📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 332
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Отговора на Кибрит, относно сроковете на серума на Youthiful:

*Съжалявам за ситния шрифт, не знам как да го оправя от прикачен скрийн шот..

# 361
Това знам и аз за тези срокове, не е инцидент.

Иначе за шрифта - от скрийншота даваш копи на текста  и тук го пействаш.

# 362
Ай, идат две нови издания! Heart

Cosmetics Bulgaria:

И втора кутийка от Harmony box:

(аз съм много доволна от първата им)

# 363
Като знам българите какви са тарикати и все да минат покрай правилата,въобще няма да се изненадам сроковете на годност да са актуални на шишетата (декември 2024 ли беше?). Тоест не са със супер изтекъл срок на годност,да речем,че е голям проблем и потребителките ще се натровят от един серум,който е изтекъл преди 2 месеца.
Особено за непопулярна марка,няма да е изненада да имат застояла козметика,която да пласират по кутии. Нали затова са основно кутиите и не се случва за първи път нови етикетчета върху стари такива..Даже сега като си спомням,поне 2-3 пъти е имало такива оплаквания.
Разбира се, възможно е напълно да греша,но мисълта ми е,че опцията Кибрит да замазват положението е съвсем реална.

Също така нали не очакваме Кибрит да си признае 'Да,продуктите ни са с леко изтекъл срок на годност, но какво от това?"

# 364
Реших да пиша на въпросните Youthiful, но нямам отговор…. Все пак нищо, че пречи на Сантра да излъже в отговора, за да не изложи кибрит и бранда си..

# 365
  • Пловдив
Реших да пиша на въпросните Youthiful, но нямам отговор…. Все пак нищо, че пречи на Сантра да излъже в отговора, за да не изложи кибрит и бранда си..

100 % са се наговорили да казват едно и също. Но наистина не пречи да драснете. Да видим те как ще замажат.

# 366
  • В морето
GoodBox ще пускат ново издание, обявили са Nostrum. Имате ли идея какво ще бъде?

# 367
Маска за коса, околоочен крем,душ гел,хидратиращ крем и мисля,че крем за коса без отмиване.

# 368
  • В морето
Маска за коса, околоочен крем,душ гел,хидратиращ крем и мисля,че крем за коса без отмиване.

Добре ми звучи, а познат ли ви е бранда, ползвали ли сте продуктите им?

# 369
Ето я. Не ме изкушава мен.

# 370
За първи път го чувам този бранд. Сякаш и мен не ме грабва.

А от Cosmetics Bulgaria писали ли са кога се очаква тяхната кутия в продажба и разкривали ли са нещо?

# 371
Ето я. Не ме изкушава мен.
На мен тук ми харесва подбора на продукти, два за коса, два за тяло и един за лице, но бранда не ми е познат.

# 372

Вчера на представянето на кутията имаше снимка с тези 5 продукта, сега гледам,че 4 от тях са различни и аз лично предпочитах да са тези,които изброих вместо 2 неща за коса, 2 неща за тяло..Не е маркетингово добре на представянето на нов бранд да се дублират продукти.

Аз съм пас.

# 373
Кибрит няма да имат кутии юни и юли. Подсказки за майската

# 374
  • В морето

Вчера на представянето на кутията имаше снимка с тези 5 продукта, сега гледам,че 4 от тях са различни и аз лично предпочитах да са тези,които изброих вместо 2 неща за коса, 2 неща за тяло..Не е маркетингово добре на представянето на нов бранд да се дублират продукти.

Аз съм пас.

Да, първото Ви описание с околоочен и хидратиращ ми звучеше много по-добре, иначе тук двата серума са ми интересни и ще помисля.

Общи условия

Активация на акаунт