📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 214
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Поръчах аз втората на Cosmetics. Както го виждам тази кутия за мен не е била предназначена да избие рибата след първата, а по скоро да попълни някакви липси от нея. С двете ще стане приказка направо:

За лице: серум, слънцезащита и ВВ от доктор дерм,

за тяло: слънцезащити да искаш да избираш, скраб на SNB и лосион на SNB и на Wooden дезодоранта и спрея против насекоми.

Много ми е любопитна маската за лице. Тази марка е нова за мен, а аз обичам такива процедури за лице. На редовна цена идва малко скъпичка, та много искам да я тествам. Хиалуроновия серум съм го ползвала преди и няма да има изненади там.

Много съм доволна.

На BG бокс също изглежда готина. Харесвам Фитокод. Интимния им гел е супер. Обмислям я и нея.

# 631
Минавам само, за да похваля слънцезащитния крем на Saff.
След няколкодневно ползване мога да кажа, че се държи перфектно - въпреки, че текстурата е бяла, не оставя абсолютно никакви следи, прилепва идеално, не се усеща, не омазнява, не изсушава (каквито опасения имах в началото), не се рони под bb крем, на допир кожата е гладка и нежна.
Ползвам го в градски условия и дали е надеждна защитата, не мога да кажа. Но той би трябвало да е минал тестове в лаборатория, за да го пуснат в продажба с този слънцезащитен фактор. Засега е най-предпочитаният ми от всички, които изобщо съм ползвала.

# 632
ММ ми е взел поръчката от CB с първата лятна кутия  тоника, а вчера научих, че майка ми си е поръчала цялата кутия на Saff, та ще мога да си пробвам и аз от всичко по-малко и ще дам отзиви!

# 633
Разкриха още един продукт на you worth it  кутията и малко ме е яд, че за първи път не поръчах. Реално серумът не е перфектния за моята кожа, но е хубав, а аз точно останах без серум.

# 634
  • В морето
Ето инфо от Saff, за тези, които искат да тестват Aura:

# 635
На мен ми допадна кутията на saff,но имам някои забележки за тубичката на сз, много е твърда, тромава, сто часа се опитвам да я затворя, и не ми създава лекота на ползване, както на skin1004 например е супер лесна за употреба. Серумът също има странен аромат и опаковката стои някак накриво при пипетата, не е обмислено за мен за такава сума да ти мирише на прах за пране, иначе супер като усещане на кожата и мекота, но все пак всеки път ме дразнят тези неща, които опитах.

# 636
Излезе Бг бокс Юли:

# 637
Блясък, блясък, шмлясък! 🤮

# 638
  • Варна
Днес ходих да си взема кутията на BgBox. Приятно се изненадах че имах подарък. Ето това
  https://www.bgbox.shop/products/stick

# 639
Интересно, досега не бях чула да слагат подаръци, а уж ги следя всеки месец. Хубав ли е стика?

Днес ходих да си взема кутията на BgBox. Приятно се изненадах че имах подарък. Ето това

# 640
  • Варна
Интересно, досега не бях чула да слагат подаръци, а уж ги следя всеки месец. Хубав ли е стика?

Още не съм го пробвала. Може би защото от три месеца си поръчвам кутията им и разни подаръчни кутии и са решили да го сложат.

# 641

Охх дамата от йенгес ми избоде очите, преди бяхме коментирали агресивната и неподходяща реклама.. та ето току що ми излезе

# 642
Някой поръчвал ли е новата книжна кутия Книгарела?

# 643
Никога не ми е излизала подобна реклама от тях, но идвам да кажа, че този гел е кошмарен боклук. Най-разочароващата покупка в живота ми.

Охх дамата от йенгес ми избоде очите, преди бяхме коментирали агресивната и неподходяща реклама.. та ето току що ми излезе

# 644
Аз явно нещо съм направила, но не ми излизат техни реклами, за което съм супер благодарна вече! 😂

Общи условия

Активация на акаунт