📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 262
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Дъщеря ми става на 14 и се чудя дали е подходящо да и подаря абонамент за някоя от козметичните кутии. Има абонамент към Charly Wilde и всеки път чака с нетърпение кутията. Доколкото видях, тези на Bellebox май са най-подходящи за нейната възраст. Тя ползва гланц, червило. От време на време - спирала и сенки. Обича да си прави маски. Ако някой друг ползва продуктите за момичета на близка възраст, ще се радвам да сподели има ли смисъл да я абонирам. Благодаря предварително!
и аз мога да препоръчам Pick N Dazzle. Сама да подбере продуктите. Има доста неща сега. Смятам, че повече ще са й нужни хидратиращи, има доста корейска козметика. Като и козметиката им е доста добра.
Оставям линк за регистрация, който ще вид даде и бонус 5лв https://www.pickndazzle.com/?referrerId=11546922
В сайта може да разгледате брандовете и какви продукти имат и да прецените!
BelleBox не е лоша , но понякога продуктите са изсъхнали, като съм чела коментари на др момичета, но това не са и много често де. И от магазина да си вземеш може да попаднеш на нещо такова.

# 676
You are worth it ще ни изненадат утре с ново издание:

# 677

Техните кутии винаги чакам с голямо нетърпение.
 Този път освен нея, юлската Бг Бокс много ме изкушава заради глоса на Лолипоп. Напоследък съм на тази вълна и продукти за устни много ме привличат. Мисля да ги пробвам. Освен това една дама, която е професионален гримьор и на която имам доверие, ги похвали, така че везната беше наклонена🤷🏻♀.

# 678
Този път се застраховах и я поръчах още днес, че нали изтървах лятната....
Утре ще разбера имало ли е смисъл от бързането.

# 679
Ето и първия продукт от You are worth it - Verano box: серум-спирала Suga Buba...

# 680
Ето и първия продукт от You are worth it - Verano box: серум-спирала Suga Buba...

Поръчах. Нищо не знам за тази спирала. От любопитство.
И защото изпуснах предната.

# 681
И аз изпуснах предната и сега от мерак поръчах още днес. Дано си струва! Спиралата я гледах в сайта, има добри отзиви.

# 682
Точно защото изпуснах предната поръчах и аз. Дано останалото е бяла козметика, че нямам какво да я правя тази спирала.

# 683
  • Пловдив
Ох, и аз поръчах по същата причина 😂 Дано не се разочароваме.

# 684
И аз поръчах кутията. Спиралата не ми е позната, но се надявам да я харесам. Бгбокс този месец ще пропусна. Имам гланцове на Лолипоп и нещо не мога да се разбера с аромата, хубав е ефекта на устните, но аромата за мен е ужасен.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 17:28 от BilyB

# 685
  • В морето
От Кибрит готвят нова лятна кутия, но тези "700 лв." много ме озадачават...

🍊Летните изненади от Кибрит продължават! 🍹 Готова ли си за поредното ни лимитирано издание за летния сезон? 🌞
💌 Очакват те:
4️⃣ Продукта на обща стойност НАД 700 ЛЕВА
🍉 Модерни опаковки – удобни за пътуване
🐬 Формули, в които ще се влюбиш още от първото нанасяне
👀 Чудим се… ще успееш ли да познаеш кой бранд сме скрили?
🔍 Подсказваме ти: ще имаме кутийка с тях ЗА ПРЪВ ПЪТ… и още малко... брандът е от Великобритания... 🇬🇧

# 686
Моята първа асоциация беше за Medik8, но пък много лятно изглежда кутията, а техните продукти не са така "летни". Може би просто ми се иска да са те Simple Smile

# 687
Някой ползвал ли е вторият продукт от новия You are worth it?
Verano Glow Box и продукт №2 е тук! 🩷

С вълнение ти представяме Facial Toner Glycilac от испанската дермокозметична марка Labelist – за първи път в България и изключително в нашата абонаментна кутия! 🇪🇸😱

🔬 Какво представлява?

Този иновативен #тонер е създаден с мощна комбинация от гликолова (AHA) и млечна киселина (LHA). Нежно ексфолира кожата, като същевременно ѝ придава блясък и свежест.

💧 Ползи за кожата:

✔ Изглажда текстурата и изравнява тена
✔ Подпомага обновяването на клетките
✔ Подготвя кожата за по-добро усвояване на #серуми и #кремове
✔ Намалява видимостта на #порите
✔ Подходящ за нормална, мазна и смесена кожа, склонна към несъвършенства

🌿 Без алкохол и излишни съставки – само ефективна формула с pH, съобразено с деликатността на лицето.

🆕 Абсолютна премиера в България и само за нашите абонати! 🩷

Няма да откриеш този продукт в магазини – Verano Glow Box e първата и единствена кутия, която го включва! 🎀

🩷 Остани с нас за още летни открития! Следващият продукт те очаква съвсем скоро...

# 688
Не съм и звучи доста интересно. Определено имам нужда от нов тонер, че цяла година съм с оризовия на Ясуми (нали го тикат в почти всяка кутия) и вече ми омръзна.
Този дали е подходящ за лятото? И дали може да се слага сутрин или само вечер?
Имам продукт с гликолова киселина и не го ползвам всеки ден, а когато го ползвам нанасям само вечер.

Някой ползвал ли е вторият продукт от новия You are worth it?
Скрит текст:
Verano Glow Box и продукт №2 е тук! 🩷

С вълнение ти представяме Facial Toner Glycilac от испанската дермокозметична марка Labelist – за първи път в България и изключително в нашата абонаментна кутия! 🇪🇸😱

🔬 Какво представлява?

Този иновативен #тонер е създаден с мощна комбинация от гликолова (AHA) и млечна киселина (LHA). Нежно ексфолира кожата, като същевременно ѝ придава блясък и свежест.

💧 Ползи за кожата:

✔ Изглажда текстурата и изравнява тена
✔ Подпомага обновяването на клетките
✔ Подготвя кожата за по-добро усвояване на #серуми и #кремове
✔ Намалява видимостта на #порите
✔ Подходящ за нормална, мазна и смесена кожа, склонна към несъвършенства

🌿 Без алкохол и излишни съставки – само ефективна формула с pH, съобразено с деликатността на лицето.

🆕 Абсолютна премиера в България и само за нашите абонати! 🩷

Няма да откриеш този продукт в магазини – Verano Glow Box e първата и единствена кутия, която го включва! 🎀

🩷 Остани с нас за още летни открития! Следващият продукт те очаква съвсем скоро...

# 689
  • В морето
Оооо, ако са Medik8 направо 3 кутии Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes
Обаче няма шанс сигурно...
Подкрепям, и на мен ми се иска да са те!

Моята първа асоциация беше за Medik8, но пък много лятно изглежда кутията, а техните продукти не са така "летни". Може би просто ми се иска да са те Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт