📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 317
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Вчера използвах стилизиращия крем на Sachajuan от кутия на Goodbox. Въпреки че съм с трайно изправяне,противно на всички мои очаквания наистина създаде лек плажен ефект. Със сигурност при дамите с натурални,чупливи коси ще изглежда още по-добре.

Скрит текст:

# 496
Много ви е хубава косата, страхотна. Аз съм с къдрава, по-скоро чуплива коса и продукти от този тип ми я правят супер къдрава.

# 497
Имам съобщение от Спиди, утре пристига you are worth it box

# 498
  • В морето
От BelleBox доволни ли сте този мосец, не видях коментари назад. Ако има вече пробвали продуктите, бихте ли споделили мнение?

# 499
Пуснаха стори днес, че ги изпращат от утре. Чакам 😍
Green apple, и моята кутия я няма.

# 500
Вчера използвах стилизиращия крем на Sachajuan от кутия на Goodbox. Въпреки че съм с трайно изправяне,противно на всички мои очаквания наистина създаде лек плажен ефект. Със сигурност при дамите с натурални,чупливи коси ще изглежда още по-добре.

Скрит текст:
Аз съм с леко чуплива коса и бих го пробвала, ама не ми се взима цялата кутия. Ще чакам да го пуснат евентуално в сайта. Гледам и др неща от преди продават. Така че, няма да е зле, ако го пуснат.

You Are Worth it някой взе ли я вече?

# 501
Цитат
Аз съм с леко чуплива коса и бих го пробвала, ама не ми се взима цялата кутия. Ще чакам да го пуснат евентуално в сайта. Гледам и др неща от преди продават. Така че, няма да е зле, ако го пуснат.

You Are Worth it някой взе ли я вече?

Да Ви кажа честно, заслужава си, дори и да е заради крема само. Блестящия спрей също мирише много хубаво - напомня ми на някое от Montale-тата.Пробвах и маската снощи,не забелязах нещо уау,но със сигурност не ми навреди. 😁

# 502
Имам снимано съдържанието на you worth it и съм разочарована. Искате ли да кача?

# 503
Имам снимано съдържанието на you worth it и съм разочарована. Искате ли да кача?
На мен ще ми е интересно Simple Smile

# 504
Качете, стана ми интересно.

# 505
Заповядайте. Снимките са свалени от групите, не съм си получила моята кутия още.

Скрит текст:

Редактирах поста и скрих снимките за тези, които искат да запазят изненадата Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 13:36 от GreenApple

# 506
Много ми е интересно действа ли толкова добре таз прехвалена маска
Дайте отзиви, момичета Simple Smile

# 507
Заповядайте. Снимките са свалени от групите, не съм си получила моята кутия още.
Аз я получих и съм много доволна. А коя е фейсбук групата, в която е било публикувано, може ли да споделите?

# 508
Еее, това ли е кутията за чрд? Не ми харесва.

# 509
Аз я получих и съм много доволна. А коя е фейсбук групата, в която е било публикувано, може ли да споделите?
аз я видях тук https://www.facebook.com/groups/beautyritualss
Не е лоша кутията, маските им за лице са хубави и винаги влизат в употреба. Аз не успях да я взема, исках да видя и др продукти. Но само маската за коса бих ползвала. Ще чакам мнение за нея.

Общи условия

Активация на акаунт