📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 214
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
You are worth it разкриха интересна маска за лице в Summer Spell box:
Твоето розово заклинание за красота 🎀🩷

Разкриваме ти третото бижу от нашата лятна кутия Summer Spell Box и то идва с витаминозен взрив! ☀️🤩

Yasumi Pro Vitamine C Shock Cream Mask Set – луксозна терапия за #лице, създадена да събуди #кожата ти и да ѝ даде мощна доза антиоксиданти точно, когато най-много има нужда, през лятото!

✨ С какво е толкова специален този сет? 👇🏻

✔ Съдържа висока концентрация на стабилизиран #витамин C – за изсветляване, озаряване и уеднаквяване на тена
✔ #Хидратира интензивно и подпомага възстановяването след излагане на слънце
✔ Подсилва защитната бариера на кожата и я прави по-устойчива на свободни радикали
✔ Дава онзи свеж, “отпочинал” вид, който обикновено постигаш само след спа уикенд

☀️🩷 Защо точно през #лятото?
Слънцето, солта и високите температури стресират кожата. Маската на Yasumi действа като шокова витаминна инжекция, която възвръща блясъка, хидратацията и свежестта ѝ, без да я утежнява.

🔐 Само в Summer Spell Box – защото това лято грижата за себе си не е опция, а заклинание. 🩷

# 646

Разкриваме ти третото бижу от нашата лятна кутия Summer Spell Box и то идва с витаминозен взрив! ☀🤩

Yasumi Pro Vitamine C Shock Cream Mask Set – луксозна терапия за #лице, създадена да събуди #кожата ти и да ѝ даде мощна доза антиоксиданти точно, когато най-много има нужда, през лятото!

✔ Съдържа висока концентрация на стабилизиран #витамин C – за изсветляване, озаряване и уеднаквяване на тена
✔ Подсилва защитната бариера на кожата и я прави по-устойчива на свободни радикали
✔ Дава онзи свеж, “отпочинал” вид, който обикновено постигаш само след спа уикенд

☀🩷 Защо точно през #лятото?
Слънцето, солта и високите температури стресират кожата. Маската на Yasumi действа като шокова витаминна инжекция, която възвръща блясъка, хидратацията и свежестта ѝ, без да я утежнява.

🔐 Само в Summer Spell Box – защото това лято грижата за себе си не е опция, а заклинание. 🩷
Маската е страхотна, обожавам я. Миналия месец си я взех с My Mitomo Box на 50% намаление. Всъщност всички профи маски на Ясуми са много добри за мен.
Кибрит готвят второ лятно издание с бг бранд. Имате ли вече идея кой може да е?

# 647
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз видях публикацията. Коя може да е тази марка?

# 648
Може би SO Simple?

И аз видях публикацията. Коя може да е тази марка?

# 649

Разкриваме ти третото бижу от нашата лятна кутия Summer Spell Box и то идва с витаминозен взрив! ☀🤩

☀🩷 Защо точно през #лятото?

Искам да поръчам , а вече е изчерпана.
Ееее

# 650
  • Пловдив
За кибрит дали не е Cocosolis ?

Ако някой се отказва от You are worth it кутията, ще я взема. Добри попадения този месец. И аз имам от профи маските.

# 651
  • Пловдив
Тя още миналата седмица е била изчерпана

# 652
На кибрит според мен е cocosolis.. по двете загатнати букви.. а на worth it кутията я изпуснах, та ако някоя дама реши че й идва в повече, ще я взема Grinning

# 653
  • В морето
Възможно е и COLLAGENA да е, имат една серия в лилаво  - слънцезащитни и за тен продукти. Въпреки, че бяха в кутия тази година, не знам до колко е възможно да повторят бранд, но с друга серия.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:26 от Taffta

# 654
Колагена ще е, но това, което виждам лилаво в сайта им не ме грабва- има слънцезащита, кремове за тяло антицелулитни, каквито спрях да купувам, защото не действат и пак се очертава да пропусна.

# 655
Аз се надявях на Аян.
Преди време ползвах техни продукти и бях доволна.

# 656
Вече съжалявам, че не поръчах You are worth it. За първи път пропускам и пропуска ми е голям.
Еми, мал шанс. Ако е моята маска, ще ми се яви с друго намаление от нейде 😅

# 657

Според коментарите във ФБ ще включва "минерална слънцезащита, антицелулитен гел, продукт за тен и лосион за тяло".

(Толкова категорично ще я пропусна тази кутия, че чак се радвам.)

# 658

Според коментарите във ФБ ще включва "минерална слънцезащита, антицелулитен гел, продукт за тен и лосион за тяло".

Колагена щом е, пропускам категорично и аз. Кибрит не помня от кога не са успели да ме изкушат, повече от година. Може би две.

# 659

На стори горе -доли се видяха. Не е лоша кутията, но не са продукти за мен. Харесвам колагена, но де да беше нещо от профи серията или нещо , което повече се използва.
И аз не вярвам на антицелулитни продукти, за там си трябва тренировки, процедури и хранене... Ако ставаше с кремче....
Нито една лятна кутия не си взех. Не че са лоши, но не съм впечатлена вече. Дано на есен си дойдат с по-интересни кутии.

Общи условия

Активация на акаунт