни масла, е упоменато, че съдържа точно това - парфюм (а не ароматът да произлиза от вложени в състава етерични масла от ванилия и мандарина...)

Протеиновата маска за коса са пет симпатични блокчета - производител са "Морава Балм", не съм ги чувала досега.

Колагеновите прахчета - освен да добие представа човек за вкуса, за друго няма как да състави мнение, защото са за два дена.

Покрай първата им кутия се запалих по ароматни свещи и накупих от различни български производители. Да видим като как ще е този пясъчен восък. Пише, че е "изцяло натурален продукт, получен при обработка на палмово масло. Биоразградим, възобновяем и безопасен за природата. При горене не пуши и не отделя канцерогенни вещества". Ама палмово масло... Ще се осведомя : )

Показах ви. Честит празник! Събирам сергийката и сядам да си допия сутрешното кафе на спокойствие.

PS: Абе мила работа:

Тази маска на Морава е направо страхотна според мен! Ми алото лято беше в една кутия Парадокс Бокс, в която имаше големи попадения, жалко, че не просъществува.
Та маската е много, ама много добра наистина (поне за моята коса). На мен ми стигаше бонбонче и половина мисля за фина коса до раменете.
Нямах особени очаквания към нея, може би заради опаковката. Трябва да призная, че съм ужасен сноб в тази посока и това много ми влияе на първото впечатление. Обаче определено съм била оборена неведнъж.

# 446
Много се радвам, щом е така. Аз пък им разглеждах сайта и другите продукти и много ми харесват. Възнамерявам да поръчам скраба за тяло, от единия от двата вида почистващи за лице и от балсамите за устни. А ако маската и за моята коса се окаже добра, ще опитам и от твърдите им шампоани и от балсамите. Благодаря, Оля, че споделихте впечатление.

# 447
Някой получил ли е BG box за месец май?

# 448
Някой получил ли е BG box за месец май?
Утре са доставките.
И имат разкрит продукт за юни

# 449
  • В морето
Ако има вече някоя, получила кутийка за м. май, нека сподели! Simple Smile Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт