📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 236
  • 729
  •   1
Отговори
# 660

Според коментарите във ФБ ще включва "минерална слънцезащита, антицелулитен гел, продукт за тен и лосион за тяло".

(Толкова категорично ще я пропусна тази кутия, че чак се радвам.)
Оо но но.. аз съм си казала пас и бойкот на колагена.И кибрит нещо им става напоследък имам чувството, че си карат на някакви приятелски сделки правенето на кутии, защото се усеща огромна разлика с по-старите им кутии, в които имаше повече старание.

# 661
Колагена и аз ги пропускам, но сигурно ще се изчерпи бързо, така или иначе.

# 662
Аз на колагена продуктите много ги харесвам, но три продукта за тяло много ми идват. Отделно, че не вярвам да ми стегнат тялото, да ми махнат целулита, или да почернея от лосион без автобронзант.

# 663
  • Пловдив
Здравейте! Дъщеря ми става на 14 и се чудя дали е подходящо да и подаря абонамент за някоя от козметичните кутии. Има абонамент към Charly Wilde и всеки път чака с нетърпение кутията. Доколкото видях, тези на Bellebox май са най-подходящи за нейната възраст. Тя ползва гланц, червило. От време на време - спирала и сенки. Обича да си прави маски. Ако някой друг ползва продуктите за момичета на близка възраст, ще се радвам да сподели има ли смисъл да я абонирам. Благодаря предварително!

# 664
Здравейте! Дъщеря ми става на 14 и се чудя дали е подходящо да и подаря абонамент за някоя от козметичните кутии. Има абонамент към Charly Wilde и всеки път чака с нетърпение кутията. Доколкото видях, тези на Bellebox май са най-подходящи за нейната възраст. Тя ползва гланц, червило. От време на време - спирала и сенки. Обича да си прави маски. Ако някой друг ползва продуктите за момичета на близка възраст, ще се радвам да сподели има ли смисъл да я абонирам. Благодаря предварително!
Според мен декоративната козметика в Бел е ок за тийнове, но бялата по- скоро не. Разбира се, зависи от много неща, но като цяло дори за себе си не я предпочитам. За някоя шийт маска може, но до там.

# 665
Съгласна съм с Оля. Според мен, за тийн, е най-добре Pickndazzle. Така ще може сама да прецени от какво има нужда, в рамките на бюджета и няма да получава ненужни антиейдж продукти

# 666
Аз направих абонамент за белбокс заради 12г. ми дъщеря. Исках да я зарадвам, но вече го спрях. Продуктите, които може да ползва са изключително малко, от всички кутии до сега  май използва само червилото на Fenty и то изключително рядко. Предпочитам да и купя каквото си избере, пред това да трупам куп ненужни и некачествени неща.

# 667
Съгласна съм с Оля. Според мен, за тийн, е най-добре Pickndazzle. Така ще може сама да прецени от какво има нужда, в рамките на бюджета и няма да получава ненужни антиейдж продукти
Да, в Пик има и корейска козметика и доста неща може да си избере млада дама- и от бялата, и от декоративната.

# 668
Много съм доволна от кутиите на You are worth it ...нямам думи ...Продуктите ,които винаги съм искала -серуми,маски ,почистващо олио ...покриват всичките ми изисквания .Дано пуснат и вит.С ...ще взема  две кутии .😀

# 669
Много съм доволна от кутиите на You are worth it ...нямам думи ...Продуктите ,които винаги съм искала -серуми,маски ,почистващо олио ...покриват всичките ми изисквания .Дано пуснат и вит.С ...ще взема  две кутии .😀
Не трупат в кутията си пълнежи. Аз не я взех, защото съм затрупана, но много харесах измиващото олио и Bee it - те са ми любими. Имаше ги в предишна кутия - крем за ръце и тяло , ароматът е страхотен , а консистенцията  е пухкава и нежна.

# 670
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На моята тийн не бих й купувала измислени марки от кутии.. не ми изглежда добра опция при факт,че  аптеките/парфюмериите имат богат избор от доказали се на пазара марки.
Вместо козметика,защо не й подарявате книги или шопинг на дрехи,примерно?Или козметични процедури?

Излезе новата кутия на Колагена. Бяхте прави,че са лилавите опаковки.

# 671
Здравейте, не ви препоръчвам белбокс за толкова млада кожа. Понякога имат добри попадения, но често слагат фалшиви фродукти с непроследим и неясен произход. Не знам откога четете темата, но сме коментирали колко често слагат уж истински продукти с променени формули. Кутията на Чарли е супер.
На племенницата ми, която е на 16 съм подарявала лятната на Гууд Бокс и мисля, че беше априлската на бгбокс, която беше със спирала и успокояващ серум ( май още е налична ) и двете много и бяха харесали. Просто разглеждам и търся нещо подходящо за всеки тип кожа и подходящо за тийн.

# 672
  • Пловдив
Прави сте, на мен също не ми допадат особено кутиите за нейната възраст, но съм толкова изчерпана откъм идеи за подарък, че не знам вече какво да и подаря. И дрехи, и книги си купува редовно, така че не е вариант. Ще го мисля. Благодаря на всички, които се включиха!

# 673
Прави сте, на мен също не ми допадат особено кутиите за нейната възраст, но съм толкова изчерпана откъм идеи за подарък, че не знам вече какво да и подаря. И дрехи, и книги си купува редовно, така че не е вариант. Ще го мисля. Благодаря на всички, които се включиха!
Подаръчен ваучер за сефора или някоя дрогерия например. Така момичето сама ще избере от какво има нужда

# 674
Ако държите да е кутия, в момента излезе една нова, която е с... бисквитки Simple Smile
Много е шарена и красива. Да, храна е, но впечатлява, а и ще има момент на изненада.
Също така знам, че правят кутии със свещи, но не са ежемесечни.  Все пак може да се случи точно за вашия РД да има издание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт