📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 276
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • В морето
Бг бокс бяха пуснали в кутия този продукт, много ми харесва, ползвам го като маска.

Това беше топ продукт! По някаква грешка се озовах тогава с 3 кутии и само него съм ползвала, имам за един последен път. Аз го ползвам като маска преди измиване - на суха коса, около 30 мин. и го ползвам преди всяко миене на косата. Имам плътна гъста боядисана изсветлена коса с дължина под раменете, която скъсих заради едно неприятно заплитане, но осезаемо започна да расте по-бързо след употребата на този продукт и повече не съм имала проблеми със заплитане след миене.
Като цяло BgBox имат някои страхотни попадения от време на време, които аз лично надали бих посегнала да купя, ако просто така ги видя в магазин. Едно масло за около очи с лавандула на Rivana, вече няколко опаковки купувам и ползвам винаги преди крема, на Phytocode почистващ лосион за лице - страхотен също, Shimani имаха, и още доста добри неща.

# 421
Ооо кремът на Шимани се оказа, доста добро попадение. Ползвам го всяка вечер, даже купих втора кутия.

# 422
# 423
Поръчах Good Box още щом я обявиха, защото искам да пробвам френския серум (Seasonly) и макар че изобщо не харесвам блясъци, не съжалявам. Надявам се останалите продукти да ми харесат. Ще се радвам соленият ефект за коса да е Sachajuan Ocean Mist, но може да са ми много смели мечтите.

# 424
И аз ще си поръчам на good box кутията, обичам такъв блясък за тяло. Нещата на nostrum засега ми харесват и смятам, че и това ще е попадение. Такива спрейове за коса за ефект за след плаж не съм имала сполучлив опит засега.
Май повечето няма да имат кутии юни и юли месец.

# 425
  • В морето
Този път и на мен ми допада кутията на GoodBox и аз поръчвам, жалко само че серумчето е 15 ml, но въпреки това ще поръчам.
На Nostrum взех кутията и много ми харесаха продуктите.

# 426
  • Пловдив
Някой ако иска да го отърва от bb на dr derm, моля да ми пише.
Не искат 🙂 и аз очаквах да се включи някое момиче, като писах.

# 427
Някой ако иска да го отърва от bb на dr derm, моля да ми пише.
Не искат 🙂 и аз очаквах да се включи някое момиче, като писах.

Никой не си дава неговия! Поне се успокоявам, че още не са пуснали обява с последни кутии. Grinning

# 428
Въпрос към тези, поръчали кутията за рождения ден на you are worth it - имате ли потвърждение на мейл за поръчката?
Аз не намирам такова.

# 429
Аз имам, но е в Спам.
А дали са разкрили втори продукт?
Въпрос към тези, поръчали кутията за рождения ден на you are worth it - имате ли потвърждение на мейл за поръчката?
Аз не намирам такова.

# 430
Здравейте, искам да споделя неприятното си изживяване с Charly Wilde. Малко предистория - абонирах се за няколко книжни кутии, другите търговци ми се обадиха да се запознаем, да потвърдят, за да има някакъв личен момент в общуването, да пожелаят приятни мигове с кутиите. От Чарли Уаилд ни вест ни кост, но няма нищо, направих абонамент, като първа ще получа майската бройка, в последствие пуснаха и априлската си кутия под ново име и възможна за поръчка - поръчах и нея и записах мейл да обединят пратките, за да не плащам две доставки / в последствие видях, че поръчки над 69 лв са с безплатна доставка/ и на фона на всичко това, вечерта към 19:00 получих съобщение от Еконт, че са регистрирани две пратки от тях, отделни, всяка с такса доставка… Звънях два пъти на телефона, мейл писах - нищо. Не става въпрос за 9-те лв, всичко е толкова скъпо вече, че ще ги прежалим и тези 9 лв, но неадекватността в отношението към клиента е обидно. В крайна сметка съм се абонирала за тези кутии, за да ме радват, а не да се ядосвам жестоко, че се отнасят грозно! Смятам, че и без да им пиша е логично да ги изпратят заедно, поне с една такса доставка! Да не говорим, че имат и безплатна такава, над определени пари.. ако не са сигурни какво да направят-да звъннат, какво толкова?!

# 431
Според мен проблемът е, че зад някои от кутиите стоят 1-2ма човека ( често това дори не им е основно занимание ). Явно толкова хора са достатъчно за рекламиране и определяне на месечната кутия, но не и за обработката при повече поръчки и тотално сгромолясва обслужването и отделянето на внимание на клиента. Познавам едни от собствениците на подобна кутия и те са живо доказателство за това.

TheTechGirl Благодаря ти, точно в спам е било! Успокоих се Simple Smile

# 432
А някой има ли мнение за книжни кутии, освен за Чарли.

# 433
Зависи какви нужди и интереси имате, съдържанието сами го оценявате, спрямо себе си, всички имат по-стари разкрити кутии и може по тях да се прецени.  Отношението на екипа стоящ за кутиите е друго нещо. Аз очаквах, че хората отговорни за такива забавни и вдъхновяващи неща, ще са ведри, отзивчиви.. уви с Чарли не е така, но пък екипът на Даян Шаер беше много любезен, Otter  Crate също. Към тях нямам забележки, напротив, съвсем в духа на това, което предлагат са!

# 434
  • Варна
Charly Wilde са много зле. Бях писала, че ми изпратиха поръчката на някъде си. А беше уж безплатна доставка, но трябваше да плащам да ми я пренасочат. Даже не съм се занимавала да се свързвам с тия идиоти. Повече никакви поръчки от тях няма да правя.

Общи условия

Активация на акаунт