📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 328
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
На мен много ми хареса Колагена,за първи път пробвам сега от кутията .Нощната маска със сигурност ще я купувам .Серума също ми пасна добре. Това ,че снахата е селска пръчка изобщо няма да ме спре.То и част от моето семейство ,ако му дадат възможност да се изявява  в ефир ще е потрес... Joy
Ако продуктът е добър и на добра цена -взимам го и толкоз.

# 331
You are worth it пращат ли мейл, когато направиш
поръчка? Аз, или не съм получила, или е бил в спам и не съм видяла, или си мисля, че съм
направила поръчка.Simple Smile

# 332
Ето съдържанието на двете кутии.

И двете изглеждат добре.
Това, което се опитвам да правя напоследък е да спра да се поддавам на първичното си желание да поръчам всичко цветно и сладникаво, а да мисля първо дали ще ми трябва. В случая бих избрала бгбокс откъм добри попадения.

# 333
поръчка? Аз, или не съм получила, или е бил в спам и не съм видяла, или си мисля, че съм
Изпращат на имейл поръчката Simple Smile

# 334
Абе нищо не казвате за това, че Pick N' Dazzle са пуснали два продукта на Paula’s Choice - ретинолов бустер и възстановяващ серум. Първият се явява и подарък при започване на нов абонамент за луксозна кутия, за 3- или 6-месечен период. Аз мисля да изчакам вие да пробвате и да кажете после колко са хубави, или колко хич не са : )

Използвам случая да похваля (с чиста съвест) адаптивния BB+CC на Dr. Derm. Ползвам го постоянно, откакто дойде преди дни. Аромата, който в началото ме дразнеше с наситеността си, вече почти не усещам, изобщо не ми прави впечатление. А кремът се държи отлично - постепенно се слива с тена на кожата и не личи, не оксидира с времето, не се износва и в края на деня да стои на петна. Харесвам го много.

# 335
Моят винаги отива в спам...

# 336
Абе нищо не казвате за това, че Pick N' Dazzle са пуснали два продукта на Paula’s Choice - ретинолов бустер и възстановяващ серум. Първият се явява и подарък при започване на нов абонамент за луксозна кутия, за 3- или 6-месечен период. Аз мисля да изчакам вие да пробвате и да кажете после колко са хубави, или колко хич не са : )

Използвам случая да похваля (с чиста съвест) адаптивния BB+CC на Dr. Derm. Ползвам го постоянно, откакто дойде преди дни. Аромата, който в началото ме дразнеше с наситеността си, вече почти не усещам, изобщо не ми прави впечатление. А кремът се държи отлично - постепенно се слива с тена на кожата и не личи, не оксидира с времето, не се износва и в края на деня да стои на петна. Харесвам го много.

Йее, Касиус! Знаех си, че ще ти хареса въпреки първото впечатление! И аз го ползвам всеки всеки ден и се държи отлично! И ми прави впечатление, че е икономичен! Ще ме държи дълго! Аз съм от хората, които не излизат без ББ крем, фон дьо тен или пудра! Да намеря нещо, което да стои на супер неравномерния ми тен е цяла находка. Ако изляза без, хората ме питат дали съм болна, дали съм спала, дали съм яла… Засега получавам комплименти и ММ харесва много аромата.

За  Paula не бих взела продукт с ретинол сега. Минавам на витамин С и лекички неща, хиалурон и тн. за лятото

Колагена като хора и на мен са ми правили лошо впечатление. Не мога да дишам и лицето им Александрина. Уви, това е материала, с който разполагаме - никаква класа. Все се моля да не видя любими мои марки да се излагат, че после ми е трудно с чиста съвест да ги подкрепям.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:47 от Lygia

# 337
  • В морето
А междувременно BgBox са вече в м. май:

🎁Готови ли сте за една наистина различна кутийка. През месец МАЙ ще се подготвяме за лятото. На първо място ще се погрижим за 🌞фигурата, но и за кожата на тялото. Любими марки💯 се завръщат в BgBox. Ще откриете всеобщ любимец на Phytocode и грижа от SNB. И всичко в кутията МАЙ ще носи аромат на лукс - DUBAI SENSES. В кутията ще откриете 6 продукта за лице и тяло, ваши само за 37,99лв.

