📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 58 184
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Маркови продукти не се раздават на безценица. Никой не продава Medik8,La Mer, Dior или Shiseido с 90% отстъпка, освен ако не са тестери, ментета или стари партиди с изтекъл срок. Фалшивите кутии заливат пазара – опаковките приличат на оригинал, но съдържанието вътре е неизвестно. И често опасно.Това не е просто “по-евтина алтернатива” – това е подвеждане. И за съжаление, много хора си мислят, че правят сделка, а реално получават крем с неизвестен състав, мирис на евтина тоалетна вода и риск за кожата.
Една бюти кутия може да е луксозна, с висококачествени продукти и да носи стойност, но това се случва с реални партньорства, ясни източници и почтеност. Не с приказки за 700 лева магия на цена по-ниска от обяд.Ако нещо звучи твърде хубаво, за да е истина – вероятно е точно това. Козметиката не е само маркетинг тя е грижа. А грижата не идва фалшива. И съжалявам, но каквото и да има в тази кутия на кибрит няма да го купя. Просто защото на фона на цялото полжение на България, на цени, на поскъпване ми идва някак в повече. Споделям личното си мнение.

# 691
  • Бургас
От Кибрит готвят нова лятна кутия, но тези "700 лв." много ме озадачават...

Скрит текст:

🍊Летните изненади от Кибрит продължават! 🍹 Готова ли си за поредното ни лимитирано издание за летния сезон? 🌞
💌 Очакват те:
4️⃣ Продукта на обща стойност НАД 700 ЛЕВА
🍉 Модерни опаковки – удобни за пътуване
🐬 Формули, в които ще се влюбиш още от първото нанасяне
👀 Чудим се… ще успееш ли да познаеш кой бранд сме скрили?
🔍 Подсказваме ти: ще имаме кутийка с тях ЗА ПРЪВ ПЪТ… и още малко... брандът е от Великобритания... 🇬🇧
Някак има подозрения, че може да е AVANT

# 692
  • В морето
Обикновено всеки продукт има изписана някаква марка на него и това някак си го прави "марков' в известен смисъл, но съвсем друг е въпроса какъв смисъл се влага в тази дума в БГ.

Аз лично съм много далеч от мисълта, че е възможно Кибрит или друга уважаваща себе си кутия да сложи продукти приличащи на нечий оригинал или други подобни такива шмекери. Просто има брандове като London Botanicals и всичките им производни в холдинга от типа Made in India, които обявяват продажни цени от по 70-80-100 паунда за продукт и ето ти кутия с 4 продукта за 700 лв. уауу. Така че това също ще бъде "реално партньорство от ясен източник", но бранда със сигурност няма да носи такава стойност като Medik8 или Lancome, където също 1 крем е 100 паунда.

Кибрит обявиха, че за първи път правят кутия с тях, така че няма да е AVANT.

# 693
Това ще е новата кутия на Кибрит. Не е нещо неочаквано. Но спрямо предните мисля, че е няма да е толкова интересна. Нищо не съм ползвала на бранда.

# 694
О, та Symbiosis London не беше ли козметика от типа на Avant skincare? - много пари за нищо. На Avant съм имала, от кутии, за мен - не струва. Тази не съм ползвала, но с такова убеждение съм останала от коментари по форуми, включително и тук.

# 695
Лично аз бих предпочела Авант пред Симбиозис.
Изобщо не ги харесвам.
О, та Symbiosis London не беше ли козметика от типа на Avant skincare? - много пари за нищо. На Avant съм имала, от кутии, за мен - не струва. Тази не съм ползвала, но с такова убеждение съм останала от коментари по форуми, включително и тук.

# 696
Лично аз бих предпочела Авант пред Симбиозис.
Изобщо не ги харесвам.
Аз и 2та не съм ги използвала, из групите има доста момичета , където ги харесват. Но аз предпочитам бг брандове. Много по интересни са

# 697
Пас съм за новата кутия на Кибрит. Не съм използвала нищо на марката, но и нямам желание. Нямам доверие на подобен тип марки, същото е мнението ми и за авант. Имам техни неща от разни кутии, но никога не посмях да ги използвам. Предпочитам да опитам някой нов или различен бг бранд, пред тези.

# 698
Някой ползвал ли е вторият продукт от новия You are worth it?
Verano Glow Box и продукт №2 е тук! 🩷

С вълнение ти представяме Facial Toner Glycilac от испанската дермокозметична марка Labelist – за първи път в България и изключително в нашата абонаментна кутия! 🇪🇸😱

🔬 Какво представлява?

Този иновативен #тонер е създаден с мощна комбинация от гликолова (AHA) и млечна киселина (LHA). Нежно ексфолира кожата, като същевременно ѝ придава блясък и свежест.

💧 Ползи за кожата:

✔ Изглажда текстурата и изравнява тена
✔ Подпомага обновяването на клетките
✔ Подготвя кожата за по-добро усвояване на #серуми и #кремове
✔ Намалява видимостта на #порите
✔ Подходящ за нормална, мазна и смесена кожа, склонна към несъвършенства

🌿 Без алкохол и излишни съставки – само ефективна формула с pH, съобразено с деликатността на лицето.

