📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 243
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледам кутиите на Pick n Dazzle. Пуснали са лимитирана кутия с продукти на Avant. Според вас дали си струват?

За мен са най-измислената и надценена марка от всички кутии досега. Боклучета за $5,които с много успешна рекламна кампания,успяха да промотират като супер луксозна марка, по-скъпа по шанели и ла мери.

Като са толкова хубави и луксозни,защо в никоя парфюмерия не се продават,нямат физически магазин,дори не знам къде се произвеждат? Надяват се на онлайн и кутийни продажби.

# 706
  • Варна
Гледам кутиите на Pick n Dazzle. Пуснали са лимитирана кутия с продукти на Avant. Според вас дали си струват?

За мен са най-измислената и надценена марка от всички кутии досега. Боклучета за $5,които с много успешна рекламна кампания,успяха да промотират като супер луксозна марка, по-скъпа по шанели и ла мери.

Като са толкова хубави и луксозни,защо в никоя парфюмерия не се продават,нямат физически магазин,дори не знам къде се произвеждат? Надяват се на онлайн и кутийни продажби.
По едно време ги продаваха в Златна рибка, но много бързо изчезнаха от там.

# 707
На много места вече срещам, че avant и symbiosis london са една и съща марка поръчана от алибаба, брандирана и с надути цени. В Англия ги слагат в кутии като Boxy и Glossy. Има цели групи и теми в reddit и чуждестранни сайтове. Така че кибрит и белбокс ще ме извиняват, защото те са двете кутии които слагат най много такъв тип продукти, но не сме толкова залупени. Яд ме е че има хора които ги мързи да проучват и ще се подлъжат от голямата “отстъпка”.

# 708
И аз поръчах You are worth it box, тъй като изпуснах предната. Определено ми харесват разкритите продукти.
Поръчах си и втора кутия от първата лятна на Cosmetics Bulgaria, която също е страхотна. Ако някой проявява интерес към адаптивния BB+CC крем на Dr. Derm, нека ми пише, тъй като само той ми е излишен.

# 709
Скрит текст:
На много места вече срещам, че avant и symbiosis london са една и съща марка поръчана от алибаба, брандирана и с надути цени. В Англия ги слагат в кутии като Boxy и Glossy. Има цели групи и теми в reddit и чуждестранни сайтове. Така че кибрит и белбокс ще ме извиняват, защото те са двете кутии които слагат най много такъв тип продукти, но не сме толкова залупени. Яд ме е че има хора които ги мързи да проучват и ще се подлъжат от голямата “отстъпка”.

Не съм ползвала продукти от тези марки, но се зачетох в reddit и другите сайтове защото ми стана много интересно това което Nelson22 споделя, а съм виждала доста промо материали по абонаментни кутии за тях. Масова стара практика при много търговци и производители е да лъжат/прикриват за това къде са изработени и пакетирани продуктите, понеже има закон който го позволява, т.е. дори да е изцяло произведено в Китай, те по пътя към Европа го пишат от където искат, а понякога това се случва и още в производствената база в Азия. Оказва се, че никой отвъд кутиите не е чувал за тези марки и не се предлагат почти никъде. С неясен произход и качество, с умишлено пренадути цени за да симулират премиум продукт - много хора са получили обриви от тях. Също така, истински ревюта не можеш да откриеш в официалните им канали, малкото които има останали са все негативни, а дори и ревютата им като работодател са изключително лоши.

Винаги съм знаела, че абонаментните кутии частично работят на принципа - козметична фирма създава целенасочено "уникален" продукт с много надута редовна цена, който се предлага "изгодно" в абонаментните кутии, но не съм очаквала такава подигравка с измислени брандове и съмнителен произход на козметиката.
Като съм поръчвала кутии, винаги си ги избирам спрямо съдържанието и познатите брандове в тях - не е нужно да са "луксозни".

# 710
Като дългогодишен потребител на всякакви абонаментни кутии стигнах до извода, че най-добре е да се поръчват такива с български марки.
Много пъти съм се обривала от продукти от белбокс и кибрит. И то точно такъв тип чужди и незнайни марки, изглеждащи луксозно.
Когато са реални продукти наистина не спестяваш чак такива суми, но поне знаеш, че реално си спестил 70-80лв. и виждаш произхода.

# 711
Не е нужно да са български ,а да са доказани. Аз например  не бих купила повече както  Руми така и Авант.

# 712
Аз от скоро съм абонат на Белле, сега за първи път ползвам продукт на Авант и смея да твърдя, че крема за лице не е лош. Може да не е такава реалната цена, както я определят-100 + лв, но все пак не трябва и да сме прекалено мнителни. Все пак хора се обриват и от много скъпи био, веган и т.н. продукти. Всичко си е до кожа.

# 713
  • В морето
И аз поръчах You are worth it box, тъй като изпуснах предната. Определено ми харесват разкритите продукти.
Поръчах си и втора кутия от първата лятна на Cosmetics Bulgaria, която също е страхотна. Ако някой проявява интерес към адаптивния BB+CC крем на Dr. Derm, нека ми пише, тъй като само той ми е излишен.

Тази кутия на Cosmetics, според мен, излезе най-доброто попадение за това лято от всички летни кутии, които следях. На пръв поглед имаше 3 продукта с SPF, но те се оказаха толкова различни, че всеки си намира мястото на приложение и няма повторение всъщност. Семпла, но много на място и продуктите са топ, това е кутия, от която спокойно можеш да поръчаш повече от една.

# 714
Taffta, напълно съм съгласна. И за мен това се оказа най-добрата лятна кутия и продуктите наистина си заслужават.

# 715
И от мен глас за кутията на Cosmetics, взех и второто издание, а за приятелка - комплекта от две кутии на промо цена.

# 716
Какво ще съдържа още юлската кутия на Белбокс освен продукта за вежди и сенките за очи?

# 717
  • В морето
Какво ще съдържа още юлската кутия на Белбокс освен продукта за вежди и сенките за очи?

Според описанието ето това:

А другите продукти?
Освен гелът за вежди от ANASTASIA BEVERLY HILLS и стик сенките от NL Beauty, в кутията ще откриеш и 👇

⚡️ Перфектното допълнение към новия ти гел за вежди - още една изненада от ANASTASIA BEVERLY HILLS за още по-впечатляваща и безупречна визия;
☀️ Бюти изкушение със SPF 30, което ще предостави на лицето ти както защита, така и заслужена грижа и усещане за комфорт;
💦 Продукт за лице с изключително нежна, изчистена и щадяща, веган и cruelty-free формула, обогатена с алое вера, зелен чай, екстракт от лайка и масло от чаено дърво.

# 718

Според описанието ето това:

А другите продукти?
Освен гелът за вежди от ANASTASIA BEVERLY HILLS и стик сенките от NL Beauty, в кутията ще откриеш и 👇

⚡️ Перфектното допълнение към новия ти гел за вежди - още една изненада от ANASTASIA BEVERLY HILLS за още по-впечатляваща и безупречна визия;
☀️ Бюти изкушение със SPF 30, което ще предостави на лицето ти както защита, така и заслужена грижа и усещане за комфорт;
💦 Продукт за лице с изключително нежна, изчистена и щадяща, веган и cruelty-free формула, обогатена с алое вера, зелен чай, екстракт от лайка и масло от чаено дърво.

Продуктът на Анастасия май е четка за грим. Мернах днес във фб.

# 719
Не е ли вакса за вежди?

Общи условия

Активация на акаунт