# 338
Забравих да коментирам, че последната ми се стори много микс от някакви супер рандъм неща. Не ми хареса много.

# 339
  • В морето
Забравих да коментирам, че последната ми се стори много микс от някакви супер рандъм неща. Не ми хареса много.

Да, подкрепям, и на мен така ми изглежда, множество от тук, от там събрани нещица с основната мисъл - To have... ( да има)... Но след 7-8 доста добри кутии от тях донякъде е разбираемо. От друга страна има дами, които точно това ги впечатлява, значи всичко е наред при тях, поне според мен. Продължавам да ги следя.

# 340
Аз май за първи път от месеци ще пропусна bgbox. От тази кутия ще ползвам само серума, и то като свършат наличните преди него и детето се зарадва на сатенената ластичка. И тези масла, нямам нищо против тях, но във всяка кутия има поне по едно, какво да ги правя толкова.... много неща за пълнеж, а реално нищо от тях няма да ми влезе в употреба. Такъв фен съм им, обаче ще се въздържа за сега.

# 341
  • Варна
BgBox
Да надникнем в кутийката МАЙ

Чай SHAPЕ от YLACHY
Започни деня си с чай SHAPE от YLACHY®, зареди се с жизненост и тонус. Със своя свеж аромат и цитрусов вкус, този чай наистина ще те впечатли. Комбинацията от внимателно подбрани билки и лечебни растения подпомага организма в изхвърлянето на задържаната вода. Помисли за своята фигура сега.

2. Хидратиращ лосион за тяло с шоколад и пистачио DUBAI SENSES

Ориенталски нотки, вдъхновени от луксозен дубайски шоколад съчетани с хрупкав шамфъстък, ванилия и топъл карамел.

Комбинация от органик зехтин и сок от алое вера за повишаване еластичността на кожата. Осигурява интензивна хидратация и защита. Обогатен с витамини.

300мл. Дерматологично тестван

# 342
Доволна съм от кутията на Чарли Уайлд за този месец. Книгата не знам дали е в моя жанр, но солничката е много красива, термо чантата за обяд също не е лоша. Над плата има прозрачна найлонова част, ще стане за съхранение на храна на плажа, защото лесно ще се почисти. Бонбонките бяха много вкусни.

# 343
  • В морето
И тази кутия не ме привлича... Но честно казано това е добра новина, ще трябва да използвам първо натрупаните запаси. А Garden не е ли гръцки бранд?

BgBox
Да надникнем в кутийката МАЙ

Чай SHAPЕ от YLACHY
Започни деня си с чай SHAPE от YLACHY®, зареди се с жизненост и тонус. Със своя свеж аромат и цитрусов вкус, този чай наистина ще те впечатли. Комбинацията от внимателно подбрани билки и лечебни растения подпомага организма в изхвърлянето на задържаната вода. Помисли за своята фигура сега.

2. Хидратиращ лосион за тяло с шоколад и пистачио DUBAI SENSES

Ориенталски нотки, вдъхновени от луксозен дубайски шоколад съчетани с хрупкав шамфъстък, ванилия и топъл карамел.

Комбинация от органик зехтин и сок от алое вера за повишаване еластичността на кожата. Осигурява интензивна хидратация и защита. Обогатен с витамини.

300мл. Дерматологично тестван

# 344
И аз съм пас този месец за бгбокс. Нищо от обявеното не ме привлича. Нали продуктите вътре трябва да са български? В кутиите за април и май има гръцка марка, а спиралата на лолипоп е с произход Китай. Нямам нищо против марката Garden, но не отговаря на обявената концепция за изцяло български продукти.

Общи условия

Активация на акаунт