🆕 Абсолютна премиера в България и само за нашите абонати! 🩷

Няма да откриеш този продукт в магазини – Verano Glow Box e първата и единствена кутия, която го включва! 🎀

🩷 Остани с нас за още летни открития! Следващият продукт те очаква съвсем скоро...

Отново ми изглежда отлична кутията на You Are, голяма изненада беше тази спирала, но страшно ми допада, че е и грижа. Тонера не съм ползвала, но кожата ми обожава гликолова киселина. Имах един серум с нея, който буквално караше кожата ми да грее и много се радвам на тонера. Никога не ме разочароват с подбора си You Are Worth It. Даже напоследък само надграждат.

Бг Бокс ме убедиха за глосовете, ще ги пробвам. Даже нямам търпение да видя кой ще ми се падне. Иска ми се да остане повече мистерия този път и да не разкриват друго🙈.

Кибрит и Симбиозис съм категорично не. Аз също ги отъждествявам с Авант, даже някъде се говореше, че някои продукти са 1:1. Никак не ме привлича подобен тип козметика с огромна заявка без покритие.

Pick N Dazzle пуснаха трета лятна кутия. Много добре ми изглежда! Аз взех предните две, даже втората ми пристигна днес. (Пътува 10дни заради някакви проблеми с Еконт в нашия район, но най- после се добрах до нея.)
 Обмислям и новата. Любопитна ми е слънцезащитата на Кокосолис, а и другите продукти за мен са супер функционални. Ето я, не помня дали някой я показа тук:

# 699
Ето още един продукт от You are worth it. Определено не съжалявам, че я поръчах.
Verano Glow Box е почти разпродадена, но ние обещахме да продължаваме да разкриваме! 🤩🎀

Продукт #3 🏆

Представяме ти Yasumi MEDBOX Hydrating – 15‑дневна интензивна хидратираща #терапия, вълшебна за летния сезон! ☀️

✔️Какво съдържа комплектът?

✅ 5 #ампули 😱
✅ Фина четка
✅ Малка купичка

За какво служи? 🤔

Терапията е разработена да:
🎀 Свързва и задържа вода в по-дълбоките слоеве на #кожата
🎀 Укрепва #хидролипидната бариера и предотвратява трансдермална загуба на влага ⛔
🎀 Овлажнява, изглажда и прави кожата по-плътна и мека на допир

Редовната употреба през 15‑те дни дава свеж, гладък и здрав вид на кожата 🤩

Резултати (след 15‑дневна терапия):

👉🏻Интензивно дълбоко овлажнена #кожа
👉🏻 Видимо изгладена и плътна текстура
👉🏻 Усещане за свежест, мекота и подсилена бариерна защита

🌸 С тази терапия ще преоткриеш сияйния, балансиран тен!

Перфектна подготовка за топлите дни. ⛱️

# 700
Ето още един продукт от You are worth it. Определено не съжалявам, че я поръчах.
Verano Glow Box е почти разпродадена, но ние обещахме да продължаваме да разкриваме! 🤩🎀

Продукт #3 🏆

Представяме ти Yasumi MEDBOX Hydrating – 15‑дневна интензивна хидратираща #терапия, вълшебна за летния сезон! ☀

✔Какво съдържа комплектът?

✅ 5 #ампули 😱
✅ Фина четка
✅ Малка купичка

За какво служи? 🤔

Терапията е разработена да:
🎀 Свързва и задържа вода в по-дълбоките слоеве на #кожата
🎀 Укрепва #хидролипидната бариера и предотвратява трансдермална загуба на влага ⛔
🎀 Овлажнява, изглажда и прави кожата по-плътна и мека на допир

Редовната употреба през 15‑те дни дава свеж, гладък и здрав вид на кожата 🤩

Резултати (след 15‑дневна терапия):

👉🏻Интензивно дълбоко овлажнена #кожа
👉🏻 Видимо изгладена и плътна текстура
👉🏻 Усещане за свежест, мекота и подсилена бариерна защита

🌸 С тази терапия ще преоткриеш сияйния, балансиран тен!

Перфектна подготовка за топлите дни. ⛱

Ами жестока кутия отново!

# 701
  • В морето
Този път и аз поръчах, за втори път харесвам нещо от тях. Предишният беше със серумите на Iren миналата година, просто не съм почитател на Yasumi и затова ги избягвах, но представеното до тук ми е интересно. На спиралата поръчах, не защото ми трябва в момента, а заради пробата на такъв продукт и то от български бранд.

# 702
Нова кутия от hey bea 
Май само веднъж съм вземала от тях и не съм съвсем запозната с практиката им. Дали ще са само 4 продукта? Защото ако е само описаното, 2 са шийт маски и не си заслужава особено.

https://www.facebook.com/share/p/1FCN2nezGm/

# 703
Гледам кутиите на Pick n Dazzle. Пуснали са лимитирана кутия с продукти на Avant. Според вас дали си струват?

# 704
Гледам кутиите на Pick n Dazzle. Пуснали са лимитирана кутия с продукти на Avant. Според вас дали си струват?
Точно на Авант не съм фен, но Pick N Dazzle пуснаха страхотни летни кутии и не само летни. А и персоналните им кутии са страхотни. Определено си заслужава да им се обърне внимание.

Общи условия

Активация на акаунт