📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 294
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • В морето
Интересни новини от BgBox:

Лято 2025
#ОткрийСлънчеватаТайна
Скоро ще разкрием тайната, скрита в нашата нова лимитирана кутия.
Селекция от внимателно подбрани съкровища, които ще се погрижат за кожата ти преди, по време и след слънцето.
Следи ни, защото количествата ще са ограничени - и повярвай ни, ще искаш да си сред първите!

# 406
Goodbox-a не ме грабва на първо четене. Любопитен ми е само продукта за коса, тъй като моята е на леки вълнички и от морската вода винаги става много хубаво накъдрена, нищо, че ходя на море веднъж в годината Grinning

# 407
  • Русе
Goodbox-a не ме грабва на първо четене. Любопитен ми е само продукта за коса, тъй като моята е на леки вълнички и от морската вода винаги става много хубаво накъдрена, нищо, че ходя на море веднъж в годината Grinning

Аз по същия начин. Направо къдрава става. Иначе през останалото време е леко чуплиеа . А какво ползвате през годината за косата си какво продукти? Защото аз в момента се опитвам да засилят формата на чупките и залитам повече към продукти за къдрава коса .

# 408
  • Пловдив
Някой ако иска да го отърва от bb на dr derm да ми пише.

# 409

Аз по същия начин. Направо къдрава става. Иначе през останалото време е леко чуплиеа . А какво ползвате през годината за косата си какво продукти? Защото аз в момента се опитвам да засилят формата на чупките и залитам повече към продукти за къдрава коса .

Аз много се мъчих с моята коса докато намеря гел, който ми харесва

Имам твърда и с ниска порьозност и съхне 100 години ако не е изправена с четка

Най-накрая ми харесва на Lola Rio ( от златна рибка го взех)

Иначе аз пробвах такива солени спрейове и не е моето, много суха и груба коса се получава, а аз обичам да е мека и лъскава.
Те като цяло имат и матиращ ефект

Гледайте едно видео как става косата с тактв спрей преди да пробвате, че на мен не ми хареса и само си загубих парите.
Реално идеята е наистина такава рошава, леко твърда коса да стане, което е красиво но на мен самото усещане ми беше все едно косата ми е мръсна Persevere

# 410
Момичета, тъп въпрос, ама....как ползвате скраба за тяло на SNB - на мокра кожа или на суха?

# 411
  • В морето
Момичета, тъп въпрос, ама....как ползвате скраба за тяло на SNB - на мокра кожа или на суха?

Аз винаги само на мокра кожа използвам скрабове - и за лице, и за тяло.

# 412
Мисля си че като цяло на суха кожа не трябва да се ползва скраб, така съм се надирала преди по този начин.

# 413
Благодаря, и аз така съм правила досега, но ми направи впечатление, че на упътването пише, че се слага в дланите и се втрива с масажни движение, а после се изплаква. Никъде не пишеше на мокра кожа и се зачудих.

# 414
Под душа на влажна кожа и с изплакване Simple Smile

# 415
Здравейте, и аз си взех кутията на Cosmetics Bulgaria, за да изпробвам нашумелият bb крем. Трябва да призная, че останах много приятно изненадана от текстурата и цвета, който наистина се слива с цвета на кожата на лицето. Единствено ароматът му ми идва малко силен, но като цяло ми хареса много.
Скрабът го пробвах, на мокра кожа, и наистина е много хубав, страхотен аромат. От останалите продукти не съм използвала слънцезащитата на dr derm, но имам запаси от други марки и за сега няма да го отварям.
Ако не устоя, планирам да си поръчам още една кутия, защото цената на този bb крем е почти колкото на кутията.

# 416

Аз по същия начин. Направо къдрава става. Иначе през останалото време е леко чуплива . А какво ползвате през годината за косата си какво продукти? Защото аз в момента се опитвам да засилят формата на чупките и залитам повече към продукти за къдрава коса .

Не съм намерила продукт, който да ми прави косата като след плаж. Имаше солени спрейове, но моите впечатления са същите като на TheSick3ss - суха, груба, трудна за разплитане ми става косата от тях (а не е такава след море, примерно)

За момента ползвам това и съм супер доволна  - много мека прави косата и успешно замених Ми Аманте крема:

Има го и по други места, но поръчвам с кутиите или с промо кода на фейсбук групата!

# 417
  • Пловдив
Бг бокс бяха пуснали в кутия този продукт, много ми харесва, ползвам го като маска.

# 418
А пък при мен /тънка, боядисана, чуплива коса/ не правеше абсолютно нищо.
Бг бокс бяха пуснали в кутия този продукт, много ми харесва, ползвам го като маска.

# 419
  • Пловдив
Моята е тънка, боядисана и права. Нанасям само по дължината и стоя около 30 минути, заедно с тонера. При мен я омекотява, то зависи и кой какъв ефект търси де, беше хубаво да уточня 🙂 иначе и ароматът му много ми харесва, но аз обичам "миризливи" продукти.

Общи условия

Активация на акаунт