📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 308
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
На мен много ми харесва кутията на you are worth it. Не знам каква толкова изненада очакваха всички. Винаги имат две шийт маски и продукт на Yasumi- най- често тонер или измивно. Аз ги харесвам много и затова съм фен на кутията. Никога не са ми вповече. Маската за коса беше разкрита като звезда на изданието, според мен тя разпродаде така бързо кутията. Слънцезащитата е добре дошла, особено ме радва, че е подходяща и за деца. Bee it имат страхотни продукти, дано да е хубава. Все пак и специалните им кутии са на цената на месечните, така че кутията си е чудесна за мен.

# 511
Слънцзащитата на Bee е страхотна, ние с децата ще сме още от края на май на морето и ще ги мажа с нея! Много навреме ми идва, доволна съм.

# 512
Въпрос с повишена трудност Simple Smile Ако има 20 групи за кутии, аз съм в 18,5 от тях Grinning
Която първа ми е излязля във фийда, от нея съм свалила.

Заповядайте. Снимките са свалени от групите, не съм си получила моята кутия още.
Аз я получих и съм много доволна. А коя е фейсбук групата, в която е било публикувано, може ли да споделите?

# 513
Тази маска аз я имам вкъщи и не е кой знае какво, според мен е малко прехвалена. Но от коса до коса има огромна разлика и за някой може да перфектен продукт.
Слънцезащитата ще се изхаби, ние по-голямата част от лятото сме на море

# 514
Излезе ми един коментар в пост на страницата на you are worth it от някакво момиче, как била разочарована и искала да я откаже....
Еми все пак е мистериозна кутия, тук единственото ясно е че има 2 шийт маски на Митомо. Показаха маската и всички поръчаха.. Еми малко тъпо така, ама все пак си поемаш риска.. На нас ни е лесно да я откажем без да плащаме доставките, но ако се откажат 20 човека... смятам ги по 10лв за доставки, който трябва да се плащат от хората които я изпращат... Малко ми е несериозно това, а редовно го гледам при кутиите на BelleBox. Винаги ми се е искало да напиша коментар, но ще почне заяждане и подминавам.
Все пак кутията е прилична, ако не става за подарък. Повод винаги може да се намери-колежка, майа/баба или приятелка.
Маската и аз исках да пробвам, но я пропуснах. Всичко зависи от моментните нужди на косата. Дори и сега да не ви е допаднала след време може да ви се окаже много добре пък .

# 515
Аз за български брандове (понеже тяхното производство не е чак толкова голямо) съм чувала, че заделят от маркетинговия си бюджет така да се каже, за да спонсорират тази цена, но пък според мен работи - аз много брандове така открих и си купувам техните продукти, когато ми свършат и няма по кутии.
Аз затова вече купувам само кутии с български брандове, които харесах много през годините. Сравнявала съм продукти закупени директно от тях и от кутии(Кибрит) и не съм намирала разлика. Същото важи и за Jorgobe, които са ми много любими, но вече няма кутии с тях.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 11:32 от BettyBoop

# 516
Практиката е да се пренасочи кутията към друг желаещ. Малко хора няма да я вземат. Аз също съм прехвърляла кутия, която ми бе изпратена преди да прекратя абонамент. Не струва нищо и всички страни са доволни.

В момента съм на кантар дали да прехвърля и тази кутия. Презапасена съм с всичко, което съдържа. Разочарованието не идва от конкретното съдържание, а защото я рекламираха като кутия за рд с очакване за нещо повече. А се оказа, че в стандартните кутии сме получавали по-уау изненади.

Излезе ми един коментар в пост на страницата на you are worth it от някакво момиче, как била разочарована и искала да я откаже....
Еми все пак е мистериозна кутия, тук единственото ясно е че има 2 шийт маски на Митомо. Показаха маската и всички поръчаха.. Еми малко тъпо така, ама все пак си поемаш риска.. На нас ни е лесно да я откажем без да плащаме доставките, но ако се откажат 20 човека... смятам ги по 10лв за доставки, който трябва да се плащат от хората които я изпращат... Малко ми е несериозно това, а редовно го гледам при кутиите на BelleBox. Винаги ми се е искало да напиша коментар, но ще почне заяждане и подминавам.
Все пак кутията е прилична, ако не става за подарък. Повод винаги може да се намери-колежка, майа/баба или приятелка.
Маската и аз исках да пробвам, но я пропуснах. Всичко зависи от моментните нужди на косата. Дори и сега да не ви е допаднала след време може да ви се окаже много добре пък .

# 517
Честно казано и аз се разочаровах.

# 518
Аз си я взех днес, на мен ми харесва кутията. Според мен продуктите са качествени и си струват. Всичко ще ползвам, а и ми прави впечатление, че са доста старателно опаковани винаги кутиите им, за разлика от някой други, кжито получавам смачкани. За мен това е внимание към клиента и също е важно.

# 519
Честно казано и аз се разочаровах.
Ще ползвам маската за коса, утре ще взема кутията, не искам да постъпвам некоректно. Маските ще заминат при приятелки, слънцезащитата също. На спрея ще му дам шанс, но бях се обринала от марката (бременна съм и кожата ми полудява, до преди това нямах проблем). Очаквах повече, но пак са по-добре от Беле Бокс.

# 520
От Белебокс са по-добре определено.

# 521
Харесва ми you are worth it. Нещата съпътстващи маската ползвам доста и ги предпочитам пред крем, който може да не ми приляга. Обичайно взимам кутията точно заради mitomo, yasumi, iren shizen. Получих кутийката и от лили дрогерия и съдържанието е същото като каченото по-назад и за 20тина лв е чудесно. Taffta, на етикета на кутията пише 10 шийт маски, вероятно ползват тази опаковка, за която ти сподели. Забележката ми е, че няма листовка с описание.

# 522
Практиката е да се пренасочи кутията към друг желаещ. Малко хора няма да я вземат. Аз също съм прехвърляла кутия, която ми бе изпратена преди да прекратя абонамент. Не струва нищо и всички страни са доволни.

В момента съм на кантар дали да прехвърля и тази кутия. Презапасена съм с всичко, което съдържа. Разочарованието не идва от конкретното съдържание, а защото я рекламираха като кутия за рд с очакване за нещо повече. А се оказа, че в стандартните кутии сме получавали по-уау изненади.

Да, вариант е с пренасочването, но само в същия град е безплатно. За др груги градове се плаща.  А тук е въпроса кой плаща това пренасочване?
Мисълта ми е, че ако си поръчваме нещо е редно да си го вземем. Вариант винаги може да се намери.
На мен ми се е случвало да не ми хареса всичко, но или подарявам или го пускам в група и да ми се маха.

# 523
И аз или подарявам на мама, на сестра ми или ползвам, колко кремове и серуми измазах за ръце вече незнам 😉

# 524
И аз или подарявам на мама, на сестра ми или ползвам, колко кремове и серуми измазах за ръце вече незнам 😉
Мама хич не ползва, колкото съм й дала , толкова си стоят аххаха.

Общи условия

Активация на акаунт