📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 316
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Някой получи ли Кибрит?

# 346
Някой получи ли Кибрит?

След около час ще го взема, ако никой до тогава не е споделил съдържанието, ще кача снимка Wink

# 347
Някой получи ли Кибрит?

След около час ще го взема, ако никой до тогава не е споделил съдържанието, ще кача снимка Wink
Благодаря!

# 348
Кибритчето🥰

# 349
Страхотна кутия този път за Кобрит според мен. Всичко ми харесва и бих пробвала.

# 350
За май месец има ли нещо подсказано?

# 351
Не е изобщо лоша кутията. Доволна съм от Кибрит този месец 🥰
Ето и  sneak peek за май

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 12:45 от BilyB

# 352
Благодаря за sneak peak-a Simple Smile Много се радвам, че започва сезонът, в който пускат продукти с spf, за блясък…вече ми поомръзват. Още не мога да изхабя тези от предни сезони:grinning:

# 353
  • Wonderland
Good box м. Април
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:

# 354
Тъкмо си взех Кибрита.  Парфюмчето е доста приятно като за моята кожа, ще се ползва. Мистът не ми е нещо особено. Другите продукти изглеждат интригуващо, практични са, но ще чакат ред, че имам да довършвам стари.

# 355
  • В морето
Този продукт с SPF ми изглежда да е от C.L.L.C. отново, като миналата и по-миналата година, но дано не е така и да е нещо различно.

Не е изобщо лоша кутията. Доволна съм от Кибрит този месец 🥰
Ето и  sneak peek за май

# 356
Youworthitbox:
(ako
е качена не съм
видяла)

# 357
  • София
Charly Wilde обяви кутията за май , на мен лично много ми харесва. Доволна съм , много обичам този тип книги , и се радвам ,че всички книги все още не са на пазара.

Скрит текст:

През месец май се настаняваме удобно и избираме магията на книгите, читателския клуб и книжните приятели, които карат черящата ни душа да ликува! Сигурни сме, че месечната доза щастие ще зарадва всеки читател, който открива щастие и уют между страниците.
Този месец в кутията те очакват:
📕КНИГА - четиво, което ще накара книжната ти душа да искри от радост (с цветни порезки от Фиделия Косева)
В едно малко, уютно градче библиотекарката Слоун Паркър живее спокойно, обградена от книги и аромат на кафе, а единственият ѝ ежедневен сблъсък е с мърморещия, но чаровен Артър – старец с остър език и любов към литературата. Когато той изчезва от обичайното си място в читалнята, Слоун тръгва по следите му и така започва историята на един неочакван читателски клуб.
Сред страниците на книги и чаши чай, група самотни сърца намират не само истории, в които да се изгубят, но и едни други – с топлина, приятелство и обещание, че никога не е късно да започнеш нова глава.
☕ Керамична чаша с откъс от „Вяра“ на Никола Вапцаров  - нежна керамична чаша с български цитат, която ще прави деня ти по-красив
💡 Светлина за четене  – малка светлина за врата, която да прави четенето по-лесно и достъпно навсякъде с персонализирана торбичка
🥜 БИО ВАФЛЕН БАР с лешников крем  - десерт, който ще направи четенето още по-приятно
💌 Картичка с ЦИТАТ от книгата на месеца
‼️Ако си книжен абонат, ще получиш и стикер с корицата на книгата, който да изпозлваш в своя читателски паспорт и можеш да се включиш в нашия книжен клуб, който провеждаме всеки месец.
Кутията ще намериш на сайта ни 💜

# 358
  • Пловдив
Здравейте, извинвайте, че се намесвам в темата и, ако е коментирано вече, но не знам кой да питам. Искам да попитам дали някоя, която е купувала кутия Кибрит с Youthiful е забелязала същото. Моя серум има залепен срок на годност с лепенка, който видях, че се е разлепил и разместил от мазно, потекло от шишето и реално е било залепено над друг срок на годност до 12.2024г. Много тъпо ми стана дали не съм ползвала нещо с изтекъл срок :/

Аз си я купих.. само заради този серум. Като прочетох поста ви, разлепих лепенката да видя. Със същия срок е до 2024. Благодаря ви!
Ще го хвърля в коша... А даже не можах и да си го ползвам 🙁 Ба*и тъпите номера!

# 359
Здравейте, извинвайте, че се намесвам в темата и, ако е коментирано вече, но не знам кой да питам. Искам да попитам дали някоя, която е купувала кутия Кибрит с Youthiful е забелязала същото. Моя серум има залепен срок на годност с лепенка, който видях, че се е разлепил и разместил от мазно, потекло от шишето и реално е било залепено над друг срок на годност до 12.2024г. Много тъпо ми стана дали не съм ползвала нещо с изтекъл срок :/

Аз си я купих.. само заради този серум. Като прочетох поста ви, разлепих лепенката да видя. Със същия срок е до 2024. Благодаря ви!
Ще го хвърля в коша... А даже не можах и да си го ползвам 🙁 Ба*и тъпите номера!
Пишете им да Ви възстановят парите. Ако си държат на имиджа, ще го направят.

Общи условия

Активация на акаунт