📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 311
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
А от Cosmetics Bulgaria писали ли са кога се очаква тяхната кутия в продажба и разкривали ли са нещо?

Току-що получих имейл, кутийката е вече налична:

Съдържа:
1. Слънцезащитен крем за лице със SPF50 от Dr. Derm Professional 50 мл.  Срок на годност: 01/27

2. Адаптивен BB+CC крем за лице със SPF50 от Dr. Derm Professional 30 мл.  Срок на годност: 10/27

3. Био слънцезащитен лосион за лице и тяло със SPF50 „Sweet Mango“ от Wooden Spoon 100 ml. Срок на годност: 01/27

4. 100% натурален крем-дезодорант “Young Fox” Wooden Spoon 40 мл. Срок на годност: 10/26

5. Луксозен скраб за тяло със златни частици “Marine Mist” SNB. Срок на годност: 03/28

Сроковете на годност и че са ги упоменали - добре. Че са включили новия продукт на Dr. Derm - адаптивният BB крем, добре - трябва да го полуляризират, очаквах да е в кутийката.

Ала буди недоумение у мен защо три от пет артикула в една кутия са слънцезащити... Да, вярно, BB+CC кремът е не само за здравето на кожата, а и разкрасяваща грижа. Но можеше да са подбрани разнообразни неща, такива, които да се допълват едно друго и да работят в синергия. А не да се преповтарят по предназначение.

Аз ще съм пас. А я чаках.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 09:25 от Cassius

# 376
За мен е супер кутийката, защото идва лято и слънцезащитата може да се ползва от цялото семейство. Харесвам много слънцезащитния крем на dr. Derm и го използвам целогодишно. Този на wooden spoon не сме го пробвали, но козметиката им е чиста и ще го ползвам за детето. Надявам се, че работи добре.  Young fox ни е любим с щерката. Върши много добра работа срещу миризмата при изпотяване. BB крема така или иначе мислех да си го взема. Така, че кутийката идва точно навреме:)

# 377
Вече поръчах кутията! За мен е супер, така или иначе щях да поръчам СС крема 🥰

# 378
ОООоо! Надмина очакванията ми! ❤ Страхотен подбор!

Добре, че споделихте, че събирам багажи и можеше да пропусна!

За мен тази слънцезащита идва точно навреме! На малкия не съм купувала - ще ползвам на Wooden Spoon, от есенната им кутия, с каквото се бях заредила ми свършва, а BB крема го поръчах и е страхотен, но никога не разчитам на слънцезащита само от грим продукт, защото винаги нанасям сравнително малко.

Уцелили са ме и с дезодоранта на Wooden Spoon - харесвам най-много сребърния и този с лисицата! Този скраб на SNB не съм го пробвала, но техния с какао и растителни масла ми е любим, аронията също е супер, та очаквам само хубаво и тук.

Поръчана! ✅

# 379
Хора...не мога да намеря кутията със слънце защитата...моля ви метнете линк...Аз ли съм кьорава ,не я виждам на сайта ...

# 380
Хора...не мога да намеря кутията със слънце защитата...моля ви метнете линк...Аз ли съм кьорава ,не я виждам на сайта ...
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/liatna-kutiia-ot-glava … dQ6JOChng1YKL-BtA

# 381
И аз смятам, че подборът на Козметикс България е супер!
Бб кремът най, ама най- точно прилягащият ми тониран продукт до сега. Не знам дали цветът ми е толкова добре или е толкова адаптивен, обаче ми е като втора кожа, без изобщо да си личи, че съм гримирана.
На слънцезащитата на wooden spoon се радвам и веднага отива за децата. Всяка година взимам техните за малката. Тази с манго не сме пробвали. Дезодорантите им също много ги харесвам.
Слънцезащитата на Д-р. Дерм си е супер и си я ползвам с удоволствие.
А SNB са ми голяма слабост. Скрабът ми идва точно навреме. Преди дни ми свършиха запасите, а този е доста голям.
По принцип кутии от типа “От глава до пети” най- много ме радват, есенната им беше страхотна.

# 382
Много интересно звучи. Благодаря.
Последно преди половин година поръчах. Сега взех и нея и You are worth it, за рожденния им ден ,която е.

# 383
Благодаря, че казахте за You are worth it - не знаех, че са пуснали кутия. Този път поръчах, и то две - четох добри отзиви за маската за коса на SHISEIDO. Надявам се и останалите четири продукта, които ще включат, да са специално избрани - като за рожден ден : )

# 384
Момичета, и аз благодаря, че споделихте! Поръчах и двете - you are worth it и тази на Cosmetics Bulgaria. Simple Smile

# 385
  • ту тук, ту там
Аз вече получих Cosmetics Bulgaria. По принцип поддържам слънцезащитата на Др.Дерм, щях така или иначе да поръчам тонирания крем, така че за мен си е шестица от тотото. 😍

# 386
И аз взех кутийката на Cosmetics Bulgaria и Birthday box на You are worth it. Simple Smile

# 387
Аз ще успея да си получа моята кутийка на Cosmetics Bulgaria чак след празниците, но вече нямам търпение, а хем знам повечето от продуктите!🥰

# 388
You are worth it 14-18 май ли ви дава доставка?

# 389
You are worth it 14-18 май ли ви дава доставка?

Да

Общи условия

Активация на акаунт