📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 303
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
И аз взех кутийката на Cosmetics Bulgaria и Birthday box на You are worth it. Simple Smile
+1

# 391
Отдавна не ме е вълнувала кутия, и аз поръчах кутията за рождения ден с маската.

# 392
  • В морето
Ще споделя и аз нещо относно последните кутии. За бранда Dr. Derm не бях чувала преди да прочета тук във форума през миналата и по-миналата години. Обаче все прехвалени неща чета и леко бях скептична и не съм ги купувала, сега обаче се налага и аз да ги похваля Simple Smile. После в някои кутии сложиха слънцезащита, хиалуронов серум и още нещо, не помня какво даже. Та тогава изпробвах за първи път. Слънцезащитата изобщо не ми хареса - бели следи, не попива, тежка работа, не бих я купила, само за тяло съм оставила да ползвам. Но сега като пуснаха тази кутия заради Wooden Spoon реших да я взема.

Кремът BB+CC е наистина уникален продукт, до този момент не бях срещала подобна формула, това е най-доброто, което съм слагала на лицето си с цвят. Каквото и да кажа ще е малко. Просто ще взема още една кутия, че после 45 лв. само за крема няма да ми се дават, а ексфолианта също е много хубав и с удоволствие ще ползвам.

# 393
  • Пловдив
Това за мен е единствената слънцезащита, която не оставя бели следи и попива максимално, без да утежнява. За разлика от всички, които съм ползвала от аптечната мрежа и са много по-тежки и лепнещи.
И го казвам като човек с комбинирана кожа и полагаща други продукти върху нея.

# 394
Слънцезащитата и за мен е супер, писала съм.Много лека, не ми оставя следи и не мазнее.С мазна кожа съм, зряла, и на повечето аптечни марки препаратите ми запушваха порите.
Освен др.Дерм, ползвам една корейска на Beauty of jolsen, и на ДМ.

# 395
  • В морето
Да, явно наистина е въпрос на кожа и останалите продукти, които се ползват. Аз от известно време използвам слънцезащита на корейски брандове и съм доволна от усещането и резултата, в момента Dear Klairs, имам и на Trimay и By Wishtrend чакащи Simple Smile Кожата ми е чувствителна, суха, става към нормална през лятото, използвам около 10 продукта като започна с дву-стъпково миене и завърша със слънцезащита.

# 396
  • Бургас
Някой знае ли кой е разкритият продукт от белбокс?

# 397
Здравейте! И аз днес взех своята кутия от Cosmetics Bulgaria. Поръчах я заради продуктите на Wooden spoon, които много харесвам и съм доволна. Продукти на Dr. Derm не съм използвала досега, но се надявам слънцезащитният крем да ми допадне. ББ крем не ползвам и единствено той ми е излишен в цялата кутия.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 12:14 от Не се сърди, човече

# 398
Harmomy box пуснаха втората кутийка:

Пишат, че ще е "селекция от 6 изящно подбрани продукта за тялото, кожата и душата".
Засега са знайни две от нещата, които ще съдържа:

"Първото бижу в кутията е Парфюмното олио “Ванилия и Мандарина” от So simple natural cosmetics  – копринена симфония от масла, която оставя кожата хидратирана, сияйна и ухаеща на топла сладост.

Следва Bo:Fi Серум-бустер с пептиди и колаген от Shimani – висока наука в нежна капка. За кожа, която сияе, стяга се и се чувства обгрижена.""

На мен много ми хареса подбора на продукти в първата им кутия, много. Свещта е останала почти на дъното, паля, като си правя вечер от чая. На Алтея шипковото масло е хубаво, розовата вода употребих цялата, не съм стигнала още до нощния крем на Сафф...
Известно време след получаване на кутията ми бяха изпратили кратка анкета, след попълването на която ми предоставиха еднократен код за 10 % отстъпка, който приложих при поръчката сега.

На Shimani бустера срванително често си поръчвам от Pick N'Dazzle - познавам ги от една отдавнашна кутия на Кибрит. Помня, че тук имаше негативни отзиви за тази им серия, но при мен реакция на непоносимост от кожата не е имало - ползвала съм въпросния серум и крема за лице. Единственото, което ми е странно е ароматът на серума - леко докарва като на горчиви бадеми.

So simple съм ги заглеждала, но никога не съм поръчвала. Чакам сега с нетърпение да покажат какви ще са останалите четири продукта.

PS: Ама то имало загатнато и за останалите неща, ама кой да види...

"А какво още крие кутията? Загатваме само…
- Неустоим аромат на ванилия и уют
- Възстановяваща грижа за косата с протеини
- Допълнителна доза колаген за сияние отвътре
- Ежедневна пяна с витамин C, която буди кожата"

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:09 от Cassius

# 399
  • В морето
Кибрит са обявили два продукта от кутийка май - нов продукт с SPF от Elfeya, не познах, че ще е продукт на C.L.L.C., както си мислех в началото.

# 400
За съжаление явно аз съм от малкото, които ВВ+СС крема на д-р. Дерм не се харесва. Имах големи надежди и очаквания, но уви, не е моето нещо явно. Цвета е много тъмен, не го очаквах. Стои с един опушено розов оттенък? и аз не съм сигурна как да се изразя. Не съм с много бледа кожа, но явно за това идвам твърде светла. Аромата много ми харесва, но до там. Но скраба за тяло е уникален.🙂

# 401
За съжаление явно аз съм от малкото, които ВВ+СС крема на д-р. Дерм не се харесва. Имах големи надежди и очаквания, но уви, не е моето нещо явно. Цвета е много тъмен, не го очаквах. Стои с един опушено розов оттенък? и аз не съм сигурна как да се изразя. Не съм с много бледа кожа, но явно за това идвам твърде светла. Аромата много ми харесва, но до там.

Когато нанеса повече, при мен също личи и тъмнее. Но когато сложа съвсем малко, слива се идеално с тена на кожата и стои чудесно. Като казвам малко - дори не цялото количество от едно натискане на помпичката. Под него нанасям слънцезащита, защото с толкова малко от ВВ крема - няма как да разчитам. А за да се разнесе добре, слагам го още докато е влажна кожата от SFP-крема и предишните серуми, кремове и прочее.
Дайте му още един шанс : )

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 14:57 от Cassius

# 402
За съжаление явно аз съм от малкото, които ВВ+СС крема на д-р. Дерм не се харесва. Имах големи надежди и очаквания, но уви, не е моето нещо явно. Цвета е много тъмен, не го очаквах. Стои с един опушено розов оттенък? и аз не съм сигурна как да се изразя. Не съм с много бледа кожа, но явно за това идвам твърде светла. Аромата много ми харесва, но до там. Но скраба за тяло е уникален.🙂

И на мен не ми хареса крема, а поръчах кутията главно заради него. Усещам щипане по кожата си след като се намажа и не стои изобщо естествено на лицето, все едно съм сложила много фон дьо тен. Няколко пъти си сложих, но ефекта е все такъв Sad Определено не е моя продукт за лице.

# 403
# 404
  • Стара Загора
И аз поръчах кутията на Соsmetics. На първо четене/проба ББ крема ми допадна много...лека консистенция, добре се разнася...и като цвят за лятото ще е ок. Леко силен аромат, който ми напомня някой парфюм, което за мен не е проблем, но някои може да ги дразни.
Слънцезащитата не съм я пробвала, но никога не е излишна.
Скраба, и продуктите на Wooden spoon ще влязат със сигурност в употреба.
Така че, аз съм много доволна от кутията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт